הישרדות 08X13

n l m

New member
../images/Emo58.gif

קודם כל לאף אחד לא יודע אם טום יחבור לשיאן למרות שאני חושב שכן ורופרט, לא נראה לי אבל בהחלט תהיה תפנית מה שנראה לי זה משהו כזה שי אן זוכה בחסינות פעם נוספת ג'אנה תידחק לצד בגלל רופרט שירמוז לשניים רוב ואמבר שהוא לא יוכל להיות בברית איתם אם ג'אנה נמצאת רוב יקלוט את המסר ויחליט לשנות כיוון ולפנות נגד ג'אנה במקום טום שי אן בעלת החסינות תקלוט מה הולך שם ותבוא אל ג'אנה ותגיד לה מה קורה ותציע לה לקרות ברית עם טום ואיתה ג'אנה תבוא אל השבט שלה והם כמובן יכחישו לבסוף ג'אנה תחליט להשאר אתומה ולהצביע כביכול עם השבט טריבל קונסיל: ג'אנה-רוב, רופרט ואמבר רוב-שי אן וטום טום-ג'אנה וכדיי שלא ימחקו לי את ההודעה אני אומר וחוזר ITS ONLY PREDICTION

בר1983

New member
../images/Emo58.gif

"I've been waiting to do this since day three" המשפט של רוב אחרי שהצביע נגד אלישיה בTC ! אני במקום אלישיה לא הייתי מצביעה בעדו במידה והוא יגיע לגמר ! מה איתכם? האם אתם מוכנים להצביע בעד אדם שאין לו כבוד כלפי אחרים ?! קתי , לקס ואלישיה כועסים על רוב ולפי הראיונות שלהם לא נראה לי שהם יצביעו בעדו במידה והוא יגיע לגמר ! רוב אולי משחק משחק חכם אבל הפה שלו פשוט מכשיל אותו !לפעמים נדמה לי שהוא לא חזר בשביל לנצח אלא בשביל לקבל עוד 15 דקות של תהילה , כי אם רוב ימשיך לנהוג בחוסר כבוד כלפי אחרים לא נראה לי שמישהו יצביע בעדו בגמר במיוחד אם הוא יתמודד מול אמבר שכמו ששיאן אמרה " אמבר כלכך מתוקה שאתה שונא לשנוא אותה " ! אני לא יודעת מה איתכם אבל אני לא נהנית לצפות ברוב במיוחד כאשר הוא פותח את הפה שלו !

n l m

New member
אוליי../images/Emo58.gif

בשביל שלא ימחקו תאמיני לי רק 20% מהשורדים שהגיעו לפי דעתי באו בשביל הכסף וכמו שרוב אמר בעבר בפיינל וורדס, התחביב הכי גדול שלו מאז ומתמיד היה לשחק באנשים ולגרום להם לפחד ממנו לדעתי הוא הגיע רק כדיי לממש את מה שהוא לא הספיק לעשות שם במרקייזס

הפרק הרגע ראיתי אותו ../images/Emo58.gif

גאד!!!!!!!!!!! אף פעם לא הייתי כ"כ לחוץ כמו שבתחרות החסינות הזאת.. מה זה קיוויתי שהמלכה(בפרק הזה היא הוכיחה את זה - שי אן) תזכה בחסינות ובסוף היא זכתה... מה זה הייתי מאושר..... ג'נה אני שונא אותך!!!! אלישיה - חבל עליה.. כמו ששי אן המלכה אמרה אנשים טיפשים אנשים טיפשים למה אתם לא מעיפים את רובמבר?!!? לעזאזל.. לא חשבתי שאני אגיד את זה אבל הפייבוריט שמקום 2 אצלי הוא טום.. (אני ךא מאמין שאני אומר את זה) חייבים לשים לו תרגום כל פעם שיפתח את הפה כי לא מבינים כלום!!

Eskorbuto

New member
יש לי רק דבר אחד להגיד - ספויילר!!

שי-אן מ-ל-כ-ה!! היא כלה, אין עליה סה"כ אחלה פרק !! אין לי יותר מדי מה להוסיף שכולכם לא אמרתם עד עכשיו

Sole Survivor

New member
אפילו אני (ספוילר)

מסכימה איתך... כל הכבוד שיאן....הלוואי והיא תגיע לפחות לפיינל 3 התחרות היתה כוח רצון ולשיאן היה את זה ובגלל זה מגיע לה לזכות כי עכשיו היא נשארה לבד ללא בריתות ואם היא תזכה זהיה בזכות עצמה ולא בגלל האחרים....

maya567

New member
אין סיכוי ../images/Emo58.gif 8X12

לצערי הרב נראה לי שהספויילרים שרצים ברשת לגבי הפיינל 2 נכונים. אם השבט המטומטם הזה העדיף להעיף את big mouth אלישה על-פני the power player רוב - רק כי היא מעצבנת. אז הם ה-stupid people. (וכן, זה כולל גם את שי-אן כמו שצפניה אמר). בוא נקווה ששי-אן תצליח לזכות בכמה שיותר חסיניות - כי איך שאני רואה את המצב עכשיו, כל פעם שמישהו שאינו רוב/אמבר יזכה בחסינות, האחרים (ג'נה, רופרט וביג טום) ינסו להעיף מישהו מבינהם ע"מ להיות בפיינל 4 עם רוב ואמבר. והם פשוט מטומטמים. הלוואי הלוואי הלוואי (
אולי תעשה נס) שיקרה משהו ורומבר יעופו. אבל, כמו שכבר אמרו פה - השניים עדיין זוג, ובגלל זה הם כנראה המשיכו עד הסוף יחד...

De fire

New member
אני לא מבין את זה- אנשים פה לא

קוראים הודעות של אחרים?- אין כזה דבר "רק שמועה" בעונה הזו. יש הדלפה אחרי הדלפה.

maya567

New member
שכחתי את הדבר הכי חשוב ../images/Emo58.gif

בתחרות הריוורד אחת השאלות היתה - על מה אתה סומך בענייני חיים ומוות (או משהו בסגנון) - והתשובה הפופולרית ביותר היתה רוב
פשוט מזעזע.

למעלה