הישרדות 1112

קקטוסץ

New member
הישרדות 1112

כנראה שלידיה כבר לא תזכה לאכול בגוואטמלה. ולעניינו. הפרק היום היה מאוד מעניין. קצת מוזר לי שסטף הדיחה את ג'אד בלי בכלל לדבר איתו, בלי לנהל איזו שיחת 'יחסינו לאן'. ג'אד כבר נמאס עם כל הman, man שלו ואני שמחה לראות אותו הולך למרות שבטח הנאום שלו בתור מושבע יהיה מעצבן ומתיש. דני שיחקה אותה. באמת כל הכבוד. אני לא רוצה לראות אותה זוכה במיליון (אני מעדיפה את סינדי, אם כבר) אבל יהיה מעניין לראות אותה בפיינל-פור (אני מאמינה שהיא תגיע לשם). רייף מיותר ואני רואה אותו הולך בקרוב כי הוא לא אדם שהייתי רוצה להגיע איתו לפיינל-טו. אתגר החסינות היה מגניב והיה לי קצת מוזר שהעריכה התמקדה דווקא בביקור של אישתו של ג'אד יותר מאשר של כל האחרים. בדיעבד זה נראה כאילו שהעריכה בכוונה מציגה את סטפני באור שלילי בגלל ההבטחה לאישתו של ג'אד ולו. בקשר לפרומו של הפרק הבא. נראה לי שמשהו גדול עומד להתרחש ואני מרגישה שזה איזה טוויסט. משהו שקשור לחסינות? החזרת מישהו שהודח? בחירת אוכל על-פני נוחות? מי שראה ויודע - אשמח לספויילר (אבל רק בקשר לזה).

n l m

New member
../images/Emo58.gif1113

יש אתגר פרס והזוכה בו מקבל מכונית לאחר שהזוכה זוכה באתגר ג'ף מציב בפניו דילמה האם לקחת אליו את המכונית, או לוותר על המכונית בשביל לתת ארבעה מכוניות לחבריי השבט האחרים

קובי221

New member
דיייייייייייייייייייייייי../images/Emo58.gif

ומה קורה, במה הוא בוחר? ומי הזוכה?

Gal isr

New member
../images/Emo58.gif 11X13

סינדי זוכה, ובסוף היא מחליטה לקחת לעצמה את המכונית. מה התוצאות של זה?
למטה היא עפה.

Ulong

New member
../images/Emo58.gif למועף ב-1113

סינדי לאו דווקא עפה בגלל זה. היא עפה כי הגיע זמנה וכי זאת הייתה האסטרטגיה שלהם... אולי עניין המכונית היה רק תירוץ להעפתה.

Oukami Kun

New member
../images/Emo58.gif

לא, רייף מציין במפורש שזו הסיבה שהוא מעיף אותה. והתור לעוף היה של לידיה, ד"א.

קובי221

New member
תודה../images/Emo13.gif

רק עכשיו ראיתי, חזרתי מטיול. מסקנה, דווקא היא אחת השחקניות שבין האנשים שהכי מגיע להם לזכות, לפחות היא זכתה במשהו...

willo

New member
שערוריית האתגר החלקי

שמתם לב שאתגר הפרס היה חלקי? א.

willo

New member
המשך

א. דני לכאורה רכשה רק את הסנדוויץ והיתרון, אז למה המועצת השבט היא הזכירה ספגטי? ב. סינדי רכשה עוגיות וחלב ב40$, אז למה לאחר שג'אד קיבל את כל הכסף שלה היו לו 880$ סה"כ (היכן נעלמו עוד 40$) ג. אותו כנ"ל לגבי טטפני ולידיה. מסקנה - לא הראו לנו את הכל. גם בפלאו היה קטע כזה, באתגר הסומו בים זה היה כל זוגק הטוב משלוש והראו רק אחד.

Nameless One

New member
כמו שלא משדרים אתגרים שלמים

גם לא מראים את כל המכירה הפומבית, זה ככה בכל עונה שיש בה את "האתגר" הזה.

קובי221

New member
ספגטי= הכוונה לאתגר שכל משתתף

קיבל אוכל, באחד הפרקים האחרונים, האתגר שהיו צריכים לזרוק כמה שיותר רחוק, אז היא יחסית הייתה קרובה למטרה והיא זכתה באוכל טוב=הספגטי.

Ulong

New member
נצל"ש: הישרדות 12 החל מה-8/3 בארץ

בערוץ יס וויקנד המחודש- יס סטארס שיעלה בתחילת מרץ.

למעלה