הישרדות 705

axnholic

New member
מ-ד-ה-י-ם!

אני חייב להגיד שזהו הסיכום הכי טוב, ברכותיי. סיכום מרתק,קורע ולימודי

Gal6

New member
קראתי שתי פסקאות

הכתיבה התנ"כית הזאת בלתי נסבלת אולי תעשה עוד אחד?

Boran

New member
טוב שמע משו אחי

אני אחרי 11 שעות אינטנסיביות של לימוד למבחן ענקי בתנ"ך. ועוד 8 אתמול. עשיתי אתנחתא קלה לראות הישרדות, והתקציר התנ"כי לא ממש עוזר לי כרגע

De fire

New member
זה באמת קצת יותר מדי לפשוטי עם

כמוני
.. הכוונה יפה אבל נהנתי יותר מהסיכומים הקודמים שלך..

Boran

New member
חח תודה אחי

אתה יודע שאני אוהב את הסיכומים שלך
אני מסכים אבל שהקטע התנ"כי היה די קשה לקרוא בטח אין לך זמן אבל אם תשכתב את סיכום הפרק אני בטוח שחצי פורום יכתיר אותך למלך

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

ק-ו-ר-ע!!! נקרעתי מצחוק תוך כדי קריאה, אין, אתה גדול! כמה ציטוטים אהובים: "ויחזק האל את ידי שבט האשפתות, שכן המלך נלחם לצידם ויפרקו לשבט דרייק את האמא שלהם" "וייבחר המלך בדרך הלכלוך וישוב לארצו שכן מלא גאווה הוא ופוזיונר אחושלוקי" "ויעמדו זכרי השבט ויעמידו פנים שאינם רואים ויפנטזו עליה וייררו" "ותראה זאת מישל ותקיא מספר פעמים כנסיון נואש לעורר חמלה ותגעילנו"

14מתן

New member
../images/Emo58.gifאמרו את זה פעם בתור השערה..

אז אני לא חושב שזה יהיה... אם כן אז מי שכתב את זה בטוח קרא כי כזה דבר אמממממ הא קרא..

Gal6

New member
טוב, אחרי אלה אי אפשר להשאר אדיש

ענק... אגב, אז ליירר זה לא פועל שאמא שלי המציאה במקום להריר?

walking

New member
הישרדות 705 ../images/Emo58.gif

אני הראשון לשם שינוי. פרק מדהים! שלושת הדברים הכי יפים בפרק. -> רופרט בכובע של קריסטה -> תחרות הפרס (רופרט הכלי) -> הנחש של רופרט וההערה של ג'ון. טוב שדרייק לא העיפו את שון אחרת הלך עליהם רופרט כבר לא יכל לעשות כלום. אם דרייק יפסידו בפעם הבאה אז או שון או ג'ון. אחרי הכל עוד מעט מתאחדים אז זה לא בעיה להעיף את שון. אם דרייק ינצחו אז ממורגן תועף טיג'ואנה. למרות הברית נראה לי שסווג' (הכינוי המפגר שג'ף נתן לאנדרו) יבגוד עם ריינו, דארה זכתה להם בחסינות! >_< (וגם ראו אותה מתקלחת :)))) מקווה שבפרק הבא ג'ון יעוף. דה סטיופט פאפט מאסטר

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif 705

קודם כל מציין - אחלה סיכום תנכ"י יהיה שמך אשר יהיה. ואחלה סיכום ירון. עכשיו לעיקר - כרגיל לאחרונה אני צופה בפרק די באיחור עקב אילוצים טכניים. לדעתי הפרק היה די טוב. התחרות פרס נראית אמנם די ממוחזרת וכך גם החסינות, אבל כמה אפשר להיות מקורי אחרי 7 עונות - תחשבו על זה : 6 עונות = 6*14 = 84 תחרויות חסינות. 6*11 = 66 תחרויות פרס. ================================== 150 תחרויות עד לפני שהתחילה העונה. בכל מקרה אני אהבתי את הפרק. את דארה מתקלחת בעירום, את רופרט בהפגנת כח ושליטה מוחלטת, את אוסטן ממשיך להתבכיין ולהיות השורד המעצבן והמעיק ביותר בהסטוריה של כל העונות (אני אפילו מוכן לסבול את ג'ון הפאפאטיר על פניו). פאק גדול בקאסטינג של העונה הזו - בחור כל כך חזק פיזית וכל כך חלש מנטלית. אני מקווה אבל שלאיחוד יגיעו 5-5, אלא אם כן יש טוויסטים נוספים בהמשך.

