הישרדות 7(701)

RedDevil16

New member
עדיין ../images/Emo58.gif

אם ראית "החפרפרת", אתה בטח זוכר את הפרק האחרון שבו הראו את כל הרמזים השתולים לזהותה של החפרפרת (אחד הדברים שאני זוכר, הוא שכשאחד המתמודדים עזב (אפילו ממני אל תצפה לזכור שמות של אנשים מהחפרפרת), הוא דיבר על החפרפרת ואז המצלמה התמקדה בלוחית הרישוי של האוטו שכתוב עליה "ישראל"). לדעתי זו רק דרך של ההפקה להשתעשע עם הצופה. אגב, זו אחת הסיבות שאני מאמין שצפייה בהישרדות כשזהות הזוכה ידועה עוד מלפני הפרק הראשון, יכולה להיות מהנה מאוד. ובכל-זאת, לראות בלי לדעת מי זכה, זה מהנה אפילו יותר...

הציניקן

New member
בדוגמה של "החפרפרת" הרמז היה

מאוד בולט, כי הראו בסוף כל פרק כשהמתמודדים עזבו (לפי הסדר: גיא, רותי, אלדד, דורון, זהבה, שרון, דנה. יש דברים שאני דווקא כן זוכר יותר טוב ממך) את אותה לוחית הרישוי. בפרק האחרון גם הראו השמיעו את השיר "ישראל ישראל ישראל, בטח בשם". התגובה הזו נכתבה למעשה בשביל הסוגריים.

RedDevil16

New member
רותי ושרון היו יריבות!

זהבה היתה הדתייה שכולם חשדו בה שהיא החפרפרת, ואפילו היו צילומים באינטרנט שלה מזיזה דברים בחדר חושך. אלדד מילא כאילו הוא החפרפרת כדי להיות מודח, כי הבן שלו חזר לביקור מארה"ב. התגובה הזו נכתבה כדי להשוויץ, אז לא ראיתי צורך בסוגריים

הציניקן

New member
רותי היתה מהלת חשבונות, שטעתה

בתרגיל חשבוני בסיסי ומגוחך. גיא היה מחומצן. אלדד היה סתם מעצבן. דורון היה ההוא שכולם חשדו בו שהוא החפרפרת, ולי היה ברור לגמרי מההתחלה שהוא וסיגי טיפוסים שבחיים לא יהיו החפרפרת כי הם ברורים מדי. זהבה עשתה עגיל בגבה, וכעסה על שרון על זה שהיא הכשילה את כולם בשביל הניפוי (עוד צדקנית טיפשה אחת). שרון היתה בחורה בוטה כזאת. דנה היתה בת טיפשעשרה כזאת, שאני זוכר שחשבתי שאם היא החפרפרת זאת פשוט הברקה גאונית כי אף אחד לא יחשוד בה. סיגי היתה סתם כזאת. עודד היה הססטרנינו של הסדרה. ותיקון: זאת היתה הבת של אלדד שחזרה, ונדמה לי שזה היה מבריטניה (על זה אני לא סגור).

RedDevil16

New member
../images/Emo58.gifעוד הערה על 703...

מכיל ספוילר די גדול להמשך העונה, אם מישהו לא הבין. אני זוכר שכשראיתי את הפרק, שמחתי לאללה שסוף-כל-סוף נפטרנו מליל המעצבנת. מי ידע שעוד נצטרך לסבול כ"כ הרבה ממנה...

הציניקן

New member
ועוד הערה ( ../images/Emo58.gif רציני להמשך)

כשליל החליטה לערוק לדרייק ולהעיף את אנדרו בפרק הראשון של האיחוד, היא "הצדיקה" את זה בכך שאנדרו שיקר לה כשאמר לה שיודיע לה בסופו של דבר אם היא עפה או לא לפני ישיבת השבט של פרק 3. אנדרו, בצ'אט אחרי שהועף, אמר שהוא כן סיפר לה. אבל בפרק 3, הדבר הראשון כמעט שליל אומרת במונולוג פוסט-העפה זה שאנדרו לא סיפר לה(ואיזו סיבה יש לה לשקר בשלב הזה?) . מוזר. יכול להיות שאנדרו משקר כדי להראות שזה "לא הוגן" מצידה לעשות מה שהיא עשתה? גם זה די מוזר.

