הישרדות 13X6

T a l 91

New member
הישרדות 13X6 ../images/Emo132.gif

קודם כל- כל הכבוד לאייטו על הניצחון המעולה באתגר. אייטו שולטים
יש לי די הרבה מה לומר על הפרק, אז מצטערת אם קצת אחפור. אז ככה, אני חושבת שהמשתתפים בעונה הזאת לא ממש הבינו את המשחק. הם כל הזמן מנסים להיפטר מהשחקנים החזקים, שבעצם בשלב הזה הם צריכים להיפטר מהחלשים. אם הם ייפטרו עכשיו מהחזקים הם לא יינצחו בתור שבט, וכל הזמן יילכו למועצת השבט. בשלב הזה לא צריך להתייחס ל: "הוא מעצבן, היא מניאקית" וכו' וכו', אלא ל: "הוא טוב באתגרים, היא טובה באתגרים". למשל באייטו, שהם רצו להיפטר מגו'נתן. מהלך די טיפשי, כי הוא חזק. כן, הוא מעצבן, אבל הוא חזק. הוא טוב באתגרים. קאובוי לעומתו חלש. ברוב האתגרים הוא יושב בצד, ובאלה שלא- הוא ממש גרוע. אני שמחה שבסוף העיפו את קאובוי. ברארו הם רצו להעיף את ג'ני ולהשאיר את כריסטינה שזה דפוק [למרות שאני שונאת את רארו]. ג'ני טובה באתגרים וכריסטינה... וול, כריסטינה לא. המטרה בשלב הזה היא להשאיר את החזקים כדי שהשבט ינצח, ובמיזוג, כשהופכים לשבט אחד- להתחיל לסלק את החזקים. הרי כשהשבטים יתמזגו זה יהיה כל אחד לעצמו, והחזקים תמיד ינצחו. וחוץ מזה, הקטע שאייטו עשו מועצת שבט, ואז אכלו והסתכלו במועצת שבט של רארו- זה היה גם בעונה הקודמת. וזה מזה לא בסדר שעשו את זה ככה. למה לגרום לרארו לקנא? אני אומנם לא לטובתם, אבל זאת הגזמה. אני חושבת שהבחירה של אייטו בנייט הייתה הבחירה הנכונה. סה"כ העונה הזאת די מבאסת בגלל המשתתפים בה, שלא ממש הבינו את דרך המשחק. מצטערת על החפירה, הפרק הזה עורר את "זעמי".

snier1991

New member
זה ממש לא נכון

צריך להעיף את החזקים מההתחלה מה זה משנה אם השבט יצליח זה משחק על מיליון דולר וממילא באיחוד כולם מתערבבים לשבטים המקורים לפי גזע(אם תראי הלבנים שומרים על קשר השחורים והאסיאתים) כולם אומרים להעיף את החזק בסוף אבל אם לג'ונתן היה את החסינות מי יודע איך היו מעיפים אותו כנ"ל גי פי(תראי לדוגמה כריס מעונה 9 טום מעונה 10 כולם אמרו שיעיפו אותם מתי שהו ולא הייתה להם הזדמנות) ואייטו כל כך טיפשים! במקום לקחת את כריסטינה ולעשות באלאגן בהצבעות הם לקחו את נייט שלא יישנה כלום חוץ מאתגר הפרס למחרת שתי הערות לסיום: 1)התוכנית של קאובוי הייתה גאונית פשוט הוא רק שכח פרט קטן(אם הוא היה זוכר שליול הייתה אפשרות למצוא את החסינות)יול ובקי לא יירצו שייגלו שהחסינות אצלהם ולא אצל ג'ונתן התוכנית הייתה מצליחה אם היא הייתה פחות יומרנית והם היו מנסים להעיף רק את קנדיס ולהחליש את הלבנים 2)הלבנים למעט קנדיס כל כך טיפשים זה פשוט מוזר איך הם עדיין לא עפו

vand

New member
לדעתי דווקא היה פרק מעולה

חבל שהעיפו את קאובוי, מאוד רציתי שיישאר לפחות עד למושבעים. לגבי כריסטינה אני דווקא שמח שסוף סוף העיפו אותה. בנוגע לאתגר הוא היה ממש נחמד ומעניין. מועצות השבט גם היו ממש מותחות ובכלל פרק מצויין.

dance13

New member
אני לא יודעת למה אתם לא אוהבים את

רארו! אני תמיד מעודדת את האנדרדוג! אבל שימו לב כל האתגרים כבר היו(חוץ מהאתגר הזה אבל הפרס היה מעותק) זה ממש מעצבן!! גו יול ונייט גו יול ונייט

snier1991

New member
ידוע שהרבה אתגרים גם מעונות קודמות

מועתקים הרעיון המקורי היחיד העונה זה עם הרמפה הקטנה שכולם היו צריכים לעמוד עליה וגם ש שאר האתגר היה מועתק

אחלה פרקקקק../images/Emo70.gif../images/Emo182.gif

אייטו שליטה
האתגר היה ממש מפחיד...הייתי בטוחה הם יהרגו אחד את השני
וואו ממש הופתעתי מקנדיס...בזכותה הם זכו
לא חשבתי שהיא כל כך חזקה...או שפשוט הבנות שמשכו אותה היו ממש חלשות
לדעתי זה טוב שהם מעיפים את החזקים...זה לא כזה משנה עם השבט שלך מפסיד או מנצח..העיקר זה מה שקורה באיחוד ובעצם צריך להיפטר מכל החזקים בהתחלה כי הם מהווים איום... קנדיס יותר מדי קשורה לאדם הסנוב הזה(שונאת אנשים כמוהו) צריכים להעיף אותה או אותו לפני האיחוד כי הם בטוח יהיו ביחד... לא הבנתי את ההחלטה של לקחת את נייט......היה עדיף לקחת את כריסטינה...בכלל נייט הזה ממש ערמומי והוא הולך לעשות להם בעיות
דיי שמחתי שהעיפו את קאו בוי הוא ממש קודח עם הסיפורים שלו והחלומות שלו אבל ריחמתי עליו...לכריסטינה ממש לא הגיעה לעוף..הם חייבים להעיף את אדם המכה הזה

DevilGirl92

New member
קאובוי../images/Emo10.gif

חבל, אהבתי אותו עכשיו הפייבוריט שלי הוא יול

shiran2020

New member
רארוו ממש חמודדיים :)

חבל שהם מפסידים... חח עונהה מרתקתתת :) הישרדות 3>

DreamS_HunteR

New member
סוף סוף הקאוובוי הזה עף!!!../images/Emo121.gif

אוח איזה קרציה הוא. יש לי בעיה עם מבוגרים שמתנהגים כמו ילדים קטנים