הישרדות 08X13

axnholic

New member
../images/Emo58.gif

מאיפה אתה יודע שהיא לא ניסתה? וגם אם היא לא ניסתה, הסיכוי היה קלוש מאוד, יש לה את החסינות וכולם קוצצים ציפורניים מפחד.

n l m

New member
עדיין לא ראיתי ת'פרק../images/Emo58.gif

אבל ראיתי ת'תקציר בCBS ואני חייב להגיד שלמרות שהיא לא הפייבוריטית שלי יש לי ממש הערכה על המאבק שלה ואני דיי שמח שהיא קבלה את המחרוזת כי את אלישיה לא סבלתי עוד מהשרדות 2 ואחריי הקטע של הSORE LOSER באחד הפרקים שהיא מתבכיינת על ההפסד שלה בכלל עלתה לי על העצבים אז טוב שהיא מחוץ למשחק

n l m

New member
../images/Emo58.gif

ואם כל הכבוד שלי לרוב שלדעתי משחק מעולה את המשחק בתחרויות הוא ממש גרוע מה הדבר הזה שלעזאזל הוא עשה עם היד? מה הוא ניסה לעשות? וזה לא פעם ראשונה בהשרדות 4 הוא גם התלהב בחלק של התחרות חסינות וזה הכשיל אותו ואנחנו זוכרים מה התוצאה שילמד להיות מרוכז גם בתחרויות שלא ממש קשורות בכח פיזי אלה בסיבולת או דברים כאלו כמו שראינו היום אחרת הוא ימצא את עצמו בחוץ מהר מאוד

n l m

New member
../images/Emo58.gif

ואותו דבר לגביי אמבר ודרך אגב עוד דבר אם היא הייתה פוגעת ברופרט בתחרות פרס במקום ברוב היה לה הרבה יותר סיכוי לנצח הקבוצה הזאת נהגה בחוכמה עד עכשיו בפרק הזה משום מה היו בטוחים ששיאן הולכת והכל כבר סגור ופשוט היו יהירים אבל ממש מקווה שהם למדו לקח מהשטות הזאתי היחידים שהרשימו אותי היום הם רופרט ושיאן

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gifמאוד לא מסכים

רוב גרוע בתחרויות? אתה בכלל רואה את הפרקים??? רוב הכי טוב בתחרויות מבין כולם, אז בגלל שהוא הפסיד תחרות אחת זה אומר שהוא גרוע? אמבר שהעיפה את רוב מתחרות הפרס היה צעד חכם. הרי כולם כבר פוחדים מרוב ואמבר שהם כל כך קרובים אחד לשני, ופוחדים שהם יהיו בפיינל 2. אז למה לממש את החששות של כולם? אם הם היו השניים האחרונים באותה תחרות, אני לא בטוח שאלישה הייתה זאת שעפה (ע"ע מרקזס).

n l m

New member
../images/Emo58.gif

בתחרויות פיזיות הוא טוב בתחרויות כאלו שצריך לעמוד במקום ולהיות מרוכז הוא גרוע אתה לא זוכר במקיזס הוא התכופף כשהיה על הרפסודה והשפריץ מים כדיי להתגרות בג'ון ונפל ובתחרות הזאתי משום מה החליט לנשוך ת'יד ועיבד ריכוז אני מקווה שהתחרות החסינות האחרונה תהיה פיזית לא כמו ברוב העונות כי אחרת אני שם 1000000 שקל שהוא ינסה לרקוד ברייקדאנס וייפול תחרויות כאלו זה פשוט לא הסוג שלו

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

אני מצטט: "בתחרויות הוא ממש גרוע". עד עכשיו רוב התחרויות היו כאלה שהוא התמודד איתן נפלא, אז עכשיו פתאום יש תחרות שבה הוא "רק" מקום 3, אז את/ה כבר הופכ/ת אותו לגרוע?

n l m

New member
אוקיי../images/Emo58.gif

אז לא הסברתי את עצמי נכון "בתחרויות מסוג זה הוא דיי גרוע" עכשיו אתה מסכים איתי?

