הישרדות פרק 11!

LOVEtheMcMAHONS

New member
דרך הבטן

לא חושב שההודעה שלי הייתה מנוסחת בצורה פוגעת כלפיך. הפורום אתמול הכיל בערך 15 הודעות שכותרתן הייתה לא להגיב לשרשור הישרדות פרק 11. מישהו הקפיץ את השרשור בכל זאת, ונאלצתי לעבוד קשה ולהקפיץ שוב 15 שרשורים אחרים כדי לדחוק שוב את השרשור עם הספוילר. כל מי שיש שכל בראשו וזוג עיניים רואות מבין שמשהו לא בסדר בפורום בגלל ההודעות הרבות והבקשות החוזרות ונשנות, אבל אחד המשתמשים החליט בכל זאת להגיב לאותו שרשור תוך שהוא מתעלם מעשרות הבקשות והאזהרות. אז איך אתה רוצה שאני אגיב ? כל מה שרשמתי שחלק מהאנשים מתנהגים בצורה מפגרת. ואני עדיין עומד מאחורי זה - להגיב לשרשור שמכיל ספויילר ולהקפיץ אותו למרות שמופיעות עשרות בקשות לא לעשות זאת זה לא התנהגות נורמלית בעיניי. זה אנשים שלא מכבדים את הפורום. בכל מקרה, אם פגעתי במישהו אני מתנצל. אני מקווה שהמקרים האלו לא יחזרו ואם יחזרו נדע לטפל בהם ואנשים בפורום ישתפו פעולה ולא יקפיצו את השרשור.

Dasush17

New member
אממ סליחה

אני חושבת שמכיוון שההודעה הנחמדה שלך והבכלל לא מעליבה הופנתה אליי אז אני אגיב בשמי, תודה. אני לא זוכרת מתי אני פרסמתי את התגובה שעליה כל כך התעצבנת. אני חושבת שזה היה לפני כל הסיפור, אתה אומר שזה היה אחרי ושזה הקפיץ את הכל- סבבה. מאמינה לך. מן הסתם אם הייתי רואה כותרת ברורה "לא להגיב להישרדות 11" לא הייתי מגיבה. אני יודעת לקרוא ולא אני לא סתומה, ואני כן נורמלית, תודה רבה על המחמאות "דיי תמשיך" ...אבל אני לא ראיתי כזה דבר. מוזר מאוד, אתה אומר שהיו 15 הודעות ואני לא ראיתי אפילו אחת. מענין מאוד. אני רק ראיתי המון בלאגן והודעות היסטריות שלא קשורות לכלום, הנחתי שזה בגלל שהיה ספוילר בעמוד השני וגם מישהו מהפורום אמר לי שאכן יש ספוילר באחת הכותרות בעמוד השני. השרשור של הישרדות פרק 11 היה בעמוד ה-ר-א-ש-ו-ן ואני לא ראיתי שום תגובה שאומרת לא להגיב עליו. אותו בן אדם מהפורום אפילו אמר לי שהספוילר לא בכותרת אלא שתוך הודעה שהכותרת שלה היתה "מי שרוצה לדעת מי המנצחים שיכנס" לכן לא ראיתי שום סיבה לפאניקה. אין ספוילר בכותרת, לאותו הודעה אני פשוט לא אכנס. אני לא מבינה מה הצורך להוריד את השרשור אני לא ראיתי בשרשור שום ספוילר ושוב אני לא ראיתי הודעה שאומרת לא להגיב. אז לפני שאתה מפזר האשמות לכל עבר- תבדוק את העובדות. אולי פעם הבאה במקום לעשות המון בלאגן ולהתחיל לשיר שירים מהשיר שלנו בכל מקום היית פותח הודעה מסודרת שאומרת שיש ספוילר ולא להגיב, היינו עושים זאת וכל הבלאגן הזה היה נמנע. תודה שלום.

אלדר01

New member
צודקת הסוילר לא היתה בכותרת

אלא בתוכן ההודעה וישר אליה מישהו הצמיד אזהרת ספוילר. וגם אני הצעתי לפתוח שרשור חדש לאותו נושא אם יש שרשור"נגוע"

LOVEtheMcMAHONS

New member
פעלתי לפי ההנחיות של ירון

אם זה היה תלוי בי לא הייתי עושה שום דבר. מה גם שאני את הסדרה הזו ראיתי ופעלתי בסך הכל להגנת הפורום. אני את העובדות שלי ביררתי - ההקפצה של השרשור הייתה כשעה אחרי שהכל קרה. וכן זו היית את. יכול להיות שלא שמת לב, אבל אכן היו מספר שרשורים שבכותרת שלהם הופיעה הבקשה לא לשרשר. במקום להגיד לי איך הייתי צריך לנהוג או לא תבדקי מה הן ההנחיות לפעולה במקרה המדובר כי לפיהן בדיוק פעלתי. שלום ותודה.

