813../images/Emo58.gif
הפרק היה פרק מעולה! ובהחלט הייתי מכניס אותו לחמישייה הפותחת של הפרקים הטובים של העונה. אני לא יודע מה איתך ,מטר, אבל אני לא הייתי בטוח ששי-אן תזכה בחסינות, אבל כמובן רציתי בכך. התחרות פרס הייתה ממוחזרת (כמעט שבטוח מעונה 6) אבל עדיין הייתה טובה מאוד. הפרס היה אומנם חדש אבל הוא היה די משפיל. אם הם היו רוצים להכריח את המתמודדים להראות את סדר העפה (כמו שעשו ב-4), הם לא היו חייבים לזרות מלח על הפצעים ולהראות מי נחות (בעיני רופרט) ומי לא, זה היה מיותר. אבל אולי הם רצו שתהיה תפנית וניסו כמה שיותר חזק ליצור אותה. הקטע עם הכביכול כבוד מצד צ'פארה לשי-אן בכלל לא היה כבוד. אני מתכוון לפני התחרות חסינות. האם זה כבוד לדבר מאחורי הגב שלה על זה שרוצים מאוד מאוד מאוד להעיף אותה? ועכשיו לתפנית הגדולה שהייתה בתחרות חסינות. התחרות כמובן הייתה ממוחזרת (ראה עונה 3) אבל כמו העונה ה-3 היא יכלה לקבוע גורלות של אנשים. היה מאוד מעורר לראות את רוב עצוב (ללא קשר לאמבר). הם היו כל כך עלובים: "רופרט אתה יכול לעשות את זה" "רופרט תרזיק מעמד". לא הבנתי בדיוק למה אלישיה מתלוננת על זה ששי-אן קפצה כשהיא זכתה בחסינות, אני הייתי עושה הרבה יותר. זה היה פתטי שהיא ניסתה להציג אותה כמניאקית. לבסוף אלישיה עפה, לא הפתעה. השאלה היא מה יעשו עכשיו טופ ורופרט? לפי מה שהבנתי רופרט וג'נה התפרקו. האם ג'נה תחבור לרוב ושפחתו וטום ורופרט לשי-אן? אני מקווה שכן, אתם?