בר1983

New member
../images/Emo58.gif

לשם שינוי אני מסכימה איתך , שי אן הייתה מלכה בפרק הזה ! סוף סוף , משהו לא צפוי קורה , הללויההההההההההההההה ! אני מקווה שאמבר תעוף בפרק הבא ואחר כך רוב ! אני לא רוצה שהם ינצחו , אני רוצה שרופ ינצח !

n l m

New member
../images/Emo58.gif (אוליי עתידי)

אם שופטים לפי הפרק הזה הם צריכים לעוף אם שופטים לפי כל העונה הם צריכים להגיע לגמר ולי נראה שג'נה הולכת בפרק הבא קודם כל בגלל שבפריוויו לפרק הבא לפי מה שהבנתי רופרט ושי אן מתעצבנים עליה וגם קוראים לפרק THE CHAPERA SURPRISE הפיינל פור שאני רוצה הם 1.אמבר 2.רוב 3.רופרט 4.שי אן

n l m

New member
../images/Emo58.gif

וגם יש אפשרות שיקרה מה שאת רוצה ואמבר תעוף כי זה נראה שרוב מתחיל קצת לדאוג בקשר אליה אבל מצד שני הם זוג עכשיו, אני לא מדמיין את עצמי נמצא בזוגיות עם מישהי שבגדה בי בדרך כל שהיא אבל אוליי אמבר קצת מוזרה בקשר לזה אין לדעת בקיצור יש הרבה אפשרויות של מי יעוף פרק הבא בכלל לא צפוי

n l m

New member
ודרך אגב

גם הפיינל פור שאני חושב שיהיה חחחחח כמה הודעות על סדרה אחת

בר1983

New member
../images/Emo58.gif

אם שופטים לפי כל העונה אז לרוב מגיע להיות בגמר , אבל לאמבר לא ! אם אמבר תגיע לגמר זה לא יהיה בזכות עצמה אלא רק בזכות רוב , קשה לי לראות אותה מתקדמת במשחק הזה בלי רוב וקשה לי לראות את רוב מתקדם במשחק הזה לו שאר השחקנים היו קצת יותר חכמים ! לפי דעתי שי אן תעוף בפרק הבא (אלא אם היא תזכה עוד פעם בחסינות ) הפיינל פור שהייתי רוצה : קולבי , ג'נה מ. , ריצ'רד ורוב צ. ! הפיינל פור שאני רוצה : רופרט ,ג'נה , טום ורוב (סתם כדי לשמוע אותו מתייסר בגלל הפרידה מלאמבר) ! לפי דעתי האנשים שיגיעו לפיינל פור הם : רומבר (שירדו כבר מהמסך שלי ) רופרט וג'נה ! אל תתיחס ברצינות לפריווי כי במידה ולא שמת לב אז ההפקה נהנת לנפח אותו קצת !

הישרדות 8X13

כבר הרבה זמן לא נהניתי מפרק בעונה הזו (הפרק האחרון היה הפרק בו ג'רי מעיפה את קולבי אבל זה כבר עניין אחר). שי-אן שיחקה אותה, היא הבינה שאין לה סיכוי להגיע לפיינל 2 ופשוט פתחה את הפה. צפיתי שוב ושוב בקטע בו היא קוראת לאחרים "אנשים טיפשים". אבל היא לא מלכה. היא גם טיפשה. כי במקום להצביע לאלישיה היא יכלה לנסות לשכנע את האחרים להעיף את רוב מ. ולכן הכותרת של הפרק "אנשים טיפשים" - חלה גם עליה, בהזדמנות היחידה שהייתה להם להעיף את רוב, השבט הזה עשה כלום (כמה אהבתי את תגובתה של ג'נה "אני כל כך מתחת לרדאר שאף אחד לא יודע שאני עדיין בסדרה" לואיס בישיבת בית הדין "זה אומר שאנחנו טיפשים"). העריכה בעונה הזו ממשיכה להיות בעייתית - מצד אחד ג'נה היא זו שמדברת הכי הרבה לפי חברי השבט שלה ומצד שני היא לא מקבלת זמן מסך בכלל. אני לא רואה משהו מפתיע מתרחש בפרק הבא, רוב הסיכויים ששי-אן הטיפשה שחשבה לרגע שהחסינות תימשך 9 ימים במקום 3 לא תזכה בחסינות שוב והיא תעוף מהר מאוד הביתה. לא כל בחורה יכולה להיות ג'נה מורסקה ולתמרן את עצמה לבד לזכייה

