הישרדות 1210

אסל

New member
הישרדות 1210

פרק מעצבן קצת. העריכה התנהגה ברשלנות מסויימת, ודי הרסה את המתח. סאלי במונולוג אמרה כמה דקות לפני הסוף שלא יהיה שימוש בפסלון החסינות, כלומר- שטרי לא יוותר עליו. מכאן, האפשרות היחידה למהפך מרתק הייתה שברוס וקורטני יצביעו נגד אראס, והיה די ברור שזה לא יקרה. (ולו רק כי קורטני וברוס צריכים לסמוך אחד על השנייה כדי שזה יקרה, אבל גם בגלל שלקורטני אין אינטרס להסתכן ככה) הקטע עם המשפחות היה מעצבן, ופחות מרגש מעונות קודמות. הבכי של שיין- אני לא יודע אם אשתו מתה ובגלל זה מראים רק את הבן שלו והוא מוציא מפלי ניאגרה מהעיניים; בכל מקרה, זה היה בלתי-נעים לצפייה. ועכשיו אני לא מבין- בפרומו לפרק הבא לא רמזו שום דבר על medical emergency. עכשיו, אני רוצה להבין- האם יכול להיות, במצב כלשהו על כדור הארץ, שהemergency שלהם (זה שהם פימפמו) זה השפשפת של שיין? אם מישהו יכול לענות לי על זה בכן או לא, אני אודה לו. בינתיים אין לי ממש פייבוריטים גדולים; אף אחד לא עושה לי שום דבר. אני פשוט נהנה מהמתח, ומקווה שהוא ימשיך. השרשור המקורי

RedDevil17

New member
לגבי שאלת הכן ולא - לא.

מראים לך בפרומו את ברוס מתגלגל בכאב.

אסל

New member
מקשר להימור שלי מלפני שבועיים

הנה ההימור. הוא חלקי ובינתיים הוא עובד. אם בשבוע הבא תהיה הדחה, יהיה מעניין אם ההימור שלי יתממש ושיין או אראס יעופו. (לא מה שרומזים לנו בינתיים)

Sole Survivor

New member
תגובה

העונה הזאת ממש ממשיכה להיות משעממת. היא התחילה משעממת. אח"כ היו כמה פרקים טובים ועכשיו שני פרקים רצופים שהעיפו את סאלי ואוסטין. גם נישארו כל האנשים המעצבנים (חוץ מאראס) שלא ניראה שיחזיק הרבה זמן וגם נישארים אלו מאותו שבט. שעמום כמו עונת האולסטאר אם יישארו סירי שיין קורטני ודניאל. אני לא רואה עד הסוף את העונה הזאת

בקשר לתקציר שראיתם אחרי הריקאפ

זה היה תקציר להמשך העונה ולא רק לפרק הבא... ה"אמרג'נסי" עוד יגיע

האמת שלא ניראה לי...

כי כן ראו בתקציר שזה הולך לקרות... לא אמרתי מה קרה או משהו... רק אמרתי שמה שראיתם עד עכשיו זה לא המקרה

למעלה