RedDevil16

New member
../images/Emo58.gifהפיינל צ'אטס

כך אמר אנדרו: Andrew: I want to set the record straight--on day nine right before Tribal Council I went up to Lill, gave her a hug, kiss on the cheek, told her that we loved her, that I was sorry about having to vote her out but that it wasn't personal, it was a strategy. Before we left for Tribal Council, Lill showed me where she put dry firewood because the hurricane was coming. Lill said to me, "I know I'm not coming back, here's the dry fire wood so you can start the fire when you get back". Lill has admitted in her exit interviews these two facts. She knew she was getting voted out and I told her. הגרסא של ליל נשמעת הרבה יותר מפוקפקת. מצד אחד, היא אומרת שאנדרו "לא ממש" אמר לה שהיא מודחת, ומצד שני מודה בסיפור העץ היבש. gogogadget: Lill, Andrew said he'd be up front and let you know if it looked like you'd be the one to go. Did he? Lillian: I think he didn't. You have to understand that Andrew was our leader. He had a lot on his shoulders. Look at our tribe: the strongest member probably seemed to be gone. Andrew was dealing with that, dealing with trying to talk Osten into staying. He was also dealing with Ryan O., who was going to him and saying "I believe if you vote off Darrah our alliance is void." He was dealing also with a tribe that had lost six Challenges. That's a lot to bring any leader down, and then he hears from Jeff that they usually execute leaders with this kind of track record. rupertstheman: Lill, do you hope that fire goes out and they can't get it going again since they voted you off? Lillian: Well, this is my personality: I knew I was going to be booted off that night. Before I left I banked the fire, went out and got small pieces of kindling and put it underneath where I slept so it would be dry. I went to Andrew, I pointed out the kindling to him: "When you come back and it's cold, you're wet and it's dark, there's kindling that you just need to put on top of the coals to get the fire going." That's just me. Part of me was very angry, but I was not vindictive enough to want to see them suffer too much. ככה שאני בוחר להאמין לאנדרו, אבל האמת היא שאני לא אובייקטיבי. ליל היא אחד האנשים הכי מעצבנים שראיתי בהישרדות. תיקון - הכי מעצבנת.

הציניקן

New member
ואללה ../images/Emo58.gif

אתה רואה מה זה, עשיתי חצי עבודה. קראתי את הצ'אט של אנדרו, אבל לא טרחתי לקרוא את הצ'אט הראשון של ליל. אז בעצם זה לא ממש מצב של "מילה מול מילה". אנדרו כנראה רמז לה שהיא עוזבת, לא הרגיש נוח לומר את המלים המפורשות, ראה שהיא מבינה לבד (כמו שהיא בעצמה הודתה) שהיא עפה, ולא ראה צורך לנסח את הדברים במדוייק. ליל, שכעסה מאוד על עצם ההדחה ה"לא הוגנת", שיקרה לעצמה וזה התבטא ב"מילים האחרונות". כשאנדרו בא ושאל אותה בפרק 7ב' אם היא תודיע לו לפני ההצבעה אם היא מצביעה איתם, היא ענתה לו משהו כמו "זוכר כשאתה הבטחת ולא קיימת?". בכך היא שכנעה את עצמה שהיא לא עושה שום דבר רע בהצבעה נגדו, והשקיטה את המצפון הנוצרי הדפוק שלה. הוא בתגובה הלך ולא התעמת איתה, וזה אומר שהוא הבין שיש לה איזשהו קייס. כלומר, שניהם שיקרו לעצמם במידה כלשהי, רק שבעונה רגילה (בלי הטוויסט) אנדרו לא היה צריך להתמודד עם השקר העצמי. איתרע מזלו, וזו לא היתה עונה רגילה.

RedDevil16

New member
../images/Emo58.gif

עשיתי עבורך עבודה מיוחדת. לצ'אט המקורי של ליל אין גישה מהאתר, והקישור מפנה ישיר לצ'אט שלה אחרי ההדחה השנייה שלה. ע"י עבודת הקלדה לא מסובכת במיוחד, שיניתי את הכתובת מ-lillian3 ל-lillian, ומצאתי את השאלות שקיבלה בהדחה הראשונה.

למעלה