../images/Emo58.gif
כמו שכבר אמרתי בשבוע שעבר ומתברר שצדקתי: דניס היא לשון המאזניים! החלטתה לבחור לכתוב את שמו של אריק ולא של טוד היא החלטה של מיליון דולר. לו הייתה כותבת את שמו של טוד, אזי היה תיקו בינו ובין אריק. איך ג'ף היה פותר את התיקו הזה אי אפשר לדעת לצערי..... האחיות של טוד ואמנדה שוות בטירוף!!! אין ספק שאמדנה הרבה יותר סקסית מאחותה, אך עד כמה שזה יכול להפתיע אתכם דווקא אחותו של טוד עשתה לי את זה יותר..... היא ממש שווה!!! התבאסתי עד מאוד שפי ג'י הדפוקה זכתה שוב בחסינות (אי אפשר להיפטר מהמטומטמת הזו...., אני כל כך לא סובל אותה). ממש ממש ממש לא הוגן שעושים תחרות חסינות עם שאלות על סין כשיש את פי ג'י הסינית בחבורה. זו הפעם השנייה שדבר זה קורה ובשתי הפעמים פי ג'י הסינית זוכה. מה נסגר עם אנשי ההפקה של הישרדות??? קורטני הייתה מצחיקה מאוד בחיקוי של טוד, היא באמת עשתה את זה טוב. אני לא חושב שהיא ראויה לשחק באול-סטאר. היא הגיעה לאן שהגיעה כי אף אחד לא רואה בה איום. הדבר נכון גם לגבי דניס. פי ג'י הדפוקה הייתה צריכה כבר לעוף מזמן. לכן, הראויים ביותר לזכות העונה הם: טוד ואמנדה. מבינהם הייתי בוחר את טוד, כי הוא שורד אמיתי, אחד שמבין את המשחק ויודע איך לשחק אותו ולראיה: לו פי ג'י הדפוקה לא זוכה פעמיים בחסינות היא כבר מזמן הייתה עפה, טוד מצליח להישאר במשחק על אף שלא זכה בחסינות ועל אף מסוכנותו והיותו יריב קשה וטוב. מה יהיה בשבוע הבא? דניס וקורטני לא יעופו בשבוע הבא כי אף אחד לא רואה בהן איום. פי ג'י הדפוקה תרצה להדיח את טוד או את אמנדה. אמנדה תרצה לבגוד בטוד. השאלה אם פי ג'י תוכל לצרף אליה את אמנדה ואת קורטני או דניס כדי להדיח את טוד. איך שזה נראה כרגע טוד נמצא בסכנה הגדולה ביותר, אבל אני סומך עליו שיצליח לצאת מהמצב הזה ולשנות את הכל לטובתו. לא לשכוח שכנראה בשבוע הבא קללת האוטו תיפול על מישהו מבין החמישה. אם זה לא יקרה בשבוע הבא, אז כנראה רק בעוד שבועיים. סטפני לגרוסה זוכה באול-סטאר הבא, אמן!!!