הישרדות 1408

הישרדות 1408 ../images/Emo58.gif

הפרק הזה מתחרה עם הפרק האחרון של עונה 3 על הפרק הכי משעמם בתולדות הישרדות אי פעם. הוא היה כ"כ משעמם עד שכל שנייה הסתכלתי על מתי זה כבר יגמר. הסיבה היחידה שראיתי את הפרק היה בשביל לסמן V על כך שצפיתי בו. סטייסי מתחילה לקבל יותר וידויים. יאו-מן יצא מלך באתגר, ניצח את הכול בשביל מוטו. אתגר הריקודים היה מקורי, אבל לא הייתי רוצה לראות יותר תחרויות כאלה. ליסי = אוסטן. דווקא אם ליסי הייתה רוצה להשאר היא הייתה נשארת, יכלה לשכנע בקלות את שאר הבנים להעיף את דרימז.

מושמוש18

New member
../images/Emo58.gif

רק אותי העונה הזאת מצחיקה בטירוף? זה כאילו הם ניסו בכוונה לבחור את הקאסט הכי מטומטם שאפשר, ואז כאילו מידי שמיים - איכשהו כולם הגיעו לאותו שבט (ראבו). זאת אולי לא מוצלחת כל כך מבחינת אסטרטגיה, בריתות ואתגרים - אבל אני עדיין מצליח להנות איכשהו... ויש מספיק טמבלים על האי כדי לוודא שזה יימשך לפחות עוד 2-3 פרקים. פייבוריטים - יאו-מן (ההרקולס של עולם ההייטק), ארל ומישל. (מישהו הבין מה דרימז ניסה למלמל בטרייבל האחרון, וכולם צחקו עליו?)

MooTzk

New member
1408 ../images/Emo58.gif

פרק די חלש עם מועצה מצחיקה לאללה. סעמק, מה מוקי מוצא את האיידול? דווקא מוקי?! בע.. אבל כמובן שליסי יצאה מפגרת והמשפט שלה you're gonna have to get up early to fool an old cat like me או משהו כזה רק הדגיש את זה עוד יותר. אתגר הפרס היה מפגר. לא מפגר-משעשע, סתם מפגר. לפחות החבר'ה הטובים ניצחו. אז מסתבר שיש ברית בין ארל ומישל.. יפה שנזכרו להגיד לנו. אני בהחלט מקווה שסטייסי תעוף לפני מישל ולא ההפך. יאו מאן היה תותח באתגר החסינות, הוא ה-דמות של העונה הזאת. ליסי - ללא ספק אחת מהמתמודדות הכי גרועות אי פעם - מפונקת, מוותרת תוך שניה, וגם צבועה. משעשע איך שכל פעם שהיא מתייחסת להפסדים של ראבו זה your/their loses ומבקרת את היכולת הרעה של דרימז באתגר שהיא בעצמה לא הייתה טובה בשום אתגר בערך מאז תחילת העונה. האזכור הנוסף לשניקווה - אדיר. בתחילת העונה חשבתי שאני די הולך לשנוא את דרימז אבל הוא סבבה סה"כ. קצת טמבל אבל בקטנה. פרק הבא איחוד? ברוך השם.

willo

New member
../images/Emo58.gif

פרק משעשע, גם הקטע עם האליל (הם חופרים וליזי ודרימז ישנים, ואח"כ ליזי עוד מחשיבה את עצמה כחתולה...). גם האתגרים, הריקוד היה מצחיק, ציפית מדרימז שלאור הרקע שלו יהיה יותר דומיננטי, וגם אתגר החסינות, יאו-מן יצא תותח. פרק הבא בטוח שישי איחוד (רואים אותם בפרומו עם BUFF סגול), מה שכן לפי האתר הולכים להצביע ישר אחרי האתגר, האם זה ישנה משהו?

Mr NV

New member
../images/Emo58.gif

אני מעדיף לראות את עונה 3 בלופ שבע עשרה פעם מאשר את העונה הזאת.

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

עד למועצה זה היה כדור שינה. המועצה הייתה נחמדה. בע.

RedDevil17

New member
1408../images/Emo58.gif

באמת? גם אני שנאתי את העונה הזו עד עכשיו, אבל חשבתי שהפרק הזה היה מעולה. אינטנסיבי מאוד - מוקי והאליל (כן, גם אני לא מתלהב מהשלישייה אלכס/מוקי/אדגרדו שביחד סך הכריזמה שלהם נופל מזה בוז'י הרצוג, אבל החיפושים היו מגניבים), דרימז שהוא אחד המתמודדים המעניינים אי-פעם, יאו-מאן מנצח אתגר באמצעות ידע בפיזיקה, ליסי המופרעת ואפילו מישל (שכחתי איך עושים את האייקון שאני משתמש בו בשביל ג'אנל) אפילו קיבלה וידוי. פרק הבא נראה מגניב. והמירוץ למיליון, אגב, מצוין השנה. אני חושב שאני יכול לנוח לעוד חודש מכתיבה בפורום (-:

Ogakor

New member
../images/Emo58.gif

מוקי והאליל.. "אמרו לי שהאליל מוחבא במקום שאנחנו ישנים, בואו נחפש אותו ביחד..." ואז מוקי מצא אותו "כשכל אחד ירגיש שהוא בסכנה הוא יקח אותו לטרייבל" מה זה השטויות האלה?! אליל בשותף.. מי שמע על זה.. טרי מתהפך על הספה בסלון...

