הישרדות.

noale301

New member
הישרדות.

מה? מי המנצח? מתי האיחוד? אני אבודה פה.

liranru

New member
תשובה

המנצח יוכרז בפרק ביום ראשון וזה כבר בפרק האיחוד... קצת סבלנות...

noale301

New member
../images/Emo163.gifחח אוקיי.

סורי. נלחצתי ! חשבתי כבר שהם יסיימו ת'עונה בלי להכריז על המנצח או משו
חח אבל סבבה. נרגעתי! תודה3>

snier1991

New member
יוטיוב

הישרדות מיקרונזיה פינאלה פארט 1 לבחור באופציה הראשונה אין מה לדעת אנגלית רק לדעת מה הם אומרים אמנדה או פרוואטי וזהו אני סיימתי את הריוניון עכשיו לא ממש ברור לי למה יס פשוט לא גמרו את זה, למשוך את כל העסק עד יום ראשוןז ה דבילי מה מחליף ד"א את הישרדות? יכול להיות שיש יס סטארס ריל ואנילא צופה בו בכלום? מתי יורדים בגדול והמירוץ למיליון חוזרים? מעניין אותי יותר יורדים בגדול שבעונה האחרונה היא הייתה הריאליטי הכי מרתק שהוא לא הישרדות עם כמה תחמנים רמאים ושקרנים ששוים מיליון דולר, מהמירוץ לעומתז את הגעתי לרוויה מסוימת(ובכלל שידור שבועי זה די רצח לתוכנית הזו, היא מעניינת רק כשהיא בשידור יומי/מרתון אחרת היא מאבדת את האינטנסיביות שלה).

LeRanch

New member
אתם רוצים להגיד לי שקטעו ת'הכרזה?

בשנה שעברה ההכרזה הייתה בתחילת פרק האיחוד וזה כן שודר
הפעם קטעו את זה?!?! איזה פיגור

LeRanch

New member
../images/Emo207.gifהישרדות 17 באוקטובר!!

סוף סוף מתחילים לצמצם פערים - העונה ה-17 של הישרדות שתעלה באוקטובר בארה"ב, תעלה כבר באותו חודש גם ביס סטארס 2!
בכתבה יש ספוילר לגבי המקום שבו העונה תיערך (אם יש כאלה שלא רוצים לדעת - אל תיכנסו).

TheLost

New member
יואו איזה עצבים.

אתמול במיוחד התיישבתי לראות את 2 הפרקים האחרונים (זה מרביעי וזה מחמישי) ברצף. ובסוף אפילו לא גילו מי הזוכה?! מניאקים. ד"א למישהו יש מושג אם ישדרו עונות של הישרדות בשידור חוזר ביס ריל?

LeRanch

New member
יהיו ש.חים

עונה 13 החל מה-11.8 ב-12:45 (שני פרקים ברצף). עונה 14 החל מה-21.8 ב-12:40 (שני פרקים ברצף). עונה 15 החל מה-2.9 ב-12:40 (שני פרקים ברצף).

למעלה