אני מבינה למה משה התקבל
לדעתי הם מחפשים קודם כל אנשים שעוברים מסך אחרי המסך הם כמובן מעונינים שיהיו 2,3 בנים ועוד 2,3 בנות שנראים מאוד טוב...כי חייב לפחות להינות מהריבועים של הבנים והביקיני של הבנות אחרי שהם מוצאים גופות יפות!! הם אומרים לעצמם.."אוקיי יש כוסיות,יש חתיכים... עכשיו אנחנו צריכים אנשים מגוונים...אנחנו צריכים מכוער (עידן קפון) אנחנו צריכים שאנטי באנטי..(שחר) אנחנו צריכים טמבל(משה) כל אחד ומה שמייחד אותו...לא בהכרח דברים טובים וככה הם עובדים... אבל מה הם חייבים את "המגניב" או " המגניבה" שזה במקרה של הישרדות 1 נועם!! נועם הוא יפה תואר, גבוה מדבר מאוד איטי...שרירי...חזק...וכל זה לא עושה אותו מגניב מה כן עושה אותו מגניב!! שיש לו תלתלים!! של ילד בן 4!! זה לא הגיוני!! ילד בגיל 4 יש לו תלתלים זהובים שנראים טוב לא משנה באילו תנאים ואחרי גיל 4 זה עובר....זה כבר מתחיל להיות רגיל...ולא זהוב!! ואצל נועם זה המשיך...אחרי גיל 4 !! הבנאדם מגניב בגלל התלתלים חברים!!...לא בגלל שהוא נראה סוףף..ולא בגלל שהוא כוורן בלי קשר לעולם(מה קשור כוורן לעולם, חשבתי שזה מקצוע מהתנ"ך וכבר לא קיים).. קיצור....זו דעתי... ואני הולכת לאודישן תאחלו לי בהצלחה ארני