הישרדות 1214

אסל

New member
הישרדות 1214

אלוהים אדירים, איך אתם עושים את זה, איך? כמה עוד צריך לסבול יהודי? שבוע? שבוע אני צריך לחכות? זהו, זה מה שיש לי לומר. וגו סירי! (יש שרשור 1214 עם סימן ספויילר למטה בדף, אז אני מניח-אלא אם כן מישהו יתקן אותי- שיש בו דברים שאני עוד לא אמור לדעת) השרשור המקורי

לא, זה עוד שירשור על 1214...

הכל אתה יודע (בהנחה שראית את הפרק
) תפילה שקטה: בבקשה, בבקשה שסירי מנצחת בהבערת אש המזופתת הזאת! שאלונת: מתי הפסיקו את עניין האבנים? זאת אומרת, מתי בפעם הראשונה היה אתגר אש? ב-10 סטף נגד בובי ג'ון?

RedDevil17

New member
האבנים מיועדים לתיקו מחוץ לפיינל 4.

לדוגמא, בפיינל 6, אם יש תיקו, שני האנשים שקיבלו קולות ומי שזכה בחסינות חסינים, והשלושה האחרים בוחרים אבנים. בפיינל 4 זה לא עובד (כי למשל במקרה הזה, זה היה מבטיח שטרי יילך).

willo

New member
תזכר בעונה 10

בעונה 10, היה תיקו בין ג'ן לאיאן (כשלטום יש חסינות), וירדו מהאבנים ועשו את אתגר האש שהיה קודם לכן בין סטפני לבובי ג'ון.

willo

New member
הפעם היחידה שהיו אבנים

שגרמו לעוול הכי גדול

אם אני זוכרת נכון...

אז בעונה 1 (לא זוכרת מי היו המועמדים להעפה) העיפו את מי שהיו לו הכי הרבה קולות נגדו בעבר... זאת אומרת, לפי היסטורית ההצבעות. עניין האבנים נשמע לי טפשי ביותר, שמחה ששינו את זה

Elsewhere

New member
איחס, פסקל. שנאתי אותו.

אני עדיין לא מאמין שהעיפו את קאת'י. ;;

Sole Survivor

New member
תגובה לפרק

זאת עונה רבת מהפכים, החלה בתרועה קטנה. ומשעממת. אבל מאז האיחוד כל פרק פצצה. ואחרי העפה של קורטני כל פרק יותר מפציע מקודמיו. סוף כל סוף אראס ניצח בחסינות ומנע מטרי המעצבן לזכות בה שוב מה היה הקטע של פיסלון החסינות הוא לא תרם כלום לעונה חוץ משליחת אנשים לאי הבודד ופיתוח תקוות אצל סאלי ודניאל שטרי ייתן להם אותו שלא היו כאלו מעניינות זה ברור שטרי יהיה בדמר השאלה היא את מי הוא ייקח אלא אם כן אראס חייב לזכות בחסינות הבאה (הוא הפייבוריט שלי עוד משניכנסתי לאתר לפי שהתחילה העונה)

למעלה