הישרדות 705

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

פרק נחמד.. אהבתי את החסינות, היה מצחיק. ג'ון הזה אידיוט, מתי הוא יעוף? אני לא יכול לראות אותו יותר על המסך. דרייק לא יפסידו פרק הבא, אין סיכוי. אני חושב שמורגן יפסידו ויעיפו את ריינו (ריאן או). וזה שג'ף קורא לאנדרו סווג', זה לא כינוי. זה השם משפחה שלו. חשבתי על משהו - למה לא הראו את רופרט מגיב על זה שבורטון עף? הוא לא היה שם, אז נורא מעניין אם הוא שמח שבורטון עף.. חבל שלא ראו אותו מגיב.

axnholic

New member
פרק 5../images/Emo58.gif

טוב ראו אותו מחייך קצת שראה מי עף. אני חייב להגיד שאני מאוכזב לא היה משהו. כרגיל תחרות הפרס הייתה במים איזו הפתעה, וכרגיל הקבוצה של רופרט זכתה, וכרגיל מישהו היה ערום (מילת המפתח כרגיל). אני די ציפיתי שתחרות האוכל תהיה יותר יפה.. למי איכפת מה הווים של ג'ון אומרים, יותר דיבורים שלו פחות רייטינג!! בדרך כלל התחרות אוכל יותר מצחיקה, יותר אנשים נחנקים... במילה אחת מ-א-כ-ז-ב.

De fire

New member
7x05 ../images/Emo58.gif

אני מסכים שהפרק היה קצת מאכזב.. די בינוני יחסית לשאר העונה עד עכשיו.. התחרות על הפרס מתחילה לחזור על עצמה (ושוב צוללים בפעם ה-600 להביא משהו מהמים..) וגם הפרס שוב היה די אומלל.. (כמו שאמרו פה לא פעם, הקיצוצים ממש מורגשים
) לגבי ג'ון- איך זה לעזאזל שלא שמענו עוד אדם אחד בדרייק שמת להעיף אותו? אני לא יכול לסבול את האיש הזה. ההתנהגות שלו פשוט דוחה. אם הוא חס וחלילה ישרוד עד התשיעיה האחרונה של המושבעים (מה שאומר שנראה אותו כל פרק עד סוף העונה) אני אשקול לפתוח בשביתת רעב!