Dasush17

New member
אני רק מזכירה לך

ש"אני אמרתי לך איך לנהוג" אחרי שאת הפגנת יפה מאוד ובצורה מאוד תרבותית ומנומסת את העצבים הלא מוצדקים שלך עליי. כי העובדות הן שלא היתה סיבה להוריד את השרשור כי לא היו ספוילרים בכותרות. היתה רק הודעה אחת שהכותרת שלה היתה "מי שרוצה לדעת מי המנצחים שיכנס" מה הדרמה הגדולה? אז כן אני ועוד איזה אגיד לך איך לנהוג אחרי שעשית בלאגן בכל הפורום על כלום, כתבת מסרים לא ברורים בכל הפורום במקום בצורה מסודרת ואם כל זה לא מספיק פותחת את הפה הגדול שלך עליי ורומזת שאני אחת עם בעיות שכליות. אחרי כל זה? ועוד איזה אני אגיד לך איך לנהוג! מישהו צריך להגיד לך אוויאסלי.

maya567

New member
אולי תפסיקי כבר?!

את גובלת בטרוליות - ואני לא הבנאדם היחיד שחושב כך. את לא תגידי לרון איך להתנהג. יש לפורום הזה חוקים ונהלים, את החוקים את יכולה למצוא בלינק למעלה, ואת הנהלים - הנה למדת נוהל אחד: אם יש ספוילר, ולא משנה איזה ספוילר זה ואיך הוא מופיע, מציפים את הפורום עד שירון מגיע ומוחק אותו. רון עשה בדיוק את מה שצריך היה לעשות. את לא יכולה לבוא לפה, ותוך יומיים להחליט שלא מוצא חן בעייניך מה שהולך כאן, ושצורת הניהול וההתנהלות של הפורום לא מוצאים חן בעינייך. וחוץ מזה, כדאי שתשימי לב לצורת הכתיבה שלך. ההודעות שלך מאד מזלזלות וזה לא לעניין. כשאת כותבת על פרקים, ומנתחת שורדים - הכל טוב ויפה (וההודעות שלך גם מעניינות), אבל כשאת מתעמרת בירון, שמנהל את הפורום הזה בצורה הכי טובה שיכולה להיות, או נכנסת לריבים מטופשים עם אנשים אחרים (וטוענת אחרי זה שזו לא כוונתך) זה פשוט מגעיל, ולא מכובד.

Dasush17

New member
וואו ווואו וואו

דיברת אליי הרגע או לעצמך? כי אמרת לי בדיוק מה שאת עושה! מדברת על איך שאני מדברת? אני צריכה להזכיר לך מי התחילה בוויכוח הזה? מי התחילה בלקרוא בשמות לאנשים אחרים? ומתי לעזאעזל אמרתי לירון (ירון זה המנהל נכון?) איך לנהל את הפורום???????????? מתי אה?!? יא חתיכת שקרנית! הרי זה ברור שעכשיו המצאת את זה כדי שירון יכעס עליי כי אני בחיייים לא אמרתי את זה. הריב שלי הוא איתך ואיתך ב-ל-ב-ד שלא תנסי אפילו לערב בזה אנשים אחרים. כי הבעיה שלי היא איתך בלבד ולא איך שהוא מנהל את הפורום. ואני הבנתי כבר בפעם הראשונה שכשיש ספוילר מורידים את כל שאר ההודעות למטה לא על זה הוויכוח יא קשת קליטה שכמוך. ל-א היה ספוילר. זה דבר ראשון. הסבירו לך כבר שזה היה רק בהודעה ולהודעה היתה כותרת שזה ספוילר לכן מי שלא רצה לא נכנס. דבר שני, *מחזיקה אצבעות שעכשיו כן תצליחי לקלוט* אני לאאאאאאאאאאאא ראיתי הודעה שאומרת "לא להגיב להישרדות 11" לאאאאא ראיתי. את מבינה מה אני אמרתי עכשיו? ל-א. מכירה את המילה הזו? יפה. אז תפסיקי להאשים אותי בכל מיני דברים שאת בעצמך עושה כי את כבר ממש עולה לי על העצבים. את התחלת פה והתקפת אותי שיש פה אנשים בפורום שלא קולטים או לא זוכרת כבר איזו שטות אמרת אז עכשיו אל תגידי שאני לא מדברת מכובד, כי את זו שהתחלת "לא לדבר מכובד" (בלשון המעטה!) וכולם פה אמרו לך את זה.

maya567

New member
את קשת הבנה או שאת עושה את עצמך?

