הישרדות 704

amitooshacham

New member
הישרדות 704../images/Emo58.gif

אני ראשון? בעע זה עוד לא קרה אף פעם.. לסיכום: פרק מהחיים. סוף סוף פרק שבאמת היה מצוין בעונה הזאת, ולא רק "טוב" כמו הפרקים הקודמים. אהבתי את התחרויות, אהבתי את הטיפשות של מורגן כששלחו את אוסטן להביא את החתיכת פאזל מהמים ולא מהיבשה, כשהם יודעים שהוא לא יודע לשחות. אהבתי את החסינות, ואת הטוויסט שעשו ישר אחרי ששמעו שדרייק הולכים להפסיד בכוונה. היה ברור שהטוויסט נעשה כדי לתת לדרייק להבין שאסור להפסיד תחרויות בכוונה, לא חשוב מה. התחלתי לאהוב את קריסטה בפרק הזה. היא אומרת דברים מאוד נכונים שאני תמיד מסכים איתם, ומזל שבורטון עף ולא היא. אני מקווה שהברית שלה תשלוט במשחק, כי כל השורדים האהובים עליי נמצאים בברית הזאת: טריש
(השורדת האהובה עליי), קריסטה (השנייה האהובה עליי), סנדרה (השלישית), ורופרט (השורד האהוב עליי). זו הברית הכי טובה שיכולה להיות במשחק, מי יתן והם יגיעו רחוק. חיבבתי את שון עד סוף הפרק, כשגיליתי שהוא הצביע לבורטון. מניאק בוגד. הלוואי שיעוף בפרק הבא.

g.o

New member
../images/Emo58.gif

דווקא שון יצא גבר שהצביע לבורטון. פרק שפוט מעולה ומזל שקריסטה נשארה.......:)

axnholic

New member
פרק 4

פרק מדהים כרגיל. העונה הכי טובה עד עכשיו. 2 ערומים, 2 בוגדים ורופרט אחד גדול שעבר למורגן (למרות שאני אוהב את דרייק אהבתי את הטוויסט). הטיפשות של דרייק עולה על כל הציפיות, חתיכת מפגרים לא למדתם מעונות קודמות? קריסטה כמובן הייתה חמודה כמו תמיד, איזה מזל שהיו 2 בוגדים הייתי בטוח שהיא עפה. מורגן הראתה שוב את חוסר הכיוון שלה כשראין ואנדרו נאבדו. התחרות והפרס עצמו היו יפות כמו תמיד, נפילה קטנה של טריש (עמית על תתנפל עלי) אבל הם חזרו בגדול. מה הקטע של השמלה? קיבלת בדים, למה שמלה? בקשר לשדידה, למה לקחת מנורה? בטח המפיקים אמרו להם לקחת אותה... הפרס בתיבה היה מאכזב. קצת אוכל ובדים מסריחים? לא יכולתם לעשות משהו יפה? משהו מרשים? טוב אחרי כל השאלות הרטוריות הללו יש לי רק דבר אחד להגיד הדרייקים שולטים (כן, אין קשר). מעניין מה יקרה בפרק הבא....

De fire

New member
../images/Emo58.gif 704

קודם כל-ענק. ראו בעיניים של ג'ף כמה הוא שונא את מה שדרייק עשו בחסינות.. והגאונות של לקחת את רופרט.. כבר בפרומו ראו איך זה השתלם בגדול.. אני רק מקווה מאוד שזה לא יפגע ברופרט המעבר הזמני הזה כי האמת, בנתיים מכל ההישרדויות שראיתי (1-4 והשביעית עד עכשיו) הוא השורד הכי ראוי אי פעם Rupert rulz!

g.o

New member
../images/Emo58.gif

אה שמתם לב שאנדרו וראייןאו נאבדו כזה ביער ואמרו שזה נראה כמו פרוייקט המכשפה מבלייר אז המצלמה צילמה אותם בסגנון של הסרט.!@ זה היה ממש גדול.

De fire

New member
מה שחבל לי, שלדעתי ( ../images/Emo58.gif?)

