הישרדות 5.

Minimal Affair

New member
הישרדות 5.

פרק נחמד בהחלט, גם מצחיק. אהבתי את הקטע שבריאן שאל את ג'אן האם היא יודעת מי הולך לעזוב, אז היא שאלה: אני? ואז הוא אמר לה שלא.. בכלל ג'אן כל העונה הצחיקה אותי, למרות שאף פעם לא חיבבתי אותה, וחשבתי שינפו אותה יחסית מוקדת. היה צפוי שבריאן ינצח(ידעתי כבר את זה). שמתם לב שישר אחרי שג'אן יצאה ממשחק החסינות האחרון, גם קליי יצא? לדעתי קליי כבר ידע שבריאן יבחר בו, אז הוא כבר יצא. אהבתי את השאלות של הלן ושל טד, ושל שאר המשתתפים. לדעתי טד צדק בכך שהוא אמר שקליי קצת גזען, האיש צר-מוחין ללא ספק. לא אהבתי את הבחירה שפני עשתה, שהיא בחירה לפי איזה איש הכיר אותה יותר טוב, כי למען האמת, לא היו צריכים להכיר אותה טוב, הם כבר קבעו מראש הוא ינפו אותה. סה"כ לדעתי, בריאן הוא מתמודד חזק מאוד, אולי בין הכי טובים.

Minimal Affair

New member
אה, ולא הבנתי

מה קרה בסוף, הם לקחו אותם לאולפן בהוליווד? ישר מתאילנד, או שיצא להם לפגוש את המשפחה? והאם זה קרה כבר, באחת מן העונות שהיו?

Boran

New member
זה קרה תמיד אחרי העונה הראשונה

וזה לא יכול להיות ישר מתאילנד, בגלל שלוקח הזמן לשדר את הסידרה וזה מדהים אותי איך הם הצליחו להישאר כ"כ דומים לאיך שהם ניראו בתאילנד אחרי 3 וחצי חודשים בערך למרות שהיה שם פאק קטן בעריכה שראו שעברו לאולפן. ובאמת הלן כלה.

LOVEtheMcMAHONS

New member
לגבי הסיום

יש שני אפשרויות לבצע את הקטע בו הם מקריאים את הקולות וחושפים את המנצח : 1) להטעות ולתת לנו לחשוב שהם עדיין שם. כמו שקרה בעונה 3, כמו שקרה בעונה 5. השורדים מולבשים באותם בגדים אותם לבשו בישיבת המועצה האחרונה. ומנסים לתת להם מראה כמה שיותר "אותנטי" ודומה למראה שלהם 3-4 חודשים אחורה כאשר הפרק האחרון צולם. 2) כמו שקרה בעונה 4 - המעבר לאולפן או במקרה ההוא לסנטרל פארק היה גלוי. השורדים נראו מאוד שונים לעומת איך שהם נראו 3-4 חודשים אחורה, ולא ניסו להסתיר את העובדה שמדובר בלוקיישן אחר לגמרי. הקישור היה כביכול שג'ף פרובסט לאחר סיום ישיבת המועצה האחרונה איך שהוא מוטס משם או נלקח בסירה, ואז יש שוטים של ג'ף עושה את הדרך מהלוקיישן המרוחק אל מיקום האולפן/הפארק. חביב ומקסים לטעמי. במיוחד הקטעים של ג'ף פרובסט נוסע בתחתית של ניו יורק עם הכד של ההצבעות ואנשים מסתכלים עליו במבטים מוזרים. **** בעונה ראשונה הכל צולם במקום - גם חשיפת הקולות התבצעה לאחר ישיבת המועצה, ולא בוצעה בשידור חי , מה שגרם לזהות המנצח לדלוף ולאנשי CBS לשנות את זה כך שהכרזת המנצח תבוצע בשידור חי עם תום הקרנת פרקי הסדרה. **** זכרוני מאכזב אותי ואני לא מצליח להיזכר לגבי עונה 2, אבל נדמה לי שזה היה כמו בעונות 3 ו-5 : כלומר ניסו לרמות אותנו שנחשוב שהם עדיין באוסטרליה.

Minimal Affair

New member
הבנתי, תודה רבה.

פשוט לא זכרתי את זה, כי היה לי מחסור בצפייה בתוכנית. אז הם באמת צילמו את הפרק הזה, שלושה-ארבעה חודשים לאחר-מכן? כי הם נראו ממש דומים, הם ביקשו מהם להישאר אותו דבר, ולא להתגלח? נשמע בהחלט נחמד, והם ידעו אם הם הולכים לזכות במיליון הדולר? או לא?

LOVEtheMcMAHONS

New member
רוני

CBS מתעקשים שגם 2 הפיינאלסיטים לא יידעו את זהות המנצח עד לשידור החי 3-4 חודשים אחרי. וכחלק מהחוזה השורדים לעיתים גם מתבקשים לשמור כמה שאפשר על מראה - הגברים שגידלו זקן מתבקשים לשמור עליו, ההפקה דואגת לעצב להם את השיער כמה שיותר דומה ליום בו הם עזבו את הלוקיישן וגם מבחינת הביגוד.

למעלה