הישרדות 910

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

אתה לא חושב שזה אידיוטי לשנוא אנשים בגלל שהם מנסים להעיף את אלה שאתה אוהב? זה משחק, לעזאזל. אם הם לא ינסו לנצח, הם לא ינצחו. בשביל מה הם שם? בשביל להיות נחמדים לאלה עם הרייטינג הגבוה? גם ג'נה מורסקה וגם היידי רצו להעיף את קריסטי הרבה פעמים. אבל אני אוהב את שלושתן - ג'נה, היידי וקריסטי, בלי קשר.

zulu2000

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo28.gif

אני יודע שזה משחק.. אבל זה רק הגיוני שאני אשנא את סקאוט על כך שהיא ניסתה להעיף את אלייזה. חוץ מזה אני לא רואה איך זה יעשור לסקאוט להעיף את אלייזה שהיא יכלה להסית נגד איימי באותה מידה, ז"א היא פשוט שונאת אותה.

F o l k l o r e

New member
../images/Emo58.gif 910

דווקא לדעתי היה פרק מעניין. היתה תחרות פרס מעניינת (כל דבר שכרוך בגרירה של אנשים על החול עם הפנים כלפי מטה לא יכול להיות רע!), ופרס נחמד. היתה תחרות חסינות מעניינת (כל דבר שכרוך בטווילה על עמוד נושכת חבל לא יכול להיות רע!) (חוץ מ.. אתם יודעים.). ועד אחרי החסינות היו לי ספקות אם באמת הבלתי יאומן יקרה וצ'אד לא יעוף. אני חושב שבפרק הבא משהו כן יקרה. יש לי הרגשה שכריס עוד לא סיים.

willo

New member
../images/Emo58.gif 910

הפרק מ ש ע מ ם ואין לי מה להוסיף חוץ מהעובדה שסקאוט יצאה טיפשה. היא הבינה שהשלישיה החזקה זה ג'ולי, איימי וליאן אז במקום לצרף אליה את הבנים ואליזה כך שהיא טווילה ואליזה יהיו שלישיה ויעיפו את השאר היא הלכה עם הראש בקיר. ג'ף אפילו רמז להם את זה בסוף, נו באמת רוב מ. הבין את זה כבר כשכריס סיפר לו שהוא יעוף ראשון ברביעיה. יש לי הרגשה ששבוע הבא כריס יזכה בחשינות ואז יהיה מעניין

maya567

New member
../images/Emo58.gif תיקונים

אתה מתכוון לרוב ססטרינו ולאלכס. אבל לא נורא.

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif 910

אני די נהניתי מהפרק. עד לדקות האחרונות של הפרק היה די מבדר. התחרות פרס הייתה מגניבה, הביקור של הארבעה בכפר היה מעניין בחלקו ומצחיק ברובו - צ'אד סופסוף הראה קצת אישיות לאחר ששתה את הקאווה והיה מבדר. חבל לי שסקאוט וטווילה לא ניסו ישר לגדוע את הגזע וכיוונו לאיזה ענף חסר חשיבות שבסוף לא נשבר. אני בטוח שאם סקאוט וטווילה היו פונות לאלייזה לגבי יצירת ברית נגד איימי יחד עם הבנים היא הייתה ישר קופצת על זה - היא מודעת למעמדה בשבט. ברגע שאלייזה הייתה המטרה - גם לא היה להם מספיק קולות (רק 4) וגם חששו מתגובת נגד של איימי בפרק הבא. אני מקווה שסקאוט תשלם על הטעות הזו ותודח בפרק הבא. אני מקווה שנתחיל לראות קצת יותר אסטרטגיה לטוות הרחוק יותר לקראת המלחמה הבלתי נמנעת על סדר ההדחות.

../images/Emo58.gif

לא חושב שסקאוט ואלייזה יכולות להיות באיזושהי ברית משותפת. לא רואה מצב שאלייזה היתה מצטרפת, היא היתה הופכת לבשר תותחים שם (או סווינג וואוט, אבל היא סתומה ,דרמטית וחסרת טאקט מדי בשביל זה, לדעתי) לכן אני חושב שהאופציה שהצעת לא קיימת. יש מצב שסקאוט תלך הביתה בפרק הבא, המנותחת ההיא שהועפה בזמנו ע"י איימי (שכחתי איך קוראים לה) עפה על הרבה הרבה פחות מזה. מעניין מה יהיה על טווילה, לא שאני חושב שיש מגיע בהשרדות, אבל אם יש, לדעתי מגיע לטווילה.

