הישרדות 11x04

adi121

New member
הישרדות 11x04../images/Emo66.gif

היה נחמד לראות את הקבוצות מתערבבות מעניין איך כולם יסתדרו עכשיו. אני ממש ממש לא מבינה מה הקטע של גארי עם זה שהוא שחקן פוטבול, כאילו למישהו זה מזיז בכלל שהוא היה פעם שחקן פוטבול, הוא יכול להכחיש עד סוף המשחק לא נראה לי שלמישהו זה אכפת אלא רק העובדה שהוא משקר כל המשחק.. משהו שיכול עוד יותר לפגוע בו. הדבר הראשון שחשבתי אחרי שיאשה ניצחו בחסינות זה "מסכנה סטפני" איפה שהיא לא נמצאת תמיד היא מפסידה.. גם אני חושבת שהיא זאת שמביאה מזל רע.. מסכנה אני אוהבת אותה. זה שבגד בקבוצה שלו (שכחתי את השם שלו) הוא יאכל אותה בסוף אם הוא ישאר איתם 4 מול אחד הם בטוח יעיפו אותו.. אבל אולי לא הייתה לו ברירה..

עונה ממש טובה

חוץ מאול סטארס העונה הכי טובה.. דרך אגב.. היום משודרים 2 פרקים של סוף העונה בארה"ב... אני לא יכול להמתין עד מחר ע"מ לראות אותם
לא להיכנס לאתר הרשמי... ספוילר ....

Ulong

New member
../images/Emo41.gif 1104

פרק יפה. הדרך שבה החליפו את השבטים הייתה יפה. יוו.. איזה שוק קיבל בריאן שהוא הבין שהוא עם 4 חברי נאקום לשעבר והוא נמצא בעצם במיעוט. האתגר חסינות של הפרק לא היה משהו.. הפרסים היו נחמדים אולי למתמודדים עצמם אבל לנו לא היה כ"כ עניין חוץ מהחלפת השבטים. ג'אד עשה מעשה שבהמשך נראה אם השתלם לו. מה שחשבתי שראיתי את הפרק הזה במקביל לאמריקה שהוא אדיוט ושאחרי שיעיפו את מרגרט וסינדי- הוא הבא. איימי ממש חמוד ורואים שלמרות שהיא סובלת היא לא תוותר- כאלה אנשים צריך בהישרדות שגם במצבים שכואב וקשה הם שורדים כמו שצריך ולא כמו אוסטן וג'אנו שפרשו כאילו כלום, זה בזבוז.. חסרים כאלה שרוצים ללכת להישרדות?! העניינים מתחילים ממש להתחמם בערך בפרק 7. יש למה לצפות
.

ספויילר לגבי הפרק האחרון../images/Emo58.gif

אוקיי אז ככה הזוכה היא לא אחרת מאשר דני!! ובמקום השני סטפני..

maya567

New member
ספוילר לזוכים מעלי ^ ../images/Emo58.gif ענק!!

אני לא מצליחה להבין למה יש אנשים שמתעקשים לפרסם ספוילרים כאלה כשאף אחד לא ביקש לדעת אותם. לשיקול המנהלת (שנמצאת בטיול שנתי
) למחוק. חבל להרוס עונה שלמה על הודעה אחת.

Aviad1987

New member
גם אני לא מבין.

אנשים כנראה נלהבים שהם ראו את כל העונה. מזל שאני קורא כל כותרת לעומק כדי להתחמק מזה
כבר נהרסה לי עונה של הישרדות בגלל זה.

vand

New member
גם לי נהרסה העונה ה-10...

מה הטעם בפרסום ההודעות האלה?

snier1991

New member
לי נהרסה דוקא העונה ה9

כבטעות ניתקלתי באחד הפורומים רשימת המנצחים של כל העונות(דאז) ונהרסה לי השישית שבאותו זמן גם צפיתי בה בשידר יומי

אפשר לחשוב..חרב עליכם העולם

אמרתי שזה ספויילר וגם לפרק האחרון, אז מה הקטע שלכם? לא רוצים-אל תיכנסו!

vand

New member
אבל מה הטעם בפרסום הודעות כאלה?

ההודעה מסומנת בצורה תקנית אבל אין שום סיבה לפרסם הודעה שכזו. אפשר גם בטעות להיכנס להודעה עם ספוילר וזה יכול להרוס למישהו את כל העונה.

למעלה