12
A amitooshacham New member 15/5/03 #1 הישרדות 7: פנמה! ככל הנראה הישרדות 7 תתחיל באמצע-סוף ספטמבר. היא תתחיל לצלם ביוני כנראה. הנה כמה תמונות מהפרומו.. תהנו
הישרדות 7: פנמה! ככל הנראה הישרדות 7 תתחיל באמצע-סוף ספטמבר. היא תתחיל לצלם ביוני כנראה. הנה כמה תמונות מהפרומו.. תהנו
A amitooshacham New member 15/5/03 #20 הערה התמונות למעלה הן לא ספוילרים. התמונה הראשונה היא הלוגו וכל שאר התמונות הן תמונות נוף
B Boran New member 15/5/03 #21 עמית שחם אתה המלך ../images/Emo13.gif אבל שאלה בורנט אמר ש"הישרדות 7 תעמוד בסימן הפיראטים" באיזה סימן בדיוק עמדו הישרדויות קודמות? הישרדות 4- חזרה לחוף הישרדות 3- שבטים אפריקנים?
עמית שחם אתה המלך ../images/Emo13.gif אבל שאלה בורנט אמר ש"הישרדות 7 תעמוד בסימן הפיראטים" באיזה סימן בדיוק עמדו הישרדויות קודמות? הישרדות 4- חזרה לחוף הישרדות 3- שבטים אפריקנים?
A amitooshacham New member 15/5/03 #24 ירון - אין לי מושג על מה הוא דיבר.. הוא סתם החליט שפתאום יש כותרות לכל הישרדות. אוסי - טוב שהזכרת לי, נוסטלגיה בשבילי
ירון - אין לי מושג על מה הוא דיבר.. הוא סתם החליט שפתאום יש כותרות לכל הישרדות. אוסי - טוב שהזכרת לי, נוסטלגיה בשבילי