היתגעגתי... היתגעגתי לשמיניה כמו שאתם יודעים עברתי ליס... נו מה קרה ב3 הפרקים האחרונים??
ס סבבה במיטה ואני בלי New member 15/2/06 #1 היתגעגתי... היתגעגתי לשמיניה כמו שאתם יודעים עברתי ליס... נו מה קרה ב3 הפרקים האחרונים??
O o r t a l13 New member 15/2/06 #2 ../images/Emo19.gif יש לך שרשור למעלה של הפרק של היום.. ואם תעבור עמודים.. נראלי שיש בעמוד הזה עדיין את השרשור של אתמול, אז תוכל לראות מה קרה בפרקים האחרונים.
../images/Emo19.gif יש לך שרשור למעלה של הפרק של היום.. ואם תעבור עמודים.. נראלי שיש בעמוד הזה עדיין את השרשור של אתמול, אז תוכל לראות מה קרה בפרקים האחרונים.
D DoRiNuS sMiNiA New member 15/2/06 #3 אממ...מתוך סקרנות... אין לך נגיד סבתא,דודה או חבר שיש לו הוט? שאתה יכול להתעדכן? זה מה שהיסניקי'ם אצלי בכיתה עושים. ותאמין לי קרה הרבה!
אממ...מתוך סקרנות... אין לך נגיד סבתא,דודה או חבר שיש לו הוט? שאתה יכול להתעדכן? זה מה שהיסניקי'ם אצלי בכיתה עושים. ותאמין לי קרה הרבה!
D DoRiNuS sMiNiA New member 15/2/06 #5 אה... נראה לי שאני הבנאדם היחידי שרואה את סבתא שלו כל שבת (שזה סבבה לגמרי!)
R Rioter New member 15/2/06 #6 מ.. ומה תגידי על זה, שאני האדם היחיד (?) שרואה את סבתא שלו כל יום? (היא גרה איתי )
S shminia com New member 15/2/06 #8 את לא האדם היחיד אני מכירה עוד אנשים שגריםעם הסבתא שלהם..לפי דעתי זה סבבה לגמרי..
H hilasapir New member 15/2/06 #7 תקשיבי... כנסי לאתר ערוץ הילדים ופשוט תקראי את התסריטים (לי בכלל איין כבלים אני מקבלת פעם בכמה זמן קלטת מספתאה שלי עם הפרקים מוקלטים....)
תקשיבי... כנסי לאתר ערוץ הילדים ופשוט תקראי את התסריטים (לי בכלל איין כבלים אני מקבלת פעם בכמה זמן קלטת מספתאה שלי עם הפרקים מוקלטים....)