"הישרדות - המשחק"

aya27

New member
נכון זה מטטוסה. התפלקה לי ה- ט´ ../images/Emo9.gif

תנקדו את השמות שלכם, אין לי מושג איך מבטאים אותם חוץ מאוסי שכתבה גם באנגלית וזה מאוד עוזר. ואם כבר יפנית אז אפשר ללכת על הקטע ההומוריסטי ולקרא לשבט אִישִׁימוּזִי ׁ(איש עם עוּזי = יעני מחבל ביפנית ) או אישימוטו (איש עם אוטו) וכו´ וכו´

Gal6

New member
שלי..

סוּג´י- מספרים קַיימוֹנוֹ- שופינג זה ביפנית מיזה אתר תיירות. סוג´י נשמע טוב לאללה

Boran

New member
אוסי- זה הזמן לסקר

קחי את כל השמות שהוצעו, תעשי סקר שכל אחד יבחר את השם האהוב עליו ושני האהובים יהיו השמות

Outlast

New member
Done. (+תוצאות הסקר הקודם)

זמנכם להצביע! ולסקר הקודם: להזכירכם, השאלה הייתה: עכשיו כשהכל נגמר, מי השורד/ת השנוא/ה עלייך? והתשובות היו: הג´נרל, תמי ושון עם 2 קולות כל אחד (5%) ג´ון עם 3 קולות (8%) נליה עם 6 קולות (16%) וספיה עם 9 קולות (25%, הקנאה..?) והמנצחת שלנו- זואי עם 12 קולות (33%). זהו, נא להצביע לסקר החדש, ובמהירות- אם אנחנו רוצים להתחיל במשחק בקרוב.. בוקר טוב!

Outlast

New member
מה אני עושה בבוקר?

קמה, מתקלחת, מתארגנת, שותה משהו... איזו מין שאלה זו..?

Gal6

New member
פשוט כל ההודעות

היותר משובחות שלך בשש בבוקר

Outlast

New member
אהה.. כי במשך השבוע

(זאת אומרת -לא יום שישי, כלומר עכשיו) אלה השעות היחידות כמעט במשך היום שבהן יש לי קצת זמן, ואני מנצלת אותו לסיבוב מהיר בפורום, תוך כדי צחצוח שיניים, התלבשות, סירוק (מי מסתרק, מי?), שתיית קפה הבוקר שלי ושאר ענייני שעות מוקדמות.. ואגב, בין 5:30 ל-6:30 יש את המזג אויר הכי יפה בכל היום, מומלץ.

Gal6

New member
כן, רק ש..

אחרי שעושים שיעורים במתמטיקה ב-1 בלילה אין יותר מדי כח לצאת מהפוך (חמש וחצי?!)

למעלה