הישרדות סין

snier1991

New member
כל כך רציתי לכתוב על העונה לשבח את אמנדה

החכמה ולהסביר כמה היא השחקנית החכמה שהייתה במשחק(מהזכרים יש 2-3 יותר טובים) כמה האסטרטגיה שלה הייתה מבריקה כמה היא דאגה לדבר עם אנשים לפני שהם מודחים(פיג'י), ואז הגיע היום האחרון. ההבטחה לדניס שהיא ידעה שהיא לא תוכל לקיים ומשום מה אמרה את זה בכל מקרה והמועצת שבט שמניצחון הבטוח הפכה למקום אחרון כאשר עד שפיג'י אמרה לה את לא אומרת כלום היא בכלל אפילו לא ניסתה לנצח הייתה רדומה לחלוטין אכזבה גדולה משחקנית שהייתה אמורה להיות הדבר הכי טוב שהיה בהישרדות כבר הרבה זמן

אני כל כך מסכים

אמנדה הייתה הפייבוריטית שלי עוד מתחילת המשחק, ובמועצת השבט האחרונה התשובות שלה היה פשוט כל כך אומללות =[ היא התחילה להצטער ולהגיד סליחה לכולם סליחה לכם, והיא נראתה כמו איזה כלב מסכן.... כל כך חבל =[ אם היא הייתה עומדת בטוחה בעצמה ומספרת את כל מה שהיא עשהתב שמקח הזה, אני חושב שהיא הייתה זוכה

snier1991

New member
וכל הקטע עם הסליחה היה כ"כ טיפשי

בתור מעריצת הישרדות היא צריכה לדעת יותר טוב זה לא פעל לליל בעונה 7 זה לא פעל לטווילה 9 זה לא פעל דרימז 14 וזה לא פעל לעוד כמה סתומים שהשתמשו בגישה האוטיסטית הזו היא הייתה צריכה לנצח בקלות ג'ימי אריק פיג'י דניס וז'אן רובר היו צריכים להיות שלה ל ממש ברור איך ביום אחד היא הצליחה לבד 4 מהם

galoosh33

New member
כ"כ נכון ../images/Emo45.gif

שחקנית מדהימה שפשוט הרסה לעצמה. ממש ממש קויתי שהיא תיקח, ועוד אחרי שהיא לקחה את 2 החסינויות האחרונות! אבל אז הגיעה מועצת השבט האחרונה והיא פשוט התפרקה.. איזה תשובות גרועות, חבל"ז. אפילו קורטני הצליחה לשכנע יותר אנשים! חבל. אבל אני שמחה בשביל טוד, כי תכלס הוא גם היה טוב, אז מגיע לו.. הייתה עונה טובה!

galoosh33

New member
אגב אפרת,

אני חושבת שפרוסטי הוא הכי קטן, ולא טוד כמו שאמרת לי.. לא?

Almighty Efraty

New member
../images/Emo176.gif../images/Emo181.gifמוזר,כי בפרק הראשון אמרו על טוד

"דייל הומו,הכי קטן שהשתתף במשחק". אולי ערבבתי

LeRanch

New member
לטובת מי שלא ראה - כדאי שתגיע מהר

פשוט עונה מעולה

קובי221

New member
יס התחילו לאכזב בקטע הזה...

משדרים באיחור רב בהשוואה לעונות קודמות. מתגעגע למצב שהיה הפרש של שלושה שבועות!

kml4e

New member
העונה הכי גרועה שהייתה !!

אני קוראת פה תתגובות ואני בשוק.... כ"כ ציפיתי להישרדות סין בגלל כל מה שדיברתם פה בפורום אבל אחרי שראיתי את העונה היא חלשה לגמרי! המשימות ממש טובות קשות ומעניינות אבל הקאסט מעפן לגמרי !! ולא אמנדה לא כזאת חזקה....במיוחד לא במועצת שבט האחרונה כאילו הבלונדה הסתומה קיבלה יותר קולות ממך אני חושבת שזה מספיק חח טוד ממש מעפן לא מבינה איך הוא זכה ואיך הוא בכלל היה בגמר.. השלישיה שהכי לא הגיע לה להיות בגמר הייתה בגמר......... בקיצר אין לי מושג על מה אתם מדברים...עונה צפויה לחלוטין ...חוץ מההדחה של הענק ההוא שכחתי את שמו שהיה לו 2 חסינויות...ושל זאן רובר בערך...... בקיצר לגמרי לא עונה מעניינת...אפחד לא עבר צד ואפחד לא ממש בגד (לקראת הסוף כמו בד"כ) בקיצר עצוב מאוד....... נקוה שהעונה הבאה תחזור להיות הישרדות האמתית והמעניינת

galoosh33

New member
יש בזה משהו..

בד"כ העונות עם הדפוקים שבוגדים או עוברים צד הן הכי טובות.. הבעיה היא שהפורמט של התוכנית הפך להיות צפוי מדי, ואנשים שהבינו שאם עושים FLIP אז זה ממש מפגר ואין סיכוי לזכות

אני לא יודע, לדעתי היה רצף מצויין

עם ז'אן רובר, פרוסטי וג'יימס. בהחלט לא הדחות צפויות. ובכל מקרה, אם את ממש בקטע של בגידות אז עונה 16 תהיה העונה בשבילך.

kml4e

New member
זה לא שאני אוהבת רק בגידות

פשוט זה די מעצבן שאין תמניאק שכולם שונאים... וגם זה די משעמם שהכל נורא נורא צפוי... למשל אם דניס היתה עוברת צד זה יכל להיות עונה טובה...כי היא הייתה משנה הכל.. בכללי גם אהבתי יותר את גימי, הסינית והחמוד ההוא יותר מאשר את טוד אמנדה וכו' (אני ממש גרועה בשמות חח)

למעלה