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif

ברית לטווח ארוך - לא. אבל לשתף פעולה לצורך הצבעה אחת להיפטר מאיימי - אלייזה תשמח לעשות כל דבר כל עוד היא מצליחה להתקדם בסולם סדר ההדחות הרחק מהגליוטינה. הרי סקאוט הבינה שאיימי היא המטרה האמיתית להדחה. הפנייה שלה להעיף את אלייזה הייתה החלטה רגשית ולא הגיונית. היא נתנה לחוסר חיבה האישי שלה כלפיה להעיב על החלטה נבונה ומחושבת יותר של צירוף אלייזה למהלך נכון של הדחת איימי. הרי בכל תרחיש אחר כל עוד איימי שם היא תצטרך לשאת בתוצאות של כשלון כל מהלך שנוגד את הברית העיקרית של איימי שכרגע נראה שכוללת את ג'ולי ולי-אן.

../images/Emo58.gif

אלייזה לא תלך עם סקאוט. אין מצב. לפחות לא כשהדברים נראים כמו שהם נראים. ובלי קשר, למה עדיף לה להיות גלגל חמישי בברית של שני צמדים חזקים: סקאוט וטווילה וכריס וצ'אד? למה אתה חושב שהיא היתה מעדיפה להיות שם? היא לא היתה עושה את זה. גם אם זה חכם, היא לא היתה עושה את זה.

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif

אני מרגיש שאני טוחן מיים כי אני נאלץ לחזור על דברים שכבר אמרתי. אלייזה יודעת שהיא לא גבוה ברשימה של אף ברית. כולם רואים אותה ככלי להגיע רחוק במשחק ולהעיף אותה מתי שצריך. אלייזה אולי לא חכמה ולא רואה את זה , אבל אם אני הייתי במצב שלה בדיוק כמו שהוא - אין ספק שהייתי הולך עם טווילה, סקאוט, צ'אד וכריס. הסיכוי היחיד של אלייזה היה ללכת עם הארבעה האלה ולהדיח שבוע אחרי שבוע את איימי, ג'ולי ולי-אן. במצב כזה שנשארים חמישה זה שיש 2 צמדים מובהקים רק הופך את האדם החמישי לחשוב יותר. הוא יכול להצטרף לאחד משני הזוגות - זה שהוא ירגיש שיהיה לו יותר קל לזכות מולם בחסינות אישית שישארו שלושה - במקרה זה כנראה להצטרף לטווילה וסקאוט להעיף את צ'אד וכריס. נכון שזה המון מחשבה קדימה ואלף ואחד דברים יכולים להשתבש. אבל אני רואה את זה ככה ובשביל אלייזה זה הסיכוי היחידי שעשוי להיות לה להגיע לפיינל 2. ברגע שהיא נשארת עם הברית בנות המרכזית היא יודעת שהיא בין הראשונות לעוף. ונניח שלא - היא לכל היותר רביעית כי יש ברית משולשת של איימי-ג'ולי-לי-אן שיהיה לה קשה להתגבר עליה.

../images/Emo58.gif

אל תשכח שאלייזה לא יודעת מה אמרו ג'ולי וליאן על ההר געש ושלא ג'ולי בחרה את ליאן אלא להפך, אז מהבחינה הזאת סביר שאלייזה חושבת שג'ולי עדיין איתה. מעבר לזה אלייזה שחקנית גרועה וצריך לקחת את זה בחשבון. אל תשכח גם שסקאוט לא אמרה לבנות שצריך להעיף את איימי אלא רק לבנים (אני מקווה שאני לא טועה בזה). לבנות היא דיברה רק נגד אלייזה. אני בכלל לא יודע למה היא דיברה עם הבנים נגד איימי, זה עוד לא בשל והם ממילא היו בכיס שלה. סקאוט ואלייזה ממש לא סובלות אחת את השניה ובגלל שאתה רחוק מזה קשה לך להרגיש את זה באמת. אני לא רואה אותן יחד בשלב כזה שבו יש כל כך הרבה מה להפסיד. תחשוב שנשארות הבנות ואלייזה לוקחת חסינות. זה לא לגמרי מופרך. הכל יכול לקרות מהמצב הזה.