Boran

New member
../images/Emo58.gifמאמר נחמד פרי עטי ../images/Emo58.gif

טוב אז ככה: בקשר לרופרט בתחרות פרס- מצד אחד אפשר להגיד שהיה מאוד טיפשי מצידו להתאמץ כ"כ ולנצח בתחרות, כי אז זה יחזק את המעמד שלו בדרייק (מהמעמד שלו במורגן לא צריך להיות אכפת לו כרגע כי הוא ממילא בשבט המתחרה), וגם מייד אחרי התחרות הוא יזכה בין כה וכה למקלחת. אבל מצד שני- ע"י כך שהוא לבדו זכה למורגן בפרס, הוא מוכיח לדרייק שהוא הכוח היחיד שלהם, שאין להם כוח בלעדיו. רופרט הוא הישרדות 7. כמו שמישל תארה את זה בארלי שואו- הישרדות 7 הפכה ל-"דה רופרט שואו". אני חושב שזה דבר חיובי שיש שורד כזה ענק בעונה שכמוהו לא נראה אף אחד בעבר, אבל מצד שני מרגישים בחסרונן של דמויות בולטות אחרות. נגיד את זה ככה- נסו לדמיין את הישרדות 7 בלי איזה שורד מסויים, לא משנה מי. יופי. עכשיו נסו לדמיין את הישרדות 7 בלי רופרט. אין כזה דבר. כי רופרט הוא הישרדות 7, והעונה תדרדר לחלוטין אם הוא לא יגיע לפיינל 4, כי הישרדות 7 בלי רופרט זה לא אותו דבר. נעבור לתחרות חסינות. קודם כל אהבתי שג'ף קרא לאנדרו סאבאג', משחק מילים משעשע, כי זה גם שם משפחתו, וגם, פחות או יותר, מתאר אותו כרגע (סאבאג' = פרא), וכך הוא נראה עם הזיפים והחליפת ארמאני מרופטת. התחרות חסינות עצמה היתה מאכזבת מאוד, התחרות הראשונה שהיתה העתק מדויק של תחרות מהעבר- מהישרדות 2. למרות זאת, הביצוע היה משעשע. ה"ג'ף ספיישל" היה קורע
. גם הגרעפס שמישל
תקעה. גם ג'ון קרע אותי שאמר לדארה "אחרי זה שנינו נהיה מסריחים , אז אם בא לך להתנשק קודם..."
חוצמזה אני עדיין שונא את ג'ון, הוא איש דפוק ופתטי. אני אף פעם לא מבין את הקטע בתחרות הזו. הרי זה ברור שכולם יאכלו את החרא שנותנים להם ואז יגיעו לשובר שוויון על זמן, שבו יבחרו האנשים הגרועים משני השבטים ונזכה כולנו קהל הצופים למקהלה של קיא וגועלי נפשות. ואני שואל: WTF? (הממ, אני חושב שהמשפט הזה הופך להיות הסמל המסחרי שלי
) לא עדיף לתת לנו, הצופים, כל תחרות אחרת? אם כבר לחזור על תחרות אז שיהיה אפילו האס.או.אס המשמים, רק לא תחרות האוכל הזוועתי המיותרת. הו כן, מישל במערומיה תמשוך את עינו של כל טייס זכר המשתין בקיר. ושימו לב הכיצד נבואתו של עבדכם הנאמן מתגשמת לאיטה. התחרות ההיא שדרייק הפסידו בכוונה? אז עכשיו הם הפסידו תחרות שניה, שבוע הבא אם הם יפסידו, יכנסו לאיחוד בשוויון, ותהיה אפשרות של סיקג'וי (שכלול של הפועל פיגונג, שהוא כידוע העפה שיטתית של חברי השבט המתחרה אחד אחרי השני לאחר האיחוד. סיקג'וי הוא הפועל המקביל לבית סוק ג'אי, שמשמעו פיגונג של שבט שידו היתה על העליונה אך הפסיד בכוונה מוקדם מדי). הכל כמובן, שוב, תלוי ברופרט. נקווה ששבוע הבא דרייק יזכו בחסינות, יהיה איחוד 6:4, ואז סוף סוף יהיה מעניין, כי כידוע- כשנכנסים בשוויון לאיחוד אז בד"כ אחרי בית הדין הראשון, השבט שממנו עף הראשון מפוגנג. וזה לא מעניין. אם ייכנסו 6:4 חברי מורגן יעבדו קשה כדי לשמור על חייהם במשחק, ויש פוטנציאל לבריתות ושאר דברים מעניינים. ושאלה במאמר מוסגר- האם שון כהן הוא יהודי? נסיים בחוות דעת על מישל
. חוץ מזה שהיא קרעה אותי עם ה"ד'את'ס א לואד אוף קראפ" שהיא אמרה לג'ף. שימו לב שבפעם הראשונה בתולדות הישרדות סוויטהארט עפה לפני האיחוד. מי נשארו? קריסטה בעלת קול הגבר שהיא הארדלי סקסית בכל צורה שהיא ולא הייתי מגדיר אותה סוויטהארט בכלל, ודארה הקברנית שבטח תעוף מהר וקשה מאוד להכתיר אותה כסוויטהארט. אם כן- מישל היתה הסוויטהארט התורנית, ועכשיו הישרדות 7 נשארת ללא סוויטהארט, אבל עם רופרט אחד גדול, שמכפר על הכל.

Boran

New member
אה כן, ועוד משו קטן ../images/Emo58.gif

אני לא חושב שה"קמיע" של רופרט הביא לדרייק יותר מדי מזל בתחרות...

למעלה