הישרדות 1512

Woogyman

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo110.gif

אהבתי את הפרק, אבל אני לא אחזור על מה שאמרתם, אני רק רוצה להגיד שלדעתי הקטע של טוד עם ההפלה היה מפגר. לא משנה אם זה אמיתי או לא, כשאחותו מוסרת לו בשורות כאלה רעות בשניה שהם נפגשים זה תמיד יראה מזוייף. זה היה יותר אמיתי אם הוא היה מחכה שתספר לו את זה בפרס, או לפחות כשהיא הולכת (בהנחה שהוא לא היה זוכה). מה הוא חשב שזה יעשה? זה מסוג הטריקים שעובד רק פעם אחת. ושוב, גם אם זה כן אמיתי, כשזה נעשה בצורה כזאת זה לא תרם לו כלום למשחק ורק הזיק לו.

daniel9977

New member
../images/Emo58.gif

כמו שכבר אמרתי בשבוע שעבר ומתברר שצדקתי: דניס היא לשון המאזניים! החלטתה לבחור לכתוב את שמו של אריק ולא של טוד היא החלטה של מיליון דולר. לו הייתה כותבת את שמו של טוד, אזי היה תיקו בינו ובין אריק. איך ג'ף היה פותר את התיקו הזה אי אפשר לדעת לצערי..... האחיות של טוד ואמנדה שוות בטירוף!!! אין ספק שאמדנה הרבה יותר סקסית מאחותה, אך עד כמה שזה יכול להפתיע אתכם דווקא אחותו של טוד עשתה לי את זה יותר..... היא ממש שווה!!! התבאסתי עד מאוד שפי ג'י הדפוקה זכתה שוב בחסינות (אי אפשר להיפטר מהמטומטמת הזו...., אני כל כך לא סובל אותה). ממש ממש ממש לא הוגן שעושים תחרות חסינות עם שאלות על סין כשיש את פי ג'י הסינית בחבורה. זו הפעם השנייה שדבר זה קורה ובשתי הפעמים פי ג'י הסינית זוכה. מה נסגר עם אנשי ההפקה של הישרדות??? קורטני הייתה מצחיקה מאוד בחיקוי של טוד, היא באמת עשתה את זה טוב. אני לא חושב שהיא ראויה לשחק באול-סטאר. היא הגיעה לאן שהגיעה כי אף אחד לא רואה בה איום. הדבר נכון גם לגבי דניס. פי ג'י הדפוקה הייתה צריכה כבר לעוף מזמן. לכן, הראויים ביותר לזכות העונה הם: טוד ואמנדה. מבינהם הייתי בוחר את טוד, כי הוא שורד אמיתי, אחד שמבין את המשחק ויודע איך לשחק אותו ולראיה: לו פי ג'י הדפוקה לא זוכה פעמיים בחסינות היא כבר מזמן הייתה עפה, טוד מצליח להישאר במשחק על אף שלא זכה בחסינות ועל אף מסוכנותו והיותו יריב קשה וטוב. מה יהיה בשבוע הבא? דניס וקורטני לא יעופו בשבוע הבא כי אף אחד לא רואה בהן איום. פי ג'י הדפוקה תרצה להדיח את טוד או את אמנדה. אמנדה תרצה לבגוד בטוד. השאלה אם פי ג'י תוכל לצרף אליה את אמנדה ואת קורטני או דניס כדי להדיח את טוד. איך שזה נראה כרגע טוד נמצא בסכנה הגדולה ביותר, אבל אני סומך עליו שיצליח לצאת מהמצב הזה ולשנות את הכל לטובתו. לא לשכוח שכנראה בשבוע הבא קללת האוטו תיפול על מישהו מבין החמישה. אם זה לא יקרה בשבוע הבא, אז כנראה רק בעוד שבועיים. סטפני לגרוסה זוכה באול-סטאר הבא, אמן!!!

nir s 23

New member
תן לי לשמח אותך

זה לא יהיה עוד שבועיים, הפרק האחרון ישודר אצלהם ביום ראשון יענו שלושה ימים אחרי הפרק הבא!

wissenly

New member
באמת???../images/Emo58.gif

זה בטוח ככה??? כי לא הייתי בטוח אם הפרק האחרון הוא 3 ימים אחרי הפרק הקודם או 10 ימים אחריו...

*superstar*

New member
../images/Emo58.gifבקשר לפתיח...