../images/Emo58.gif

אני כותב את התגובה הזאת לפני שקראתי את התגובות הקודמות על הפרק, אז אני מתנצל מראש אם אני ממחזר דברים שאנשים אחרים כתבו. בשורה התחתונה, אין הרבה מה לכתוב על הפרק הזה. כל מי שותיק בקטע של השרדות יודע שכשהם מנסים למשוך בעריכה לכיוון מסויים, זה הולך בדיוק ההפך. הגיע הזמן שהם יפסיקו עם זה קצת כי כבר מזמן זה נהיה כמו "זאב זאב" ואני לא מאמין שמי שצופה קבוע עוד קונה את הספינים האלה. זאת עונה תשיעית, יש הרבה צופים קבועים.. הגיע הזמן לערבב מחדש את המנהג הזה. כבר בתגובות לפרקים הקודמים ציינתי שלגברים לא מגיע לנצח ואני דבק בזה. בתגובה לפרק הקודם בכלל לא התייחסתי לעובדה שכריס הצביע לסרג' כי זה היה נראה לי פתטי לחלוטין ופשוט לא שוה התייחסות, אני לא חושב שזה עזר לו במשהו ולא בגלל זה הוא נשאר. זה היה צעד פתטי בהמשך להתנהלות פטתית של הגברים, סקאוט הביאה עגלה, הם קפצו עליה אבל נרדמו מאחור בלי לבדוק עם מישהו עוד מושך. הגברים לא עשו כלום, לא וידאו את מצבם עד לרגע האחרון כשכבר היה מאוחר מדי. סקאוט יצאה המטומטמת של הפרק ואני לא אופתע אם היא תועף לפני אלייזה. למעשה, קיויתי שעוד הפרק הפתקים ילכו לכיוון שלה מצד איימי והחברות אבל ברור שזה לא היה מהלך חכם ואיימי היא לא טיפשה, היא תשאיר את זה לפרק הבא. לא היה צריך לראות את הפרומו בשביל לדעת את זה. צ'אד אמר משהו בטרייבל על זה שהוא וכריס הריצו בראש עשרות תרחישים.. כמה חבל שהכל נשאר אצלו בראש והוא לא ניסה ליצור שום דרמה. לסיכום, הפרק הזה היה רק אקספוזיציה דלילה לפרק הבא, שבו לדעתי יקרו דברים כי על נסיון המרד הזה של סקאוט אי אפשר יהיה לעבור בשתיקה. ועוד דבר חשוב- סקאוט יכולה לנסות להכחיש.. אבל טווילה תתקשה לשקר , זה לא באופי שלה, וכנראה תסגיר את סקאוט.. אבל מה היא תעשה אם סקאוט תעוף? יהיה מעניין.

../images/Emo58.gif

עוד משהו קטן: אני לא חושב שמה שסקאוט נסתה לעשות היה לגמרי רעיון גרוע, אבל הדרך שבה היא עשתה את זה היתה עלובה. היא היתה חייבת קודם לדבר עם טוילה ולסכם איתה על זה ורק אז ללכת לגברים. להעיף את איימי כמה שיותר מהר זה רעיון נכון אבל בשביל לעשות את זה צריך לשכנע את כל השאר בצורה אנטנסיבית ולא לזרוק סתם דברים לאויר ואז לזייף איזה שיר כדי לכפות על דממת המבוכה שמשתררת.

Uri04

New member
../images/Emo58.gif

אוקיי, רוב הדברים פה בסה"כ נאמרו.. אין לי הרבה יותר מדי לחדש. מה שרק לא כל כך ברור לי זה למה חלק מהאנשים מאמינים שאיימי היא מקור הכוח ששולט במשחק. נכון לעכשיו כמיטב הבנתי איימי 'שולטת' אך ורק בליאן ובג'ולי. אני כותב את זה ככה, כי אני באמת ובתמים מאמין שבניגוד לעונות קודמות, העונה הזאת באופן יחסית לא מתאפיינת בבריתות חזקות, ולמעשה אין בה איזו ברית אחת ברורה שמחזיקה מעמד מתחילת העונה ועד סופה. ובדרך כלל בברית כזאת נכללים מקסימום ארבעה שחקנים, הברית הנוכחית של הנשים (ויש כבוד) לא נראית ברית חזקה במיוחד. אני חושב שעדיין יכולים להיות שינויים של הרגע האחרון ולכריס מגיע קצת יותר קרדיט ממה שנראה בתחילה. אני מאוד מקווה שלא, אבל יש לי הרגשה רעה שעוד לא ראינו את כל מה שהוא מסוגל לשלוף (מהשרוול, סוטים). נ.ב. ג'יזס, אני היחידי כאן בפורום שלא ממש סובל (בלשון המעטה) את אלייזה? עם מי אני צריך לשכב כדיי שה
הזאת תסגור כבר את הפה?

gay naked hatch

New member
910../images/Emo58.gif

זהו, יותר בחיים אני לא מאמין לפרומאים בהשרדות. וזה רשמי וסופי!

walking

New member
../images/Emo58.gif

כל פרומו בעונה 8 - ומהפך מדהים גורם לשינוי הכוחות בשבט! מה שקרה במציאות בעונה 8 - רוב ואמבר עדיין שולטים במשחק. מאז אני לא מאמין לפרומואים (רק הפרומואים של איי הפנינה היו מצוינים)

למעלה