הישרדות 1104

אסל

New member
הישרדות 1104

השרשור המקורי הטוויסט היה צפוי (לפי הפרומואים), הצורה שבה השורדים דגמנו פחד מאיזה תנין שהגיע כשאף אחד מהם לא היה בתוך המים הייתה משעשעת. אם העריכה לא שיחקה כאן משחק, ובאמת כל פעם שלידיה קראה קריאה נרגשת באתגר החסינות נאקום הבקיעו, זה די משעשע ומוזר. הבחירה של ג'אד- התחושה שלי היא שהוא בחר את הבחירה הלא נכונה, והקבוצה שהוא בחר לא תהיה נאמנה לו הרבה זמן, אבל זה לא מסתמך על הרבה. חוץ מזה, יש לו פרצוף מטומטם להפליא. אני חושב ברצינות שמנסים להמאיס עלינו את סטפני עם מיקוד היתר עליה- לשם השוואה, בעונה 8 רופרט מלך הישרדות לא קיבל כזה מיקוד. והוא הגיע מקום 4.

O r a c l e

New member
ג'אד הוא בבון אדיוט

לא מצליח אחרי 3-4 קליעות? תוותר ותן למישהו אחר... הרצון המטומטם הזה להיות הכוכב של הקבוצה (שהוא ממש רחוק מזה) גרם להם במאה אחוז להפסיד את האתגר! ומשום מה יש לי הרגשה שלא לידיה אחראית לזה שהוא הצליח... וכמובן שאחרי שהם כבר פיגרו- לא היה אפשר להשלים... וכל זה אחרי שהם היו ביתרון ענק!!! אני מאשים במאה אחוז את ג'אד. הייתי מאוד שמח אם היו מוציאים אותו- אבל מה הסיכוי שזה היה קורה... אהבתי מאוד את הברית של ג'יימי וסטפני- הם נראו ממש זוג ביחד. מקווה שהם יגיעו לסוף כי ג'יימי מתחיל להתחבב עליי. הרעיון של עירוב השבטים באמת התגלה בטיזר של שבוע שעבר.. אז זה לא היה מפתיע במיוחד.. ואני עוד קיוויתי שבובי ג'ון וסטף יהיו באותו שבט שוב.:( התגובה של איימי אחרי העירוב הייתה נחמדה- של האחרים פחות. גארי מתחיל לעלות לי על העצבים עם השקר המטומטם הזה שלו- אפשר לחשוב- אז הוא היה שחקן פוטבול לפני מאתיים שנה... ועכשיו אני בעד נאקום... ליאור

The Castaway

New member
../images/Emo45.gif

באמת לא הבנתי את ההגיון מאחורי מה שג'אד עשה אני בטוח שאחרי 2-3 פרקים הוא יעוף.

למעלה