הישרדות

snier1991

New member
הישרדות

אפשר לתקצר את כל הפרקים לדבר כזה, "כולם מטומטמים ושוגר בוכה בסוף" אבל היום נהניתי מהפרק החלטתי להתייחס לזה כל סדרה קומית לחלוטין כולם מטומטמים וצריך לחיות עם זה, הרי הרבה היגיון לא נמצא כאן(למה קני הצביע נגד מאטי? למה שוגר החליטה לעבור צד, בשביל לעצבן עוד קצת אנשים? למה קריסטל וקני אחרי שהם בגדו במאטי החליטו לצרוח עלי כאילו הוא זה שבגדו? למה בוב עובר מברית לברית בלי להחליט כלום? למה אנשים מהצופים כ"כ מתחסדים כמו בוב וליל? ולמה לעזאזל סוזי עדיין במשחק?) הקומדיה בהחלט הייתה שם, שוגר בוכה כל עשר שניות ואז צוחקת כמו מטורללת, רנדי הולך על מוהוק, אתגר החסינות ההזוי, קריסטל צורחת בלי שום סיבה על מאטי, בוב עובר חוויה רוחנית שהיא תורת האבולציה, קני מזיין את השכל על זה שהוא אסטרטג מבריק רק הוא שוכח את העובדה השולית שאסטרטגים מתכננים מראש בעוד הוא כל פרק עובר מברית לברית כאילו זה תחביב, שוגר שוב בוכה ואז מקשקשת משהו על הטובים, וכמובן מועצת השבט ההזויה עם קני הנואש וחגיגת המושבעים בסיום מי ייתן והאנדרדוגים יפסידו כי הרבה זמן הם לא היו כ"כ מעצבני(ובהישרדות בד"כ האנדרדוגים מעצבנים פחד) ד"א שמתם לב שהם בכוונה כבר הרבה זמן לא עשו אתגר פיזי? כל האתגרים נראו כאילו הוכנו במיוחד בשביל שבוב ינצח, מין שילוב של טכניקה ושטויות שלומדים בצופים. אני אלך למיטה לצפות בהאנטומיה במיטה ומחר אחרי העבודה אני אתן את רשמיי(מחר אני אתן את רשמיי גם על אורות ליל שישי ועקרות בית נואשות)

galoosh33

New member
קשה לי לקרוא את מה שאתה כותב

כי כל משפט משתרך אצלך ע"פ 4-5 שורות. בלי להעליב כמובן, פשוט תנסה לעבוד על זה. רשמי מהפרק - היה ממש טוב
סופסוף קריסטל בחוץ חחחחחח... יאללה, אני מקווה שהכל ילך טוב ופרק הבא קני יעוף, ושיתפכח כבר מהאשליה המופרכת הזו שהוא "האסטרטג הכי טוב בתולדות השרדות" (כל פעם שהוא אומר את זה עם הגמגום החנוני שלו אני פשוט נקרעת מצחוק
). היה כיף לראות את המושבעים החמודים שמחים שקריסטל עפה.. אף אחד שם לא ממש סבל אותה. לגבי האתגרים, אני ממש לא חושבת שהם עושים את זה בכוונה. בד"כ כשיש מקום (כמו אפריקה) בלי הרבה מים האתגרים הם "סטייל צופים" כזה ופחות דברים פיזיים וכו'. מסכימה איתך שבעונה הזו, אין מה לעשות, היה פשוט יותר כיף לאהוד את ה"פופולרים", ולא כי הם היו יפים וחתיכים אלא פשוט כי הם היו חמודים (!!) בניגוד לאנדרדוגים שנראו כמו אסופה ממש מפחידה של מוזרים ודפוקים.. שוגר מקבלת החלטות שהן הרבה יותר אמוציונליות מאשר רגשיות, אבל תודה לאל כי בזכותה הסוף של העונה קצת יותר מעניין.

TheLost

New member
יותר אמוציונליות מאשר רגשיות?

יש הבדל ולא ידעתי עליו?

למעלה