שמתם לב שהם שינו את הפתיח? אני לא יודעת אם זה הפרק הראשון ככה או לא, אבל פתאום שמתי לב שהם מראים את השבט המאוחד ואת חבר המושבעים בלבד ולפי הקטגוריות החדשות

D e l i l a h

New member
../images/Emo58.gif

פרק... משעמם. ציפיתי לבגידה של אמנדה בטוד, זה היה יכול ליהות כ"כ טוב!! אבל לא. גם דניס מעצבנת אותי, קחי סיכון! תצביעי לטוד! זה היה כ"F ברור שהיא תצביע נגד אריק, לא הייתי בספק קל אפילו. מה שאני באמת לא מבינה זה איך מצנזרים כל היום את אמנדה אבל את הזוועות שקראו אצל דניס באתגר חסינות, לא. [ולא אני לא מנסה ליהיות קטנונית זה היה פשוט מגעיל] היא גם ממש עצבנה אותי כשהיא לקחה את אמנדה ולא את פי ג'י בפרס! אני לא סובלת את פי ג'י אבל פעם שעברה היא "העניקה" לה פרס כ"F גדול של פעם בחיים ועכשיו זה פשוט סתירה לפנים לדעתי אחות של טוד ממש משמ מזכירה איזה שחקנית אמריקאית כלשהי ואני לא מצליחה להיזכר מי באק אט קאמפ - החיקוי שקורטני עשתה לטוד על האתגר פרס שהוא אמר על אחוות שהיא הפילה או משהו כזה, אומנם זה לא מצחיק אבל החיקוי היה פשוט קורע, וזו רק אני או ששוב, במהלך האתגר קורטני צעקה לג'ף "SHUT UP JEFF!" [אין לי משוג אם כתבתי נכון] או משהו בסיגנון.. ממש לא רציתי שאריק יעוף, דניס המטומטמת הזאת אוך נו באמת היא כ"כ מעצבנת ולא עושה כלום במשחק הזה! כלום!

willo

New member
../images/Emo58.gif

אז באיחור קצר (בכל זאת זה חופש והיינו בטיול בצפון) ראיתי את הפרק המשעמם ביותר בעונה הזאת (ולדעתי גם אחד מהמשעממים בתולדות הסדרה, אם כי יכול להיות שזו ההרגשה כי פשוט העונה הייתה טובה עד עכשיו). עד עכשיו הייחוד של העונה הייה שהייתי במתח עד ההצבעה והפעם פשוט לא, דניס לא שידרה לי שהיא עורקת (ולדעתי בצדק). בפרק הבא חיבים להעיף את טוד או אמנדה ואז שהשני ינצח בכדי שזו תהיה עונה גדולה, בחמישיה יש לנו שניים ששיחקו משחק טוב (כולל הדחות ובגידות - טוד ואמנדה), שתיים שנסחבו עד עכשיו (דניס וקורטני) ואחת שהיא כמו חתול בעת תשע נשמות (שגם מנסה לשרוט, פי ג'י). אם לקורטני ודניס יש שכל (וכאן אני מצפה מקורטני לקצת יותר מסטנד אפ) הן חוברות לפי ג'י ומעיפות את טוד/אמנדה כשלדעתי אמנדה מהווה איום יותר גדול, בכך הן גם מגלות עמוד שדרה וגם מוצאות חן בעיני המושבעים שלא אוהבים את טוד/אמנדה. ועוד שאלה - למה כולם חושבים שזה יהיה גמר של שלושה (חוץ מההנחה שלא יהיה מספר מושבעים זוגי)? בשבוע הבא אני שוב לא נמצא, ובמוצ"ש יש את הישרדות ישראל, אז בטח שוב נראה רק ביום א' מה יקרה וביום ב' הגמר.

Sole Survivor

New member
../images/Emo58.gif

הציפרורים של אמנדה ואחותה היו באמת מצחיקים, ניראה לי שכולם התעצבנו עליה על זה.. זה היה הפרק של דניס 'דפנטלי'. אם עד עכשיו תמיד שכחתי כמה אנשים נישארו, הפרק אי אפשר היה לשכוח אותה. חבל שאריק הודח, הייתי מעדיפה שפיג'י תלך... טוד ובעיקר קורטני פשוט מביאים עונה פגז. זה כאילו שמעריץ של הסדרה, אדם פשוט הגיע לשם ולא שחקנים וונאבי או אנשים שרוצים צומי.

למעלה