"הישרדות - המשחק"

amitooshacham

New member
"הישרדות - המשחק"

יש לכם שם יותר מקורי.... אז תגידו! טוב, אז קודם כל אני מזכיר לאוסי שאם את רוצה אפשר לשים את חוקי המשחק (רק בניסוח קצת יותר יפה) בטאג ליין... דבר שני, הנה רשימה של כל השורדים שהתקבלו למשחק עד עכשיו: 1. מיקי מאוס 2. ארנולד שוורצנגר 3. באפי ציידת הערפדים 4. ג´ואי טריביאני 5. בריטני ספירס 6. ג´ף פרובסט 7. קיילי מינוג 8. לימור 9. דודידו 10. אריק שרון 11. יגאל שילון 12. מיכל ינאי 13. ג. יפית

Outlast

New member
אוקיי, צריכים עוד שלושה, רייט?

אז הנה שלי: -שלגיה בחורה צעירה, אמורה להיות יפה.. אלרגיה לתפוחים, חולשה לגמדים ונסיכים, טראומה מאמהות חורגות. פריט מותרות- ראי (פלאים?) -דניס רודמן (רק בשביל הבידור!) גבר לא צעיר במיוחד, אך במצב גופני לא רע.. מקורב לפירסינג, צבעי שיער, קעקועים וכו´.. (מה זה אומר עליו?), נוטה להתפרצויות.. (אלימות?) פריט מותרות- כדורסל (לא צהוב) ואם אנחנו רוצים לגמור עם זה: -חיים יבין גבר באמצע חייו (..), אין מידע על גופו מתחת למתניים. חולשה לחדשות, דיווחים וצבע לשיער (קשר לדניס..?), אליל המשקפיים. פריט מותרות- פנקס ועיפרון (לרשום דיווחים מהאירוע, דהה..) זהו, אני חושבת... אפשר להתחיל! [ועמית, אם תכתוב את החוקים (רק בניסוח קצת יותר יפה)- הם יוכנסו לטאגליין.]

amitooshacham

New member
חוקי המשחק

*כל אחד בפורום שרוצה להשתתף כותב פרק (אין הגבלה לאורך הפרק, מומלץ בסביבות שני דפים). *כל פרק מופיע בפורום בהפרש של שבוע. כל יום שבת יתפרסם פרק. *בכל פרק צריכות להיות שתי תחרויות: תחרות פרס ותחרות חסינות. כמו בחוקים של הסדרה בטלוויזיה: ישנם שני שבטים של שמונה בכל שבט. השבט שמפסיד את משימת החסינות נאלץ ללכת לבית הדין, שם הוא מעיף את אחד מהשורדים בשבט. לאחר שנשארים רק עשרה שורדים יש איחוד בין שני השבטים. משימות החסינות נהפכות אישיות, והזוכה בחסינות לא יכול לעוף מבית הדין באותה ישיבה. מאז המועף הראשון לאחר האיחוד, כל שורד שעף הוא חבר ב"חבר המושבעים". שבעת חברי חבר המושבעים יקבעו מי מבין שני השורדים האחרונים יהיה "השורד הסופי!"

amitooshacham

New member
אז סיימנו עם זה?

אני אכתוב את הפרק הראשון... אני מקווה שאני אספיק עד יום שבת. יום שבת - הפרק הראשון של "הישרדות - המשחק"! מי שרוצה לכתוב את הפרקים הבאים שיגיד לי במסרים.

GoNelia

New member
שאלה...

ראיתי שג´ואי טריביאני- מחברים הוא אחד מה"משתתפים", אפשר שצ´נדלר יהיה גם? (שהם יהיו בשבטים שונים ויהיו "יריבים") פליייייייז?

Boran

New member
לא, לא נראה לי!

למה לא? אז שנביא גם את מוניקה ורייצ´ל וכל הקאסט ואת הבמאי, ויוצר הסידרה, והמפיקים זה הורס את כל הרעיון של 16 דמויות שבאות ממקומות / תחומים שונים וחוצמזה הנקודה היא שאסור ששני שורדים יכירו זה את זה לכן יש רק את ג´ף ולא את בורנט

GoNelia

New member
אופסי...

רק אחרי שכתבתי את ההודעה שלי, קראתי את הכללים, והבנתי שזה לא אפשרי... מחילה?מישהו?

14מתן

New member
נכון !

אז בואו נתקן את זה מתן צודק ! חחחח

aya27

New member
אני מוכנה לכתוב פרק גם, אבל...

אחרי שאני אראה איזה שניים שלושה פרקים שאתם כותבים, כדי שאני אבין למה אתם בדיוק מתכוונים. אז עמית, יאללה, יש 16 שורדים. תחלק אותם לשבטים, נמציא להם שמות (לשבטים) וקדימה למשחק!!!

aya27

New member
הצעה לשם לאחד השבטים

מָטָאטוּסְטָה. (כמו מהספר של יהודה אטלס "טוּסָה טוּסָה מָטָאטוּסְטָה") את ה א´ לא מבטאים (או במילים אחרות: א´ שותקת). לא יודעת אם יש מילה כזאת או מה המשמעות שלה, אבל זה נשמע בערך כמו סוליאנטו. לא?

Outlast

New member
חח... נחמד! הצעה לשם:

איירטארג´ון (air-terjun)- מפל מים באינדונזית. (תנסו להגיד את זה, זה ממש כיף..) עוד אפשרויות- קיוואנג´ה- אדמה בסוואהילית אנג´ין- רוח באינדונזית וכו´... אתם יכולים להציע עוד שמות, בסוף נבחר את מה שנאהב..

aya27

New member
הצעה לשם לאחד השבטים

מָטָאטוּסְטָה. (כמו מהספר של יהודה אטלס "טוּסָה טוּסָה מָטָאטוּסְטָה") את ה א´ לא מבטאים (או במילים אחרות: א´ שותקת). לא יודעת אם יש מילה כזאת או מה המשמעות שלה, אבל זה נשמע בערך כמו סוליאנטו. לא?

Boran

New member
אשף היפנית מצטרף להצעות השמות

וכן, זה מטטוסה. אניווי: שינג´יטה (shinjite)- להאמין אוטומו-דאצ´י (otomo-dachi)- חבר יומה (yume)- חלום (כן, כן, עמית, אני יודע, טעיתי) טוב, זה שם קצת ארוך אבל חביב מאוד- קאגירינאי הודו (kagirinai hodo)- as far as i can אפשר לפרק את זה גם לשני שבטים- קאגירינאי ו-הודו

למעלה