היש דרך לעבור...

mickey mouse

New member
היש דרך לעבור...

את השמיניות בשיעורים וכמובן בטסט ? הגעתי לשיעור +20 ,עשיתי טסט 1 , וכמובן - הורדתי רגל ב...שמיניות. השליטה שלי על האופנוע חוצמזה בסדר גמור. אני עושה שיעורים על GS. אני רוצה לעלות לדו-גלגלי ולעזוב את הפחנוע שלי... אשמח לקבל טיפים במידה ויש... תודה

Magius

New member
המממ...

א. מתאמנים ב. שמיניות על DR יותר קל לעשות... ג. מתאמנים... אין לי רעיות אחר... אנשים כבר עברו טסטים על GS, אני מאמין שתצליח, רק אל תתייאש!

Great Blue

New member
אני עברתי על GS - בטסט רביעי

(הרמז: אל תתיאש) מצטרף לMagius- מתאמנים...

mickey mouse

New member
../images/Emo51.gif

רק שהתקציב שקבעתי לעצמי לגביי הנושא הולך ואוזל...

../images/Emo66.gif טיפ חשוב ../images/Emo70.gif

נסה להפנות את המבט לתוך הפניה / שמיניה כך שתמיד המבט + הראש יהיו מופנים פנימה! תתאמן תוך כדי נסיון ליישם את הנ"ל.
אם לא מובן אני בטוח שכרובי או מישהו אחר מהחברה יוכל להפנות אותך למאמר / התיחסות מתאימים. בהצלחה

../images/Emo66.gif תגיע למפגש ../images/Emo70.gif

תוכל לקבל הסבר מפורט ואולי גם הדגמה

../images/Emo66.gif חבל שאין אפשרות למפה אבל ../images/Emo35.gif

הדרך הנוחה ביותר היא,להגיע מאילון. עולים על מחלף לה-גרדיה ופונים מערבה (ימינה מצפון, שמאלה מדרום) ממשיכים ישר (בצומת הגדולה) לתוך עיקול רחב ימינה (רח´ הרכבת) 250מ´ בהמשך ישנה פניה ימינה, אם תגיעי אחרי השעה 10:15 סביר שתראי כבר מס´ אופנועים חונים שם. בהצלחה ולהתראות

המטיייל

New member
טעות בסיסית או טעות כתיבה?

הראש לעולם לא יוטה לתוך הפניה. בכל פניה, כולל במכוניות, יש להטות את הראש בניגוד לכיון הפניה כך שיהיה ניצב לקרקע כמה שניתן. אם לא, הפניה נראית הרבה יותר חדה וכל התחושות שאמורות לכוון את הנהג/ רוכב לפניה נכונה - פשוט מתטשטשות.

../images/Emo66.gif על מה אתה מדבר ../images/Emo12.gif

האם התגובה היתה ב
בכל מקרה מדובר ב סיבובהראש לתוך הפניה פעולה אופקית וחס וחלילה לא אנכית
נ.ב. גם אתה מוזמן לדיון נשמח לשמע דעה נוספת.

GPZiv

New member
עוד טיפ

שאולי כבר חשבת וביצעת אותו. בצע את השמיניות כאילו אתה בטסט: שלוש לכל כיוון, צא החוצה ותנוח דקה. חזור על זה עד שתרגיש מספיק בטחון.

r2m

Member
אני מוכן להתערב שאת מורידה רגל כי

את עושה את השמניות לאט מדי, זו היתה הבעיה שלי בהתחלה, את השיעורים שלי עשיתי על ER והמורה שראה אותי רצה לתת לי קצת מושג על הקצב ואמר לי לעשות את השמניות בלי ללחוץ על הקלאץ´ ו\או הגז, ואת יודעת מה? תוך דקה התגברתי על הפחד שבסיבוב מרגישים שעומדים פשוט ליפול והצלחתי לעשות!!! בהצלחה!

../images/Emo66.gif תגובה ל r2m ../images/Emo22.gif

לא כדאי להיחפז למסקנות
יש מס´ גורמים לחוסר ההצלחה
כן, ביניהם גם גורם המהירות. אולי כדאי שתצתרף לדיון בערב. חפש אותי במפגש.

GPZiv

New member
לא עושים 3 לכל כיוון?

ככה היה אצלי בטסט. אולי זה שונה אצלך.

Gessi

New member
אסור לפחד

את יכולה לבקש מהמורה שלך הירים קצת את הטורים של האופנוע, ואז אין לך צורך לעבוד עם הגז בכלל, אלא רק עם הקלאצ´. ועוד דבר - אסור לפחד - זה לא כל כך פשוט ליפול מה- GS, וגם אם נופלים - בכזאת מהירות, זה לא נורא - צריך להכיר את הגבול שבין הטייה (השכבה) לנפילה.

mickey mouse

New member
../images/Emo7.gif

אז נפלתי עם ה - GS ולא פעם אחת... אבל זה לא מפחיד אותי, הבעיה הייתה להרים אותו בחזרה ...!

Fat Cat

New member
take them as wide as possible

and always try to cross exactly halfway between the dots. that way you don´t have any "correcting" to do. keep your eye on that point and don´t let anything distract you.

תעברי לjava ../images/Emo8.gif ../images/Emo8.gif

סתם צוחק, האמת היא שכפי שאמרו לפניי וחכמים ממני, ישנם מספר גורמים, לדעתי, פשוט עניין של אימון וכמובן ביטחון עצמי. בהצלחה.

Phangan

New member
שמניות...

מעניין אם אפשר לעשות שמניות עם VN1500 או XVS1100A
הנהיגה באופנועי ספורט כל כך שונה מנהיגה בקסטומים והטסט כל כך לא משקף את יכולת הנהיגה. אבל זה מה יש... רק להתאמן עוד ועוד
Phangan

למעלה