הישרדות VIP

E r u

New member
הישרדות VIP

מה חשבתם על גניבת הפסלון של בוקי?
מה אתם חושבים על העונה?
האמת שהעונה סיפקה רגעים שלא נופלים מהעונות האמריקאיות.

אילקו

New member
ברור שזה סיפק הרבה רגעים מעולים

אבל הרבה פה "נוגד" את החוקים האמריקאים שאסור לגנוב אליל חסינות שהוא כבר אצל מישהו...
אבל בהחלט נתן פוש טוב לסיום המשחק, במיוחד אחרי הפרק של היום עם היציאה המעולה של איתי

E r u

New member
הישרדות ישראל

מזמן לא הולכת לפי הפורמט האמריקאי.
אז אני לא חושב שאפשר להשוות.

הקווים הכלליים הם אותם קווים, הגבולות שונים.

amitooshacham

New member
עונה נחמדה,

בדר"כ אני לא עוקב אחרי הישרדות הישראלית אבל אחרי זאת אני כן עוקב וזה כבר אומר משהו. אבל עדיין אני מרגיש שחסר לי איזה מתמודד לאהוב אותו ולעודד אותו שיזכה. ענת סבבה והכל אבל לא משהו מיוחד.

אורישקי

New member
מממ

גניבת הפסלון - בעקרון זה לא פייר אבל בוקי יצא תותח כי לא היה שום חוק נגד זה. והיו מספיק טוויסטים לא פיירים שההפקה עשתה שגרמו לשליטה של המגעילים ברוב המיזוג.

והעונה עצמה הפתיעה אותי כי ממש כל אחד התלכלך ויצא מגעיל וסיפק עניין. ולא ציפיתי את זה מVIP. ממש נהנתי בסה"כ

לדעתי למרות השינויים שההפקה עשתה עדיין הייתה עונה מוצלחת.

היו את שגב ונטלי שמבחינתי הם היו הפייבוריטים שלי ואפילו אם ההפקה לא הייתה מחלקת אלילים לא פיירי, עושה מיזוג מאוחר וממציאה משימות צמידים מהתחת, הם היו יכולים להפוך לטוד-אמנדה של התוכנית.
היו כמה הברקות גאוניות ולא שגרתיות כמו בוקי,עזאם עזאם וענבל גבריאלי. ובכלל הסיפור של האנדרדוגים של שגב ובוקי.
הייתה שלישיה שכולם אוהבים לשנוא (למרות שאת ענת אני מחבב) והייתה גם שחקנית לא רעה בכלל שהודחה ולא באשמתה מאד מוקדם (מיכל זוארץ).

סה"כ אחלה של עונה. מבחינת הכיפיות אולי אפילו בטופ 10

retard boi

New member
העונה המוצלחת היותר של הפורמט הישראלי

בהתחלה שנחשפתי לקאסט המורכב עיקר מכוסיות וגברים בגיל העמידה זה קצת הזכיר לי את הפארודית הישרדות שעשו ב 30 רוק "milf island" אבל אחרי שנחשפתי לאנשים שעומדים שם התברר שמדובר כנראה בקאסט המגוון ביותר והאפקטיבי ביותר שלוהק לתוכנית מה שלדעתי החזיק את העונה בצורה טובה. אני לא חושב שה vip היה הפאקטור כאן אלא העובדה שכנראה בשל עודף אנשים שאמרו "לא" קיבלנו לראשונה בהישרדות ישראל ייצוג הרבה יותר מוצלח של סקטורים שלא נחשפו אליהם בעבר כך שבאופן אירוני בזמן שבעונה נורמלית כולם בני עשרים פלוס שמחלטרים בדוגמנות (להוריד את הווירדואו המזדמן) ועם משהי, רחמנא ליצמן, עברה את ה 30 היא אוטומטית נהיית ה"אמא" כאן אנשים בני 40 ו 50 פלוס שלא ניחנו בעודף אסטטיקה היו חלק מהנוף הרגיל.
אני לא אייחס עודף משקל לחוקיות גנבת הפסלון של בוקי מאחר ובכל מקרה בגרסה הציונית החוקים מתעווטים בהתאם לדרישות ההפקה באופן הרבה יותר בוטה מאשר אחותה הגלותית. מבחינתי זה אפילו החזיר עטרה ליושנה ע"י ביטול העוול שנגרם ע"י כל מיני טוויסטים מיותרים כמו ה"שכר והעונש" שהביא לכך שלושה אנשים ששיחקו משחק אסטרטגי וחברתי מזעזע (להעיף את עזאם ואת אושרי היה, מבחינה אסטרטגית מספרית פשוט טימטום טהור) היו תמיד ברוב למרות שהם תמיד היו פחות מבחינה מספרית. דבר שסותר לחלוטין את השלד שעליו נשען הפורמט.
לדעתי אם איתי שגב לא לוקח את העונה זה יהיה ממש עוול. עוד מהיום הראשון זה היה ברור שהוא משחק בשביל לנצח והמשחק החברתי והטקטי שלו ממש הזכיר לי את זה סנדרה שניצחה כבר שני עונות. אני ממש אהיה מאוכזב שהקשרים והקומבינות בארץ יאפשרו למישהי כמו אנה, שכל מה שהיא עשתה זה להשתרך בעיוורון אחרי ענת ולהיות מגעילה לאנשים, לזכות. זה ממש לא מגיע לה.

עונה 2 הייתה טובה בהרבה לדעתי

קודם כל היו הרבה פחות ירידות לרמה האישית, שאני לא כל-כך אוהב את זה בהישרדות. לא הייתה שבירה של מתמודד את חוקי הפורמט, כמו בוקי עם הפסלון (למרות שזה היה בסך הכול מהלך טוב). הייתה פחות הסתמכות על משימות, בגלל שניתן רק צמיד וטו אחד. וגם אז אריק ונטע-לי הצליחו להערים על ההפקה, על איגור ועל אופיר בכל פעם מחדש.

למעלה