gah

New member
../images/Emo58.gifמישהו רוצה לזרוק הימור על

מה יהיה ה"טוויסט של כל הטוויסטים" שמר. מארק ברנט דיבר עליו? ההימור שלי: שכחו מאיחוד. שני השבטים ראש בראש עד הסוף, לא יודע בדיוק איך זה ייצא לפועל שבשבט מסויים ישארו שניים או רק אחד אבל לדעתי זה יהיה משהו בסגנון כי זה גם מצטלב די יפה עם כל הקטע של הפיראטים כי הרי זה לא שיש ספינת פיראטים ממוזגת, זה ראש בראש עד שצוות אחד מושמד לגמרי, בכל מקרה, זה ההימור שלי. ה"חרטה הגדולה" שמארק דיבר עליה גם כן, אני די משוכנע שזה קשור איכשהו לרופרט ואני רק יכול לנחש שזה קשור לרופרט ולמורגן. ה"שקר הגדול" שגם עליו שמענו הרבה ואנחנו יודעים שהוא יהיה של ספויילר עתידי אפשר לומר - ג'ון עדיין לפנינו גם כן. בכל מקרה, פרק ענק, עונה ענקית, ללא ספק הטובה עד היום אם אנחנו משווים את החמישה פרקים הראשונים בעונה הזו לכל החמישה פרקים הראשונים בכל העונות הקודמות, אולי רק העונה הראשונה עולה עליה מהבחינה הזאת והעונה הרביעית מפגרת טיפה מאחור. אני כל כך נהנה מג'ון, כל כך כל כך הוא כזה אידיוט שזה לא שאני צוחק ממנו, אלא צוחק עליו אבל ממש ממש צוחק עליו, זה כזה ענק! בקשר לאוסטן, זה ממש אבל ממש לא פאק של האנשים שאחראים על הקאסט. אתה באמת חושב שהם לא ידעו שהוא חלש מנטלית ותותח פיזית? זה לפי דעתי הסיבה שהם רצו אותו בכלל, שיראו סוס כמוהו בוכה כמו בחורה. בכל מקרה, אוסטן מוסיף כל כך הרבה צבע (שלילי אמנם אבל צבע מסכי זה ערך מוחלט) ושלא נדבר על הצבע שג'ון מוסיף, כמובן שהם כלום ליד רופרט.. בכל מקרה, תצפו לטוויסט אדיר בהמשך.

../images/Emo58.gif

מתי ג'ון יילך כבר הביתה? ואם אפשר שייקח איתו גם את טריש המעיקה ואת אוסטן המיותר. עד עכשיו אני נהנה לחלוטין מהעונה הזו, היא מלאה באנרגיות, דבר שקשה לומר על עונות אחרות (מישהו אמר "הישרדות 3"?). והתאכזבתי לחלוטין מההעפה של מישל, אם לא נשים לב - נישאר רק עם גברים מכוערים

../images/Emo58.gif ואם כבר

אז ממה שהבנתי מהפרומו טריש עומדת לבגוד ברופרט - מישהו בבקשה מוכן להבהיר לי את הנקודה הזו??? למה לא להכניס אותו לחבר המושבעים וזהו?

Boran

New member
יפה ../images/Emo58.gif

באמת יכול להיות שמורגן ישארו בחוזק ורופרט יתחרט שהוא לא נשאר איתם

../images/Emo58.gif זה לא שמשעמם לי

אבל רק שתדעו שב-26 לספטמבר כריסטה התחתנה. וזה מוביל לשאלה - האם היא זכתה במליון ומימנה את החתונה?

14מתן

New member
אף אחד עוד לא זכה במליון...

רק אחרי שמשודרים כל הפרקים של העונה באר"הב משודר הפרק האחרון שהוא שידור חי של קריאת ההצבעות לזוכה במליון אז...לא חחח

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gifהטוויסט../images/Emo58.gif עתידי

זהירות! ספוילר עתידי. לפי הספוילרים, הטוויסט יהיה כנראה חזרה של אחד מהשורדים שעפו, בחזרה למשחק. ההימור המרכזי הוא שלילאן חוזרת, אבל שום דבר לא בטוח. חוץ מזה, הבעיה המרכזית היא, שהישרדות נמשכה 39 ימים גם העונה הזאת. אז השאלה היא איך שורד יכול לחזור, ולהשאיר את מספר הימים אותו דבר? יהיה מעניין..

למעלה