הישרדות: מה אם?

amitooshacham

New member
הישרדות: מה אם?

רעיון למשחק חדש: הישרדות: מה אם? חוקי המשחק: פשוט - מתחילים עם הישרדות 1, כשישנם כל 16 השורדים. אנחנו מצביעים לשבט שאנחנו רוצים שיזכה בחסינות. אחרי שמירב הקולות הולכים לשבט אחד, השבט שלא זכה בחסינות (כמו בהישרדות האמיתית) הולך לבית הדין שבו אנחנו צריכים להחליט מי עף. איך מצביעים? תשרשרו לפה את דעתכם - האם אתם מעדיפים להצביע בהודעות (שכולם יראו), או במסרים (ואז מי שיעוף יעוף בהפתעה)?

amitooshacham

New member
לאאא

פה זה עם 16 השורדים האמיתים שהשתתפו! למשל בהישרדות 1, אני מצביע לשבט טאגי. ונגיד פגונג לקחו חסינות, אז אני מצביע לסוניה. מובן?

ofofofof

New member
אני חושב ש....

הודעה כי יש את המשחק עם האנשים שלנו (שלא מתקדם כל כך) והוא די חסוי... אז אולי נעשה את זה מול כולם, אם זה לא יצליח נעבור לסקר, בסדר?

amitooshacham

New member
אין אפשרות של סקר...

או הודעה או מסר. אני אישית חושב שמסר יותר טוב כי ככה התוצאה מפתיעה...

amitooshacham

New member
הסברים על המשחק

לא נראה שאני הסברתי מספיק ברור. למי שלא הבין: המשחק מתחיל (עם 16 השורדים מהסדרה האמיתית) בהודעת פתיחה שלי ,אחרי שהחלטנו אם לקיים את המשחק בהודעות או במסרים. בהודעה אני כותב את התאריך שעד אליו מותר להצביע. ישנם שני סוגים של הצבעות: הצבעה לחסינות של שבט, והצבעה להעפה של שורד. בהצבעה הראשונה אתם כותבים איזה שבט אתם רוצים שיזכה בחסינות. אתם יכולים להחליט למי להצביע לפי איזה שבט יותר אהבתם בסדרה.. או לפי כל קריטריון אחר... מה שאתם בוחרים. אחרי שהתאריך הסופי להצביע לשבט שיזכה בחסינות מגיע, ההצבעה נסגרת, והשבט שקיבל יותר הצבעות חסין. אחרי ששבט אחד קיבל חסינות, מתחילה ההצבעה השניה, ששם אתם מצביעים לשורד מהשבט שלא זכה בחסינות לעוף. אחרי שהתאריך הסופי להצביע לשורד שיעוף מגיע, ההצבעה נסגרת, והשורד שקיבל הכי הרבה קולות יוצא מהמשחק. כמובן שישארו 15 שורדים... ואז מתחילים עוד הצבעה לחסינות של שבט, והעפה של שורד אחר... וככה ממשיכים עד שנשאר רק שורד אחד. שאלות? שאלו

אוֹסי א

New member
אוקיי, נראה לי ברור מאוד.

ושוב, אני חייבת להגיד סחתיין על היוזמה והרעיון, עמית
אני בעד להצביע בהודעות בפורום, פשוט כי לשלוח כ"כ הרבה מסרים זה מאוד מסורבל, ואני חושבת שתהיה יותר השתתפות בשיטת ההודעות.

amitooshacham

New member
אז אפשר להתחיל!!

כולם להצביע לאחד מהשבטים: טאגי או פגונג לפי בחירתכם. בבקשה תצביעו - כל קול חשוב!

אוֹסי א

New member
אולי קודם-

א. לפתיחת המשחק ברשמיות, נעשה את הכל בשרשור חדש. ב.נכיר קודם את השורדים בשני השבטים?

אוֹסי א

New member
חסר נקודה? כל הרעיון כאילו?

אני חושבת שזה יכול להיות נחמד, שווה לנסות.

למעלה