בגלל שרופרט הוא כזה פייבוריט ברור, העובדה הזו תמנע ממנו להגיע אולי אפילו לפיינל 5, שלא לדבר על הגמר אם הוא לא יזכה בחסינויות כל הזמן.. הוא איום גדול מדי כי אם לא יקרה משהו דראסטי (ובהישרדות הכל עוד יכול לקרות אבל בכל זאת) אז אם הוא מגיע לגמר עוד יהיה לראשונה מנצח שנבחר פה אחד.. (אלא אם היה כזה בעונות 5-6 שלא ראיתי) ואף אחד לא ירצה איום כזה לצידו..

F r o o b i e

New member
../images/Emo58.gif704

אוי איזה כיף היה! אני נורא לא אוהבת את הקישקושים הדיבוריים שיש בין התחרויות, אבל התחרויות היו גדולות. אין ספק. יש בהן מתח, יש בהן עניין ויש בהן אקשן ואני נהנית לראות איך רופרט כל פעם משבית את שבט מורגן. גם מהחיפוש של האוצר נוראאא נהניתי. אבל אני חייבת לציין שבחיים שלי לא ראיתי שבט שנהנה כל כך מלהפסיד בתחרות חסינות. זה היה פשוט מצחיק!! הרי כל כך ברור שהם הפסידו בכוונה, מי היה מושיב את רופרט אם זה לא היה מכור?? וג'ון עם השטויות שלו הרג אותי. כל כך היה מאושר ללכת לתחרות!! אחחח היה משהו משהו. איזה אושר ושמחה הולכים לטרייבל קאונסיל! חחחח...מתה על זה פשוט אדיר. חשבתי שאני אהיה עצובה כשדרייק יפסידו אבל זה הצחיק אותי כל כך!! מעכשיו לדעתי יהיה יותר מעניין. המשחק, סוף סוף,התחיל באמת!!

walking

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif פרק 4

אחלה פרק. לעזאזל עם הצנזורה, רוצים לראות את טיג'ונה ערומה >_< הקטע שמורגן משפצים את המחנה היה יפה במיוחד עם המוזיקת רקע. נראה כמו סוף של איזה סדרה אפלה במיוחד. אהבתי את הפרס בתחרות הפרס. מכונת תפירה! לא ציפיתי לזה :D דרייק היו מפגרים, בכוונה להפסיד? Morons.. הפרס בתחרות החסינות (שני פרסים, רופרט פרס יותר טוב ממכונת תפירה) היה חביב זה לא שנהרסה הברית ג'ון היה מלא באלכוהול וידוע שהוא העדיף להיות עם הבנות מאשר עם בורטון ושון. בורטון לא היה צריך לעלות את הנושא של להפסיד בכוונה, הוא היה אחד הפייבורטים שלי אבל אחרי שאמר את זה פשוט שונא אותו. בקשר לשון שהצביע לבורטון הוא "בכאילו" הציע את עצמו לברית טריש-קריסטי-סנדרה-רופרט-חצי ג'ון. אבל באפשרות הראשונה שיוכלו שון הלך קפוט. לא יכול לחכות כבר ששני השבטים יתמזגו. ורק בשביל הפרוטוקול רופרט לקח איתו את תופס הדגים שלו?
כי ראו אותו תופס דגים במורגן. אחלה פרק, בורטון עשה מהלך לא נכון ונפל על חרבו.

axnholic

New member
אתה בטוח? ../images/Emo58.gif

דווקא חשבתי שזו החנית. מה מותר לו להביא דברים מדרייק? או שהוא סתם גנב? מצטער על הספוילר מקווה שלא הרסתי לאף אחד

Gal6

New member
../images/Emo58.gif704

הפרק הכי פחות טוב עד עכשיו, הטוויסט הזה היה כל כך ברור, זה היה הדבר הראשון שעלה לי בראש כשאמרו שיהיה טוויסט בסגנון הזה (טוב נו, חשבתי שהם לוקחים שורד לתמיד) אין מה עוד לכתוב....