Ogakor

New member
../images/Emo58.gif

הדבר היחיד שהיה מעניין בפרק זה הפרומו לפרק הבא.

Oukami Kun

New member
../images/Emo58.gif

שומדבר מעניין. רק הפרומו. "המשחק יתהפך בלה בלה בלה" המ... מעניין מה זה יהיה? אולי תראו לנו אותם עם באף סגול חדש ונקי... המ... אולי.... איחוד?
איזה שוק. והם לא יגורו במחנה של מוטו?
איזה מפתיע. הרסו את הפרק הבא עם הפרומו הזה. לסיכום- יאו-מאן הוא הדמות הכי מעניינת בעונה הזאת, והוא סותר את כל הסטיגמות על הישרדות. והוא גאון.

Nameless One

New member
../images/Emo58.gif

אז אני היחיד שחושב שהפרק דווקא היה לא רע?... האתגר פרס לפחות היה משהו "שונה". גם נחמד לראות שבשני השבטים חושבים על המיזוג גם מבחינת האנשים שעלולים לערוק לברית השנייה. אז סה"כ עושה רושם שהקרקע מוכנה למיזוג דיי מעניין עם 2 איידולים, 3 אנשים שמסוגלים לקפוץ מברית אחת לשנייה ובלי אף אחד שנראה כמו ונת חסינויות עתידית (או שאולי יאו מן הולך להפתיע אותנו?).

Sole Survivor

New member
../images/Emo58.gif

נכון שמבחינת אתגרים ששבט אחד לא הולך לטרייבל בכלל - אפשר להגיד שזאת עונה משעממת כמו עונה 10 אבל זאת לא עונה כזאת גרועה לדעתי- 10 ו-9 ו-8 היו יותר גרועות לדעתי ניראה שבפרקים הבאים יאו מן ומוקי יתקעו כזאת סכין גדולה בגב של ארל אלכס ואדגרדו. מה שיהיה כזה מגעיל. כי זאת פעם ראשונה שהאלילים לא שייכים לאדם אחד. יאומן בחיים לא היה יכול לחפש בלי העזרה של ארל שהעיף את כולם מהשטח. ומוקי לא היה מוצא אם אלכס לא היה אומר לו- וגם ששלותם חפרו באותם מקום אז שני האלילים שייכים ל-5 אנשים סוף כל סוף לא ניראה את ליסי יותר- חוץ מבמושבעים לצערי- זה רק אני או שהיא היחידה שהיה לה מכל העונות שערות בבית השחי? יאו-מן באמת גאון המשחק והוא בדרך לזכייה חלקה אבל הוא גם ערמומי. ואתגר הפרס היה כזה דבילי וילדותי הזכיר לי את ימי ששטוס העליזים

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif

יחסית לעונה הזו, הפרק היה בכלל לא רע. כל פרק שיש בו את הקטעים של החוויה המקומית הוא פרק טוב. ארל יצא תותח בקטעים האלה והיה נחמד בסך הכל. ראבו פשוט עלובים ומשעממים אחד אחד. חסרי כריזמה ואישיות כולם כאלה פלסטיקים. יאו-מן היה תותח באתגר והיה מצחיק לראות איך מצד אחד הצנום הזקן הזה מנצח להם שני סיבובים באתגר ומהצד השני רק דרימז איכשהו פוגע בקצה של הלוח וכל האחרים פשוט גרועים, במיוחד אדגרדו ומוקי ששיחקו את עצמם מבינים גדולים בחץ וקשת. לא היה לי ספק אבל שזה מה שיקרה. אז כל הבלגאן סביב ליסי היה ממש לא מעניין. נותן לאלכס ולאדגר קרדיט שלא נתנו לה צ'אנס להישאר וזרקו אותה לכל הרוחות כמו שמגיע לה. הפרומו לפרק הבא נראה מבטיח ואני מקווה שאני לא רק אוכל להגיד שלא סבלתי בפרק אלא גם להתחיל באמת להנות מהעונה הדי גרועה הזו, ויפה שעה אחת קודם.

RedDevil17

New member
../images/Emo58.gif

אלכס ואדגר עשו טעות נוראית, כנראה מסיימת-משחק. עם ליסי יש להם שישייה בכיס (יחד עם ליסי, מוקי, סטייסי ובו). עכשיו סטייסי ובו לא יבטחו בהם, ואני לא בטוח שמוקי יישאר על הספינה הטובעת.

Euroziv

New member
../images/Emo58.gif

הפרק היה נחמד..ליסי ממש דפוקה..הגיעה לה לעוף.. יאו-מאן הוא הפייבוריט שלי... וטוויסט הבא נשמע ממש מעפן לפי מה שנראה..הם הולכים להתמזג ולגור באי הגלות.. טויסט נחמד אבל מעפן..... עונה בינונית מאוד

Volldemort

New member
../images/Emo58.gif

רודריגו (נו, אדגרדו
) ואלכס עשו את הטעות של החיים שלהם שהם העיפו את ליסי. האתגר פרס היה גדול! ודרך אגב, גם לכם בפרקים האחרונים יש פתיחה מקוצרת?

למעלה