הישרדות 2 פרטים!!

ettiel

New member
הישרדות 2 פרטים!!

שלום חברים, שמי ארני אני רוצה ללכת לאודישן לעונה שנייה של הישרדות ואני מנסה למצא קמצוץ של פירור של מידע ואין כלום!!!!! זה ממש מעצבן אותי!! מישהו יודע משהו? מתי זה יהיה איפה וכו' מי שנותן לי פרטים לעניין מקבל מה שבא לו (משהו הגיוני!!) תודה ארני

ettiel

New member
תודה רבה

על סמך מה אתה אומר את זה? אני לא רוצה לפספס את ההזדמנות פשוט ואני מז'ה מתאימה לתכנית!! בכל אופן, תודה ושיהיה שבוע טוב ארני

אם נלך לפי השרדות האמריקאית

בטח אחרי פרק הגמר כשנדע מי המנצח, בסוף גיא יגיד שההרשמה נפתחה למתמודדים ואז ניתן יהיה לשלוח מועמדות. אבל זה לפי מה שקורה בהשרדות אמריקה, ערוץ 10 יכול לפעול אחרת.

המיונים של משה

אגב, לפי מה שכתוב פה לבחינות ל"הישרדות" בקאריביים הגיעו אלפי נבחנים מרחבי הארץ, מתוכם נבחרו 20. המועמדים שנבחרו, עברו מבחני אישיות, מבחנים פסיכולוגיים, מבחני כושר ומבדקי בריאות. אתם באים להגיד שמשה עבר את כל המיונים האלה וגבר על אלפי משתתפים אחרים? ממש קשה לי להאמין.

ettiel

New member
אני מבינה למה משה התקבל

לדעתי הם מחפשים קודם כל אנשים שעוברים מסך אחרי המסך הם כמובן מעונינים שיהיו 2,3 בנים ועוד 2,3 בנות שנראים מאוד טוב...כי חייב לפחות להינות מהריבועים של הבנים והביקיני של הבנות אחרי שהם מוצאים גופות יפות!! הם אומרים לעצמם.."אוקיי יש כוסיות,יש חתיכים... עכשיו אנחנו צריכים אנשים מגוונים...אנחנו צריכים מכוער (עידן קפון) אנחנו צריכים שאנטי באנטי..(שחר) אנחנו צריכים טמבל(משה) כל אחד ומה שמייחד אותו...לא בהכרח דברים טובים וככה הם עובדים... אבל מה הם חייבים את "המגניב" או " המגניבה" שזה במקרה של הישרדות 1 נועם!! נועם הוא יפה תואר, גבוה מדבר מאוד איטי...שרירי...חזק...וכל זה לא עושה אותו מגניב מה כן עושה אותו מגניב!! שיש לו תלתלים!! של ילד בן 4!! זה לא הגיוני!! ילד בגיל 4 יש לו תלתלים זהובים שנראים טוב לא משנה באילו תנאים ואחרי גיל 4 זה עובר....זה כבר מתחיל להיות רגיל...ולא זהוב!! ואצל נועם זה המשיך...אחרי גיל 4 !! הבנאדם מגניב בגלל התלתלים חברים!!...לא בגלל שהוא נראה סוףף..ולא בגלל שהוא כוורן בלי קשר לעולם(מה קשור כוורן לעולם, חשבתי שזה מקצוע מהתנ"ך וכבר לא קיים).. קיצור....זו דעתי... ואני הולכת לאודישן תאחלו לי בהצלחה ארני

אבו זקן

New member
כמובן שעבר

בין כל הדוגמנים והדוגמניות צריך גם נציג לישראל השניה, והמלצר מחולון ממלא את המשבצת הזאת מצויין.

מצטער, לא שכנעתם אותי

הרי המבחנים היו גם על כושר מנהיגות. נראה לכם שמי שאמר שהוא לא יודע מה להחליט, האם לבחור כמו שאלכס ציווה עליו, או כמו שדן ציווה עליו, ואין לו דעה עצמאית בגרוש, הוא מנהיג גדול? זה כמו להגיד שנתנו לו 700 בפסיכומטרי כדי שבטכניון תהיה נציגות של המלצרים מחולון.

ettiel

New member
מת לגלוש2 אתה חמוד!!

אח שלי אתה תותח!! תשמע אני בת 25 נראית סבבה, סיימתי אגריכלות ועיצוב פנים לפני חצי שנה, מאוד ספורטיבית, משחקת טניס,אופניים חולה על אופנועים ולא מזמן קניתי אופנוע מאוד משוגעת....אין משהו שרציתי ולא השגתי !!לא קיים כזה דבר מאוד תחרותית, לא מוותרת בקלות אני בנאדם מטעה!! נראית שקטה...חמודה ...ביישנית...ובדיוק ההיפך ואני מהדרום מקופחת!! חייבים לקבל אותי קיצור....אחרי כל מה שאמרתי אתה עדיין רוצה לשאול למה אני מתאימה לתכנית?! בכל אופן הבנתי שגם אתה רוצה לבוא ולמה אתה מתאים לתכנית??:) וממי תודה על הפרטים אני מעריכה את זה מאוד!! ארני

אוהד 49

New member
שימי תמונה, שנדע אם להחזיק לך אצבעות או לא../images/Emo6.gif

חחחחח סתם..צוחק
ונשמע שאת מאוד מתאימה לתכנית
בהצלחה!!

ettiel

New member
יצאת פארש...

אמרת "זה קורה היום"!! לא דיברו על אודישנים בכלל בפרק שהיה היום אכזבת... שבוע טוב

Snake Plissken

New member
טוב אין לך מקום בהישרדות

אם את לא רואה את הפאקינג פרומו כל 10 דקות שכתוב שם טלפון להתקשר אליו לפרטים. הייתי אומר לך אותו, אבל בהישרדות כמו בהישרדות צריך לשחק מלוכלך. :(

אוהד 49

New member
../images/Emo12.gif אבל מה את רוצה ממני??../images/Emo3.gif

זה "מת לגלוש" אמר
....

ettiel

New member
סורי אוהד

לא התכוונתי אליך...טעיתי קורה אני בנאדם אני בסה"כ בנאדם טוב!!

חכי חכי, ארני!!

כשאצביע על הדחתך בפרק הראשון של העונה הבאה, אזכיר לך את זה

ettiel

New member
למה?!

בוא'נה יניב אתה ממש רע.... למה שתצביע להדחתי! ועוד על הפרק הראשון!! אני בס"הכ בנאדם טוב...אל תעשה שטויות

ettiel

New member
אוקיי

א....יצאת פארש כי לא פרסמו את זה במהלך הפרק... ב. צדקת בסופו של דבר וזה הכי חשוב ג. הכל בצחוק ...קח הכל ברוח טובה... ד..ויקה ממש אבל ממש לא עושה לי כלום...אפילו המבט שלי הוא בהבעה של "איזה פוסטמה מכוערת ומגעילה"....לדעתי היא באמת לא יפה!! ממש מכוערת...ולגמרי יורדת נמוך מידי בשביל פרסום ה. כל התשובות נכונות

noziz mum

New member
החיה המתה על ויקה יותר יפה ממנה זה בטוח.

זאת אומרת היתה יותר יפה ממנה,לפני שהכו אותה באדמה ופשטו לה את העור בעודה בחיים.... :-{

למעלה