הישרדות 4

Boran

New member
הישרדות 4

חצי מהאנשים בפורום יודעים מי יזכה בהישרדות 3, איך ומתי. נעבור לשאלה הבאמת מעניינת: מבין אלו שרואים הישרדות 4- מי לדעתכם ייזכה? מי השבט המועדף עליכם?

Outlast

New member
תידיינו כמה שאתם רוצים על הישרדות4,

אבל תזכרו שיש כאן הרבה אנשים שלא רואים את העונה הרביעית ובבוא היום רוצים לראות אותה כרגיל, אז בלי שום ספוילרים ושם מידע על העונה ה-4 שלא הייתם רוצים לדעת (וגם שכן) אם לא הייתם רואים אותה. תודה!

Outlast

New member
אגב, היום ממש במקרה...

בערך ב-16:30 זיפזפתי וכשעברתי על ערוץ 10 ראיתי את הכתוביות סיום של הישרדות הבריטי, נראה לי שזה מה שזה היה, לפי מה שאני זוכרת בכל אופן... אבל הסתכלתי בלוח המשדרים ולא היה כתוב על זה כלום, אולי זה היה שידור ספונטני. בכל אופן, אם זה מעניין משהו- תעקבו...

Boran

New member
הישרדות יו.קיי בארץ

צודקת, גם אני הסתכלתי אתמול מארבע עד ארבע וחצי ככה על משהו שנראה לי כמו הישרדות, והסתבר שזה היה הפרק שבו מראים איך הם בחרו את הששה-עשר אנשים. זה לא כתוב בלוח שידורים אבל זה הישרדות יו.קיי, אם את אומרת שראית היום כנראה זה כל יום בשלוש וחצי-רבע לארבע ככה

the engineer

New member
זה לא השרדות בריטניה זה סתם....

זאת התוכנית הזאת שפעם שודרה בחינוכית בערוץ 2 עם 16 צעירים באי בודד. סתם קישקוש בקיצור יש השרדות בריטית אמיתית כמו האמריקאית. שלא משודרת אצלנו כמובן.

Kobbie Williams

New member
נכון!

בדיוק מה שאני טענתי... סתם חיקוי עלוב שהוא חרטה ברטה שיסתפקו בחוליה החלשה...

the engineer

New member
../images/Emo58.gif

קצת קשה לקבוע עכשיו מי יזכה לא היה עדיין מספיק פרקים. אני אישית עוד אין לי כיוון, מה שגם שהשבט המעפן "מראמו" או אך שקוראים לו, הם גם לוזרים וגם מעיפים את כל הטובים!!! מי שיזכה בטוח לא מהשבט שלהם.

למעלה