הישרדות 1112

אסל

New member
הישרדות 1112

השרשור המקורי של הפרק (ותודה למי ש"שיחרר" את הארכיון) פרק טוב מאוד בסה"כ. עיצבן אותי שניסו להפוך החלטה סופר-שכלתנית, בלי שום אלמנט רגשי, למשהו אחר. סטף הייתה צריכה לבחור עם מי היא הולכת קדימה- עם רייף או ג'אד, כשברור לה ששניהם ביחד איתה לפיינל 4 או 3 זה לא טוב. היא בחרה ברייף, ולכן זממה איתו להעיף את ג'אד. לרייף היו אותם שיקולים כמו לסטף, רק שהוא גם היה בקונפליקט לגבי ג'אד כי הוא לא בטח בו (בניגוד לסטף שלא הייתה לה שום סיבה לא לבטוח בג'אד- הרי הוא גילה לה על הרמז לאליל חסינות). לסטף ולרייף לא הייתה בעייה לשכנע את לידיה, שהרגישה שהיא בסכנה רצינית, ודני פשוט רצתה להעיף את אחד החזקים וג'אד היה בסדר מבחינתה כמו סטף או רייף. זאת ההחלטה השכלתנית. מכאן להתחיל לזיין את המוח על זה שהוא שיקר, ועל זה שהוא "אמר שהוא משחק את המשחק"- נו שויין. בכל מקרה, מה שאפשר להגיד עכשיו זה שסטף הצליחה להביא את עצמה למצב מצויין, מצב שבו נראה שהיא בעלת הסיכויים הטובים ביותר להגיע לגמר (לנצח זה כבר סיפור אחר- אני צריך לחשוב על זה...). נראה כאילו גם דני וגם רייף רואים את עצמם כקרובים אליה, ומסיבותיהם שלהם יתקשו להעיף אותה (רייף- סיבות רגשיות, דני- כי רייף נראה כסיכון גדול יותר מבחינה גופנית). אז שאפו לסטף. ההעפה של ג'אד לא הייתה מוטלת בסימן שאלה בדקות האחרונות לפני התחלת המועצה- זה כאילו שההפקה החליטה לוותר על הניסיון ליצור מתח אמיתי. מוזר. ג'אד איכזב אותי בתגובה שלו בסוף, ואין ספק שג'יימי יצא מלך הרבה יותר גדול בהעפה שלו מאשר ג'אד. אולי אח"כ אני אנסה לנחש מה יקרה בגמר.

maya567

New member
הישרדות 1112

i hope you all get bitten by crocodyles. scum bags!
שני רק לבמבוזלד של ריצ'רד.

O r a c l e

New member
היה פרק מצויין!

איזה כיף לראות את ג'אד מתעצבן! נמאס לי כל כך ממנו. אווווווווווף....... ואיך הוא מקלל? למה הוא לא יכל לצאת בגישה של ג'יימי? סתם אדיוט. רק חבל לי על סינדי שלא נכללה- לפי מה שיהיה בפרק הבא זה יפריע לה. רביעייה סופית מצויינת- דני, סטף, סינדי ורייף (שהייתי מעדיף להחליף אותו בגארי). יש רק משהו אחד שהפריע לי- שמתם לב שה-5 האחרונים שהוציאו היו גברים? נשארו 4 וחצי נשים!!! זה לא בסדר... מזכיר מידי את ואנואטו. ליאור

קקטוסץ

New member
אבל שם זכה הגבר

אז יש תקווה לרייף! (גם סטפני הגבר, אז אין לדעת)

O r a c l e

New member
נא לא להשמיץ את סטפני...

וקשה לי להאמין שרייף יוכל להידמות לכריס... כריס היה חכם (ולא מגעיל בעעעע). מי יודע? (ובלי ספויילרים בבקשה)

קקטוסץ

New member
סטפני היא גבר-גבר

ואני לא רואה בזה שום השמצה. היא בחורה מגניבה ברמה הטלוויזיונית. דווקא רייף לא נראה לי טיפש, בניגוד לכריס שהצטייר בעיניי כדביל מושלם.

אריה31

Member
מנהל
ג'יימי לעומת ג'אד

אלו שני השורדים הפחות אהובים עליי בלשון המעטה בעונה הזו, אבל ההבדלים ביניהם גדולים, ואני רוצה לחדד אותם. ג'אד שקרן, מגעיל, אם יש דבר כזה איש בלי לב - זה הוא. אמנם אוהב את אשתו ואת הבנות שלו, אבל לא באמת פותח את הלב שלו עבור אחרים. לג'יימי דווקא יש לב, רואים את זה בעיניים שלו. יש לו בעייה של חוסר בטחון ונטייה לטירוף. ג'יימי זקוק לתיקון מסויים, והוא יהיה בחור ממש טוב. ג'אד זקוק לשינוי גדול הרבה יותר. והפרידה של כל אחד מהם, כמו שכתב אסל, מעידה על הניתוח שלי.

למעלה