מצב ההצבעות ריצ´רד - 1 רודי - 2 סטייסי - 3 סוזן - 3
A amitooshacham New member 25/1/03 #28 ויש לנו תיקו. הצבעה חוזרת - סטייסי או סוזן? הצביעו עד ליום שני בארבע וחצי.
A amitooshacham New member 21/1/03 #1 הישרדות: מה אם הפתיחה הרשמית השבטים: טאגי סוניה סטייסי דירק שון סוזן רודי קלי ריצ´רד פגונג בי.בי רמונה ג´ואל גרטשן גרג ג´נה ג´רבס קולין תצביעו לשבט שאתם אוהבים, לחסינות. בהצלחה!
הישרדות: מה אם הפתיחה הרשמית השבטים: טאגי סוניה סטייסי דירק שון סוזן רודי קלי ריצ´רד פגונג בי.בי רמונה ג´ואל גרטשן גרג ג´נה ג´רבס קולין תצביעו לשבט שאתם אוהבים, לחסינות. בהצלחה!
A amitooshacham New member 27/1/03 #35 כן כן... ../images/Emo3.gif זה אומר שסוזן היא הראשונה שעפה מהמשחק אפשר להצביע מעכשיו לשבט שאתם רוצים שיזכה בחסינות!
כן כן... ../images/Emo3.gif זה אומר שסוזן היא הראשונה שעפה מהמשחק אפשר להצביע מעכשיו לשבט שאתם רוצים שיזכה בחסינות!
א אוֹסי א New member 21/1/03 #4 הו, דרק! ../images/Emo99.gif עמית, תראה מה זה עושה לי.. ואני מצביעה לטאגי, כמובן.
א אוֹסי א New member 22/1/03 #8 עמית, עד מתי אפשר להצביע? כדאי לקבוע עם כל הצבעה חדשה את משך הזמן שהיא תיקח- אני ממליצה על 48 שעות.