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

בקשר לחנית, יש חנית אחת למורגן, הם גם אמרו את זה בפרק.. "אין לנו אף חכה אז נצטרך להשתמש בחנית כדי לצוד דגים" אמר אנדרו

Boran

New member
../images/Emo58.gif

הדבר היחיד שיש לי להגיד זה שאני שונא את ג'ון. הוא מהסוג של האנשים שצריכים לעוף לפני האיחוד. אני פשוט לא רואה אותו אחרי האיחוד. הוא לא פאפטמאסטר. רוב- זה פאפטמאסטר. ג'ון לא אסטרטג. רוב- זה אסטרטג. ג'ון הוא לא נכס. רופרט- הוא נכס. ג'ון אידיוט כ"כ שהוא בא שיכור לבית הדין. ג'ון הוא אידיוט כ"כ שהוא מתחיל ריבים בשבט שנח על מי מנוחות. ג'ון פשוט אידיוט, לא אסטרטג ולא נעליים ואני מקווה שהוא יעוף במהרה בימינו.

Boran

New member
ועוד משו ../images/Emo58.gif

יא שבט מטומטם אם השחקן הכי חזק שלכם הולך לשחק נגדכם למה אתם מעיפים את השחקן השני הכי חזק שלכם? בתחרות הבאה רופרט לא ישחק עם דרייק אלא עם מורגן. לכן דרייק צריכים את בורטון שיהיה מן קונטרה לרופרט. ולהעיף את קריסטה, המועמדת השניה לעוף, כי היא לא ממש תעזור להם נגד רופרט.

Gal6

New member
../images/Emo58.gif

זה יהיה יפה אם רופרט יהרוס את המשימה (כאילו לא יעשה כלום בתור שלו או משהו) ויתן לדרייק לנצח האצת שאני כבר לא ממש בעד דרייק, אני יהיה שמח כשכולם ינצחו.. (מסיבה כלשהי עודדתי את מורגן בפרק האחרון
)

De fire

New member
אני לא מסכים. אם הוא יעשה את זה זה

יכול רק לפגוע בו אח"כ.

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif 704

פרק משובח....הללויה מורגן....למדו מאיתנו....(היידה גל). רק הערה לפני שאני מתחיל - רופרט אמנם ייתחרה בתחרות הפרס עם מורגן, אבל בתחרות חסינות הוא כבר ייתחרה יחד עם דרייק. הלאה - כמה נהניתי בפרק, התחלתי לחבב את ג'ון, אני חושב שהוא דביל מושלם אבל איזו עונה של הישרדות יכולה להיות מושלמת בלי אחד כזה ? שון הפתיע אותי בכך שהצביע לברטון, לא ראיתי את זה מגיע. התחרויות היו מעולות, וגם אני לא מבין למה אוסטן טרח בכלל להיכנס למיים. זה היה עלוב, למרות שהקאמבק שלהם היה מרשים בעיקר בגלל פישולים של טריש. תארו לכם בלי הפאדיחה של אוסטן והברבורים של טיחואנה במים היו לוקחים את התחרות בלי בעיות. פעם הבאה שהם מפסידים תחרות פרס דרייק ייקחו להם את הסיר להרתחת שנשאר להם - כי כמה כבר דברים אחרים יש לקחת ? רופרט הוא אחד ויחיד - כמה אנשים שעוברים ליומיים לשבט השני בכלל ייטרחו לעזור להם ולעודד אותם ? הוא בן אדם נדיר, ואם לא ייקרו דברים לא צפויים הוא לא יגיע לסוף כי כולם רואים את זה, וכולם יודעים שאין להם סיכוי מולו. בסך הכל עונה כמעט מושלמת עד כה. מעניין אם הם מכינים עוד טוויסטים מעניינים או שבקטע של טוויסטים כבר מיצינו את הכל.

artgrl

New member
סליחה על השאלה המטומטמת...

פעם ראשונה שניכנסתי לפורום הזה... אבל איפה/ באיזה ערוץ ראיתם את הפרק הזה?

jt7785

New member
כמה דברים ותשובות

קודם כל, את הפרקים האלו הם הורידו מהרשת... דבר שני, כל הדיבורים פה עם הסימן הזה
הם ספוילרים שעלולים לקלקל לך... אז אם את לא רוצה שייהרס לך, אז תזהרי לא לקרוא אותם!!! כל דבר שיש לו סימן ספוילר (
), זה משהו שעדיין לא שודר בארץ!

למעלה