הישרדות 1409

1409 ../images/Emo58.gif

גרר, איזה קקה שמישל עפה. היא אחת משני המתמודדים היחידים שמעניינים בעונה והפייבוריטית היחידה שלי, חבל. אלכס פעל נכון במועצת שבט כאשר שם מטרה ברורה על מישל ובכך סטייסי ידעה שהיא יכולה לחבור בחזרה למוטו המקוריים ודרימז לא רצה לסכן את עצמו ולכן הלך עם מה שאלכס רמז (אפשר להגיד שהוא אפילו אמר את זה ישיר). יכול להיות שאילולא הדיבורים של ג'ף, סטייסי הייתה עפה במקומה כי היא בוודאי לא הייתה מצביעה נגד מישל באותו רגע. לא אהבתי את הטוויסט שרק 5 מצביעים, בכל זאת, זה איחוד, וכל ה-10 צריכים לדעתי להצביע ואחד או שניים צריכים לקבל חסינות. טוב, בוא נראה מה יכול לקרות בפרק הבא: אפשרות א' - יאו-מן, ארל ומוקי שאליהם יחברו דרימז וקסנדרה. על הצ'ופינג בלוק: אלכס/אדגרדו. אפשרות ב' - סטייסי, אלכס, אדרגדו ובו + דרימז וקנסדרה שיחליטו ללכת עם השבט המקורי שלהם. על הצ'ופינג בלוק: ארל, למוקי יש את האיידול. בנוסף, אולי יצליחו לתכנן משהו בשביל להעיף את האיידול ממוקי. אפשרות ג' - כולם חוברים נגד בו. האפשרות הפחות סבירה.

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

אם העונה הזאת הייתה נטולת טוויסטים, היא הייתה הרבה יותר טובה. מה זה הטוויסט הטיפשי הזה לחלק לשתי קבוצות ואז ללכת למועצה בלי אפשרות לדבר על אסטרטגיות? פשוט דבילי ולא הוגן. הפרק התחיל טוב כשהיה איחוד והיה מעניין לראות איך יהיה מאזן הכוחות אבל הכל נהרס בגלל הטוויסט, שעכשיו יכול לדפוק את שאר המשחק לברית של ארל ויאו מאן.

MooTzk

New member
1409 ../images/Emo58.gif

לפחות הדינמיקות של האיחוד נראות מאוד מעניינות כרגע. אין לי מושג מה יקרה. אבל עדיין - בוז.

../images/Emo58.gif

הו, אולי זה סימן שהעונה מתחילה. לשם שינוי פרק טוב מאוד והטוויסט ממש במקום. קשה לי להאמין שמישהו כאן התחבר ל"דמויות" העונה. יאללה, שיטבחו אחד בשני.

Oukami Kun

New member
../images/Emo58.gif

חרא. עד שהעונה נראית כאילו היא מכניסה להילוך, מעיפים את היחידה שם שהיא איכשהו כריזמטית ולייקאבל. כן, ארל ויאו מן הם לייקבל, אבל פרצוף של מנצח אין להם. היחידים עכשיו עם פרצוף מנצח זה אדגרדו ואלכס, וזה זוועה. תוחזר עונה 12 (סירי
) לאלתר

Ogakor

New member
../images/Emo58.gif

אני באבל. למה הם העיפו את מישל? הייתי כ"כ בטוח שהם הולכים להעיף את סטייסי, וחוץ מזה מישל עדיפה על סטייסי, סטייסי סתם איזה קלורבי שמוציא מילה פעם בשעתיים עם חוש לציור. ולגבי הפרק: היה דווקא אחלה פרק, דיי היה ברור שינקו להם את מחנה מוטו, ושהסאמר קאמפ בפיג'י הולך להיגמר. היה מאוד מעניין לראות את הדינמיקה בין כל האנשים בקבוצה, למרות שזה היה קצת מבלבל, אבל אפשר לדעתם שאנשים לא ישארו עם הבריתות שלהם (לברית ראבו החדשה אין סיכוי, אולי אלכס ואד). האתגר היה מעניין, שוב אתגר צמוד מאוד בסוף.. במשך האתגר הייתי בטוח שאם הירוקים מפסידים סטייסי הולכת, ואם הכתומים בו.. המועצת שבט גם הייתה טובה, למרות שג'ף חפר עם ה"איזו סיבה יש לך להעיף את.." והיה ממש לא צפוי שמישל תהיה בסכנה. חבל שהיא עפה, הייתי רוצה לראות אותה בסוף, טוב לפחות היא בג'ורי ואם יהיה אולסטאר יש לה סיכוי להיבחר. נקווה לטוב.

