הישרדות סין../images/Emo194.gif
לא פעם קראתי פה שהישרדות סין היא העונה הכי טובה שהמשימות וקונספט הכי מענין והליהוק בכלל... אבל אני חייבת לומר שאני ממש חולקת...
אני רואה את הסדרה כי אני מתה על הישרדות ומחכה לטוויסט מענין אבל היא עד כה ממש משעממת האנשים שיכלו לעשות את הסדרה ואולי להחליף צדדים ובכלל לעשות בלאגן הודחו ממש מוקדם הם אשלי, דייב, אהרון ושריאה. הם לא בהכרח אנשים מעניינים אבל פשוט יחסית לשאר המתמודדים הם יכלו לעשות קצת בלאגן.. האתגרים ממש ברמה של הישרדות מעניינים וקשים !! אין משהו רע אחד לומר עליהם.
אבל די מעצבן לראות שבכל הסדרה טוד הקטנציק הזה שולט בכל...ושאין שום סיכוי להפוך את היוצרות ולמה לעזאזל קורטני עדיין במשחק??.. אולי זה בגלל שההפקה לא עשתה מספיק טוייסטים עד פה...יחסית להישרדות אחרים אבל אולי ככה הישרדות צכה להיות בלי התערבות של ההפקה...אבל היא די משעממת ככה בקיצור הקונספט של סין מעולה
אבל האנשים שלוהקו להתמודד משעממים לגמרי!!!
היחידים מעניינים שנשארו אלה אמנדה וגיימס...(הוא ממש חזק והיא ממש חכמה..) בקיצור ממש התאכזבתי במיוחד בגלל שכולם פה גרמו לי לפתח ציפיות חחח
ולא לא השוויות אפילו פעם אחת להישרדות הישראלית כי אין בכלל מה להשוות ישראל זה פשוט בושה....
לא פעם קראתי פה שהישרדות סין היא העונה הכי טובה שהמשימות וקונספט הכי מענין והליהוק בכלל... אבל אני חייבת לומר שאני ממש חולקת...