הישרדות 5 ו-6 בארץ!

mishmesh

New member
הישרדות 5 ו-6 בארץ!

אני לא מאמין שלא כתבתם את זה פה, אני באמת לא מאמין: החל מסוף חודש יולי יוכלו לקוחות יס לצפות סוף סוף בעונות החדשות של הישרדות בערוץ יס פלוס. סוף סוף!

Gal6

New member
סוף יולי?

כבר התחילו פרומואים אבל! וגם באתר שלהם כתוב שהישרדות זה בשידורי הקיץ שמתחילים ב-1 ביולי אני יותר מחכה לאמייזינג רייס אתה יודע אם הם רכשו את כל העונות?

amitooshacham

New member
מישמש...

כן רשמנו על זה! חבל שלא הסתכלת בארכיון לפני!

mishmesh

New member
אוי, אני מצטער, אבל זה כבר עבר לדף

השני אז רק עכשיו ראיתי. בכל מקרה-זה לא הזמן להחליף סקר? הוא כבר לא רלוונטי...

Outlast

New member
הסקר שונה,

אתם מוזמנים להצביע, כמובן שהוא נכתב בעקבות קנאה ורגשי נחיתות איומים שלי.. והשורה מעל הפורום תרד בקרוב. מה אתם אומרים- להוריד וזהו, או שתהיה שורה אחרת?

amitooshacham

New member
אוסי

אני מציע לשנות את השורה למעלה, כדי שלא יבואו וישאלו כל הזמן... לא עדיף? זה לא יכול להזיק

liatbo

New member
שלום לכולם ../images/Emo13.gif

כבר כתבתי פה פעם, פשוט, אחרי שנגמרה הסדרה, רק עקבתי אחרי מה שהולך פה, לא הגבתי.. אז.. ראיתי פרומו לסדרה אתמול בערב, ב+YES ואמרו שזה מתחיל ביולי , ב- 21:30 בערב, בימי שבת
אין לי יס !!!! אבל לחבר כן
אז זה יהיה אחלה..

jt7785

New member
כן העונה החמישית שווה

לדעתי מאודדדדדדדדדד ממש התחברתי אז בהצלחה תהנו
ומה זה הסקר הזה :| :)

dafi daf

New member
דיי הם לא יכולים לעשות לי את זה!../images/Emo46.gif

זה כזה לא שווה! למה ביס???? למה ביס???? אוף! זה כל כך מעצבן! אין לי יס וגם אין סיכוי שיהיה לי כי אני גרה בקיבוץ והכבלים הם דרך הקיבוץ!!! אני הולכת להגיש עצומה!!!!!!!! זה כל כך לא שווה! אני מחכה לזה כבר כל כך הרבה זמן ועכשיו אומרים לי "זה ביס"?????? אין סיכוי!!!! אני הולכת להילחם על זה...לא אכפת לי...

למעלה