../images/Emo58.gifמישהו רוצה לזרוק הימור על
מה יהיה ה"טוויסט של כל הטוויסטים" שמר. מארק ברנט דיבר עליו? ההימור שלי: שכחו מאיחוד. שני השבטים ראש בראש עד הסוף, לא יודע בדיוק איך זה ייצא לפועל שבשבט מסויים ישארו שניים או רק אחד אבל לדעתי זה יהיה משהו בסגנון כי זה גם מצטלב די יפה עם כל הקטע של הפיראטים כי הרי זה לא שיש ספינת פיראטים ממוזגת, זה ראש בראש עד שצוות אחד מושמד לגמרי, בכל מקרה, זה ההימור שלי. ה"חרטה הגדולה" שמארק דיבר עליה גם כן, אני די משוכנע שזה קשור איכשהו לרופרט ואני רק יכול לנחש שזה קשור לרופרט ולמורגן. ה"שקר הגדול" שגם עליו שמענו הרבה ואנחנו יודעים שהוא יהיה של ספויילר עתידי אפשר לומר - ג'ון עדיין לפנינו גם כן. בכל מקרה, פרק ענק, עונה ענקית, ללא ספק הטובה עד היום אם אנחנו משווים את החמישה פרקים הראשונים בעונה הזו לכל החמישה פרקים הראשונים בכל העונות הקודמות, אולי רק העונה הראשונה עולה עליה מהבחינה הזאת והעונה הרביעית מפגרת טיפה מאחור. אני כל כך נהנה מג'ון, כל כך כל כך הוא כזה אידיוט שזה לא שאני צוחק ממנו, אלא צוחק עליו אבל ממש ממש צוחק עליו, זה כזה ענק! בקשר לאוסטן, זה ממש אבל ממש לא פאק של האנשים שאחראים על הקאסט. אתה באמת חושב שהם לא ידעו שהוא חלש מנטלית ותותח פיזית? זה לפי דעתי הסיבה שהם רצו אותו בכלל, שיראו סוס כמוהו בוכה כמו בחורה. בכל מקרה, אוסטן מוסיף כל כך הרבה צבע (שלילי אמנם אבל צבע מסכי זה ערך מוחלט) ושלא נדבר על הצבע שג'ון מוסיף, כמובן שהם כלום ליד רופרט.. בכל מקרה, תצפו לטוויסט אדיר בהמשך.