הישרדות 1510

../images/Emo58.gif

תהיתי לגבי פרק הלקט ובגלל זה צפיתי בו: האם הוא יתמקד במנצח כמו כל פרק לקט או בדמות שמביאה הכי הרבה רייטינג. נדמה לי שיש תשובה.
אלוהים ישמור, ג'יימס הוא הרופרט החדש ויש לו שני אלילי חסינות
מותר לי לחכות לפרק בו ידיחו אותו וניפרד ממנו לשלום? הבחור שחצן לא קטן, עם כל הכבוד למעמד האנדרדוג שהוא נקלע אליו אי שם באמצע העונה. אני מוכן לתת מליון דולר לאריק ולא לג'יימס. גם ככה בורנט יפרגן לו איזה ארון קבורה משובץ ביהלומים או משהו. מה עכשיו? דניס, אריק, פיג'י ואמנדה לא מנצחים. ג'יימס מקבל יותר מדי זמן מסך כפייבוריט ואחרי האסונות של יול וארל, אני בספק אם זו עוד עריכה דומה. טוד יותר מדי מסטרמיינד. קורטני? ממש לא נראה לי. פאק. אולי אין מנצח וג'ף לוקח את המליון?

retard boi

New member
../images/Emo58.gif

אני לא מבין איך אנשים לא רואים את זה. קורטני היא המנצחת הברורה של העונה הזו. היא מסובבת את כולם על האצבע הקטנה שלה. בינתיים כל בנאדם שיצא מהמשחק חושב שהיא החברה הכי טובה שלו (מלבד ג'ן רובר) וטוד ואמנדה לוקחים אותה איתם לשלשה האחרונה בחוסר ידיעה מוחלט שאין להם סיכוי נגדה... סמכו על המילה שלי כאן , יש לנו מנצחת.

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif

בד"כ זה פרק שאני לא טורח לראות. רצה הגורל ובו זמנית הלכו לי הבטריות בעכבר ובמקלדת האלחוטיים ולא היה לי משהו אחר לעשות אז צפיתי בפרק (אל תשאלו איך זה להשתמש בשלט IR בתור עכבר ולנסות לגרור את המדיה פלייר לאיזור של ה-TVOUT....לא כיף) - בסך הכל היה פרק נחמד והיו בו מספיק קטעים שלא שודרו כדי להצדיק את בזבוז הזמן של ה-42 דקות פלוס מינוס לטובת העניין. גם אותי קצת הטריד הסשן אחד על אחד בו ג'יימס שוטח את משנתו במין חגיגה למנצח הבא אבל אם ללמוד מהעבר ג'יימס לא יהיה זה שיקח בסוף את הכסף הביתה.

gotik

New member
אני תמיד מוותר על פרק הלקט

אם אני לא טועה אז בעונה 14 הם בכלל לא עשו לקט. נראה לי שהעונה הם חזרו על הלקט כדי שנצטרך לחכות שבועיים עד שנבין אילו עוד עניינים מחכים להם באותו ערב של ההדחה האחרונה. אני לא טוב בשמות אבל אני רוצה שהבחור הרזה והנמוך יזכה. הוא הכי מניפולטיבי :)

Mr Bing 17

New member
../images/Emo58.gif

סתם בגלל תיאוריית הקליפ, שאומנם לא עבדה בעונה 13, אבל אני עדיין מאמין בה.

רועי123456

New member
1510../images/Emo58.gif

פרק קצת משעמם כמו כל הפרקים האלה.רק הקטע עם החיקוי של ג'יימי היה מצחיק XD. ג'יימס כזה מטומטם ושחצן, מדבר כמו עילג. אני לא הבנתי אף פעם משפט אחד שלם שלו מתחילת הסדרה, צריכים להשים בכל הקטעים של הבור הזה תרגום. הוא עושה שם רע לשחורים שבאמריקה ואם הוא יזכה כל העונה הטובה הזאת תיהיה מאכזבת בסוף
רק אלוהים יודע למה כל כך אוהבים אותו בסקר הזה שיש באתר של השרדות. וזהוXD

למעלה