רון ואני זה שני אנשים שונים. נראה אם תצליחי להבין את הקונספט הזה. יש את רון, שהוא בחור, והוא אוהב את המקמהונים, ויש אותי, שאני בחורה, ויש לי 567 בניק. ועכשיו אני כבר בטוחה שאת טרול עלוב ותו לא, אז חוץ מלהסביר לך מי ההנפשות הפועלות, לא "אכבד" אותך בתגובה.

Dasush17

New member
מה את מפגרת?

איך בדיוק הבנת שאני לא יודעת שאתם שני אנשים שונים? תגידי את קוראת בכלל את ההודעות שלי לפני שאת מגיבה עליהם? ועם רון דיברתי עכשיו בפרטי והוא שלא כמוך יודע להתנצל על הדיבורים הלא יפים שלו ולפתור את הענין יפה. את, ממשיכה לדבר מכוער ועוד להאשים אחרים בזה ומרוב שאת כל כך מפגרת את גם חושבת שאת צודקת. פחחחח. טרול עלוב?? אוו גאד. הורדת את השיחה לרמה הכי נמוכה שאפשר. אני לא מתכוונת להגיב על זה כי אני לא נוהגת להתווכח עם ילדות שעוד לא סיימו כיתה א'. עוד מעט תלכי לאמא לבכות עליי. "טרול עלוב" חחחחחחחחחחח. מי מדבר ככה? מה את בכיתה ב'?

אלדר01

New member
Dasush17 את בחברה טובה

גם אלי מהרגע הראשון בפורום 567 מדבר מכוער ותוקפני.אל תגיבי ואל תרדי לרמה שלה.

LOVEtheMcMAHONS

New member
ל-567 אין כוונות רעות

ואני לא חושב שהיחס שלה אליכם לא היה מוצדק. רק שניכם נתפסתם לנקודה לא נכונה - הנהלים לדחיקת ספוילר היו נכונים גם למקרה שהוא אל נמצא בכותרת אלא בגוף ההודעה. מאיה ואני לא המצאנו שום דבר שלא נמצא בנהלי הפורום. אז במקום לבוא אליה בטענות תסתכלו גם על עצמכם איפה אתם לא הייתם בסדר.

אלדר01

New member
הבעיה לא הנהלים כלל

אלא הסגנון התוקפני של 567. ירון הסביר ותראה כתבתי לו שאני מקבל את בקשתו וירדתי מהנושא. באה 567 ועקפה אותו ואת הסיכום וישר התנפלה עלי. זה שאני לא הגבתי לה עד היום זה בגלל שאני שונא מריבות. אבל יש גבול להשתלחות וההתגרות של 567 בי.

אלדר01

New member
המשך תבדוק בעצמך בשרשור

אם 567 שמרה על כללי הכתיבה בפורום ואני מצטט: הודעות בשפה לא תרבותית, קללות וכו´ לא יתקבלו בפורום וימחקו מיידית. ריבים אישיים ביניכם שמרו בבקשה למסרים אישיים, אייסיקיו, טלפון וכאלה אגב למען האישון גם 17 שהיתה מעורבת בריב לא שמרה על הכללים.

maya567

New member
עקפתי את ההסכם?

אני לא יודעת על שום הסכם שיש לך עם ירון. פעם אחרונה שבדקתי אני וירון לא נשואים (לא שלא הייתי רוצה
) ואנחנו לא חולקים את אותם התאים במוח.

אלדר01

New member
LOVEtheMcMAHONS תקשיב

בהחלט תפסת יוזמה ודחקת את השרשור. במקרה כזה כדי שהמהלך יהיה מושלם פתח שרשור חדש לנושא כדי שאנשים יוכלו להגיב במקום חדש לפרק שצפו בו.

למעלה