הישרדות 13X6 ../images/Emo132.gif
קודם כל- כל הכבוד לאייטו על הניצחון המעולה באתגר. אייטו שולטים
יש לי די הרבה מה לומר על הפרק, אז מצטערת אם קצת אחפור. אז ככה, אני חושבת שהמשתתפים בעונה הזאת לא ממש הבינו את המשחק. הם כל הזמן מנסים להיפטר מהשחקנים החזקים, שבעצם בשלב הזה הם צריכים להיפטר מהחלשים. אם הם ייפטרו עכשיו מהחזקים הם לא יינצחו בתור שבט, וכל הזמן יילכו למועצת השבט. בשלב הזה לא צריך להתייחס ל: "הוא מעצבן, היא מניאקית" וכו' וכו', אלא ל: "הוא טוב באתגרים, היא טובה באתגרים". למשל באייטו, שהם רצו להיפטר מגו'נתן. מהלך די טיפשי, כי הוא חזק. כן, הוא מעצבן, אבל הוא חזק. הוא טוב באתגרים. קאובוי לעומתו חלש. ברוב האתגרים הוא יושב בצד, ובאלה שלא- הוא ממש גרוע. אני שמחה שבסוף העיפו את קאובוי. ברארו הם רצו להעיף את ג'ני ולהשאיר את כריסטינה שזה דפוק [למרות שאני שונאת את רארו]. ג'ני טובה באתגרים וכריסטינה... וול, כריסטינה לא. המטרה בשלב הזה היא להשאיר את החזקים כדי שהשבט ינצח, ובמיזוג, כשהופכים לשבט אחד- להתחיל לסלק את החזקים. הרי כשהשבטים יתמזגו זה יהיה כל אחד לעצמו, והחזקים תמיד ינצחו. וחוץ מזה, הקטע שאייטו עשו מועצת שבט, ואז אכלו והסתכלו במועצת שבט של רארו- זה היה גם בעונה הקודמת. וזה מזה לא בסדר שעשו את זה ככה. למה לגרום לרארו לקנא? אני אומנם לא לטובתם, אבל זאת הגזמה. אני חושבת שהבחירה של אייטו בנייט הייתה הבחירה הנכונה. סה"כ העונה הזאת די מבאסת בגלל המשתתפים בה, שלא ממש הבינו את דרך המשחק. מצטערת על החפירה, הפרק הזה עורר את "זעמי".
קודם כל- כל הכבוד לאייטו על הניצחון המעולה באתגר. אייטו שולטים