מטר9

New member
../images/Emo58.gif

פרק טוב... חבל לי שאלישיה עפה כי אהבתי אותה אבל כל הבכיינות שלה כבר עלה לי על העצבים... הייתי נהנה יותר אם בפריוויו (איך כותבים את זה??) של הפרק הקודם לא היו אומרים שום דבר והצופים עדיין היו תחת המחשבה ששי אן עומדת לעוף... הפריוויו די גילה ששי אן בטוח לא עפה וזה קצת הרס אז חבל... אין לי יותר מדי מה לומר על הפרק חוץ מזה שעצם העובדה שפעם ראשונה שרוב לא זוכה בחסינות ואף אחד לא חשב אפילו על להעיף אותו מראה על כמה שהוא מלך ושולט בשבט...

n l m

New member
../images/Emo58.gif

נכון, רק אני מקווה שיש לו את האופציה בראש שאוליי הוא יכול לעוף כי אם לא ואם הוא ישאיר את זה ככה סופו קרב וזה רק אני או שבתחרות על הפרס כולם סמנו שהכי אפשר לבטוח ברוב? או שזה היה הכי לא צריך לבטוח?

axnholic

New member
813../images/Emo58.gif

הפרק היה פרק מעולה! ובהחלט הייתי מכניס אותו לחמישייה הפותחת של הפרקים הטובים של העונה. אני לא יודע מה איתך ,מטר, אבל אני לא הייתי בטוח ששי-אן תזכה בחסינות, אבל כמובן רציתי בכך. התחרות פרס הייתה ממוחזרת (כמעט שבטוח מעונה 6) אבל עדיין הייתה טובה מאוד. הפרס היה אומנם חדש אבל הוא היה די משפיל. אם הם היו רוצים להכריח את המתמודדים להראות את סדר העפה (כמו שעשו ב-4), הם לא היו חייבים לזרות מלח על הפצעים ולהראות מי נחות (בעיני רופרט) ומי לא, זה היה מיותר. אבל אולי הם רצו שתהיה תפנית וניסו כמה שיותר חזק ליצור אותה. הקטע עם הכביכול כבוד מצד צ'פארה לשי-אן בכלל לא היה כבוד. אני מתכוון לפני התחרות חסינות. האם זה כבוד לדבר מאחורי הגב שלה על זה שרוצים מאוד מאוד מאוד להעיף אותה? ועכשיו לתפנית הגדולה שהייתה בתחרות חסינות. התחרות כמובן הייתה ממוחזרת (ראה עונה 3) אבל כמו העונה ה-3 היא יכלה לקבוע גורלות של אנשים. היה מאוד מעורר לראות את רוב עצוב (ללא קשר לאמבר). הם היו כל כך עלובים: "רופרט אתה יכול לעשות את זה" "רופרט תרזיק מעמד". לא הבנתי בדיוק למה אלישיה מתלוננת על זה ששי-אן קפצה כשהיא זכתה בחסינות, אני הייתי עושה הרבה יותר. זה היה פתטי שהיא ניסתה להציג אותה כמניאקית. לבסוף אלישיה עפה, לא הפתעה. השאלה היא מה יעשו עכשיו טופ ורופרט? לפי מה שהבנתי רופרט וג'נה התפרקו. האם ג'נה תחבור לרוב ושפחתו וטום ורופרט לשי-אן? אני מקווה שכן, אתם?

למעלה