willo

New member
../images/Emo58.gif

מה שלמדנו אתמול הוא שיש שתי בריתות דומיננטיות יאו-מן וארל מול אלכס ואדגרדו ובאמצע דרימז וקסנדרה. עכשיו השאלה למי דרימז וקסנדרה יסתפחו, האם לברית של ארל (ויקחו את מוקי או בו כחמישי) או לברית של אלכס שם יקחו את מוקי או סטייסי כחמישית. בכל מקרה נראה לי שדרימז יעדיף את מוקי כחמישי בכל ברית כי הוא יודע שיש לו את האליל. האם התוכנית תופסת תאוצה (כמו עונה 9 למשל) או שהיא תמשיך ותנמנם עד הסוף? בלי קשר ארל מזכיר לי את השחקן ג'סי ל. מרטין מחוק וסדר (ורנט - ההצגה והסרט).

rshamir

New member
../images/Emo58.gif

קודם כל, אני לא מאמין שאף אחד פה עדיין לא השתמש בביטוי "בולה בולה איפה את". ומעבר לכך, חבל שמישל עפה. מלבד יאו מן וארל לא נשארו אנשים ששווה לעודד, וגם הם מחווירים ליד מישל.

maya567

New member
../images/Emo58.gif

זה הדבר הראשון שאני כתבתי
(לפני שקראתי את כל התגובות של כולם - ואפילו באמצע הפרק)

Mr NV

New member
../images/Emo58.gif

פרק ענק! סוף סוף. אנשים התחילו לדבר. פתאום גיליתי שהם מודעים לעובדה שיש פרס של מיליון דולר והם באמת חושבים עליו ולא רק על איך שותים קפה ועל לאכול יותר מדי נקניות. אני ממש אוהב את המצב הכאוטי הזה שכולם נמצאים בו. יש כל כך הרבה דברים שיכולים לקרות והמון אופציות פתוחות. וגם הפרק הבא נראה ממש טוב. מוקי נגד דרימז. חבל שמישל עפה היא היתה חמודה.

Snake Plissken

New member
../images/Emo58.gif

דרימז: "אני מצפה לרגע שאני אעיף את סטייסי" חמש דקות אחרי דרימז מצביע למישל ... -___- אהבתי את התגובה של מוקי מהפרומואים... לולא הדיבורים המיותרים של ג'ף מישל הייתה נשארת...

Woogyman

New member
../images/Emo58.gif 1409

לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! פרק טוב, אבל לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מוקי מטומטם אמן שיעוף. דרימז מטומטם אמן שיעוף.

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif

אין לי כל כך הרבה מה להגיד על הפרק. מעניין - היה. לא ממש מבין איך סטייסי לא עפה בסוף אחרי כל הדברי חכמה שיצאו מהפה של דרימז ומוקי שהם הבינו שסטייסי היא האיום האמיתי על מקומם בברית ה-5 עם אד ואלכס. דרימז יצא כל כך מפגר וגם לפי הפרומו לפרק הבא - מלבד בלגאן וכאוס אני לא מבין מה הוא בכלל עושה במשחק. אולי בסוף זה יוכיח את עצמו אבל כרגע כמו שזה נראה הדרך לפיינל 4 סלולה בפני אלכס, אד וסטייסי. מי יהיה איתם ? לא ממש משנה. לפחות העונה הזו יצאה מהשיעמום הטוטאלי ועכשיו נשאר רק לראות מי מבין הבינוניות התהומית הזו יתעלה ויקח את המליון.

../images/Emo58.gif1409+פרומו לפרק הבא

פרק מעולה! סוף כל סוף, מלא טוויסטים ועניין הדבר היחיד שפגם לי בהנאה מהפרק זה העובדה שהעיפו את מישל ולא את סטייסי הטוויסטים היו במקום, והולך להיות מעניין עכשיו גם כל העניין של דרימז נגד מוקי בפרק הבא יהיה מעניין מאוד. בקיצור, הפרק הזה החזיר לי את התקווה שהולכת להיות עונה טובה!

Euroziv

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo46.gif

למה מישל עפההההההההההה!???!?!?! פשוט עונה גרועה,שחקנים גרועים,פשוט זוועה יאו מאן מדהים,גם ארל מוקי אדיוט,והטוויסט היה מעפן..איחח עונה מלאה טוויסטים וקאסט חרא!! בפעם הבאה יאו מן יעוף?או ארל?

Sole Survivor

New member
../images/Emo58.gif

היה פרק טוב מלא טויסטים מעניינים וגם הטויסט של 5 נגד 5 באתגר ורק 5 אנשים הולכים לטרייבל היה טוב אבל חבל שמישל היא זאת שנפלה בגלל משחק רייטינג של ההפקה היחיגה שהגיע לה לזכות במקום זה משאירים את סטייסי שבאתגר לא עשתה כלום חוץ מלהפריע- בעצם זה היה אתגר 4 נגד 5 כי סטייסי לא הועילה בכלום ובאמת איפה דרימז שאמר שסטיסי חייבת לעוף- הרי ברור שבשניה הראשונה סטייסי תעיף אותו הרי.

למעלה