הישרדות 11X3

אסל

New member
הישרדות 11X3

השרשור המקורי פרק נחמד, אהבתי את אתגר החסינות. ההפקה הפתיעה- כשג'יימי אומר במאה אחוז שבריאנה הולכת היום ובריאנה באמת הלכה היום. הייתי בטוח שאיימי תלך, ונאדה. חוץ מזה, לא הייתה התקדמות בסוד של גארי היום, וזה הפתיע אותי. ואני אוהב את סטף, אבל מגזימים ביחס המיוחד כלפיה בעריכה. זהו בינתיים.

אמברוש

New member
היה פרק בסדר..

אהבתי שנאקום זכו בפרס מגיע לבובי ג'ון אני לא מאלה שאוהים את סטף אבל אני עדיין מרחמת עליה כי אחרי ההפסדים היא תמיד בדיכי. אבל האמת זה שהם הפסידו פעמיים זה לא אומר שהיא נתקעה בשבט לא טוב, היא ישר האשימה את השבט. אני גם אוהבת את דני מנאקום , נראה לי היא יותר חזקה מסטף! וסוף סוף בובי ג'ון מנצח במשהו! איזה חמוד איך הוא היה מאושר! נאקום זה השבט שלי רק שיעיפו את מרגרט!

Hadas 87

New member
היא לא יותר חזקה ממנה היא פשוט יותר

גבוהה ממנה. בגלל זה היא קלעה את הסל האחרון. דני ניסתה מלא פעמים לקחת לה את הכדור ולא הצליחה, לעומת זאת סטף רק נוגעת במישהי וכבר הכדור נופל לה חחח סטף הזו סוסה! חח ומסכנה במשחק נתקעה עם 2 שלא זזות... איזה באסה זה לשחק לבד! מנסיון.. זה ממש מעצבן שהקבוצה שלך לא עוזרת לך.. טוב שאחת משתיהן עפה. וזו רק אני או שדני מזכירה קצת את בקי גריפין? אפילו לשתיהן יש קשר לספורט! חח

O r a c l e

New member
פרק לא רע

אני ממש אוהב את האתגרים עם העיניים העצומות- כמעט בכל עונה יש אותם.. רק בעונה 10 פסחו על זה... ממש ממש חבל לי על יאשה- הם התחילו כל כך טוב- זכו בחסינות ראשונה ומאז הם רק הפסידו... דה ז'ה וו קל עם סטפני- כל כך לא מגיע לה להפסיד... אני לא מבין את ההתעקשות המטומטמת של גארי לא לספר שהוא היה שחקן פוטבול- כאילו מה כבר יעשו לו? זה רק הופך אותו לנכס לקבוצה.. וחוץ מזה- הכושר שלו לא משתנה אם הוא אומר שהוא מהנדס נוף או שחקן פוטבול ב"גימלאות". בריאנה הייתה מעצבנת- אני שמח שהוציאו אותה מוקדם- נראה לי שאם היה הייתה נשארת היא הייתה עושה בעיות ("אני יודעת לקרוא אנשים מעולה בלה בלה ידה ידה ידה ידה..."). לידיה מתחילה קצת לעלות על העצבים כי אפילו לא הראו את התרומה הגדולה שלה למחנה בפרק... ברגע שהיא לא תופסת דגים היא צריכה ללכת.. כי היא באה על חשבון אנשים עם כושר קצת יותר טוב- ותכלס האתגרים יותר חשובים מהמחנה. ג'יימי נראה לי ממש יהיר- הוא יותר מידי בטוח בעצמו וזה יכול להיות מעצבן. לפחות הוא בכושר טוב גם זה משהו. אני כל כך מקווה שיאשה יזכו בפעם הבאה- שלא יהיה סיפור אולונג שוב! שיהיה כמו בעונה 7 שיאזנו אחרי כמה הפסדים כי חבל הם באמת שבט טוב.

בוביץ

New member
../images/Emo58.gifנצל"ש הישרדות 11

למה בובי גון שונא את סטפני? זה רנאה כבר שמתחילת העונה הוא לא סובל אותה וזה רנאה ממשקעים מהעונה הקודמת.

n l m

New member
../images/Emo58.gif

לפי מה שהבנתי מהאירלי שואו הוא אומר שהיא אישה מאוד חזקה כפי שהוא ראה כשהוא היה איתה על האי ולפי העובדה שהיא פשוט הביסה אותו הוא רואה בה תחרות אז הוא מלכלך עליה לרוח המשחק זה לפחות מה שהוא אמר

Nameless One

New member
../images/Emo58.gif גם לBB6.

מזכיר לי שבראיון בפישבול ג'אנל אמרה שלפני שהיא נכנסה לבית תדרכו אותה לגבי מה להגיד בדיארי רומס הראשונים, אמרו לה להגיד דברים כמו "אני הולכת לבגוד בכולם" היא כמובן לא הסכימה להגיד את כל השטויות האלה ולהכנס לתדמית של הבלונדינית הכלבה/טיפשה, אבל יש לי הרגשה שמדובר באותו עיניין פה.

למעלה