הישרדות.....!! היה .....

TRS Access Man

New member
הישרדות.....!! היה .....

אז ככה איזה כיף אמח הראשון שכותב על זה..... אז ככה.....היה ממש ממש ממש אבל ממש טוב!..הח'ברה של הקורס היו פשוט מעל ומעבר למה שציפיתי...פשוט ח'ברה מעולים שלכל אחד מהם יש מקום שם ויש לו איפה לתרום ולהשפיע.!! הקבוצה שלי שהייתה "סיירת 2" הייתה הקבוצה הכי שולטת שיש..חולה עליכם! מחלקה 1 לא נורא..גם להגיע אחרונים כל הזמן זה משהו....לפחות אתפ עקביים!.:):) קיצור זהו.....תמשיכו לשרשר

purpel fox

New member
שתוווק

אנחנו הקבוצה הכי מיוחדת!!! אנחנו פשוט הרפתקאנים!! ואולי הגענו אחרונים, אבל את כל המשימות אתגר סיימנו ראשונים!! היה מעולה...

Spidi man

New member
שתקו שניכם ../images/Emo3.gif

הישרדות 2003 כבוד !

איזה כיף לדעת שנהנתם...

ספרו דברים מיוחדים שהיו, ארבלית, את לקחת את המכתב? :)

TRS Access Man

New member
דברים חדשים...

ביום החמישי אחרי שישנים על ה"בית" על העץ...הם החליטו לאתגר אותנו ואמרו לנו להחליף מבנה עם קבוצה אחרת...וכמובן שכל זאת מבלי לגעת ברצפה..

אצלנו זה היה ממש רחוק אחד מהשני

אז כניראה אם הם רצו לעשות לנו את זה, לא ממש היה הולך להם.

הנה הוא:

קורס הישרדות ראשון, שתיים שלוש! הקשב! שתיים שלוש! הקשב! במילים אלו סיימנו את קורס ההישרדות, מחזור ראשון, לעמוד שם גאה, לאחוז ביידי בנות קבוצתי, ולהיות גאה גם בהן, להסתכל על האנשים בקורס ולהזיל דמעה. זהו, זה נגמר, עשינו את זה, סוף סוף! עכשיו את בטח קוראת את המכתב הזה, ומחכה רק להגיע לקטע הזה, שבו אפשר להפטר מהתיק הזה מהעליות המרגיזות, מחוסר תנאים, די לשיחות ערב מסביב לאש, די להכל! רוצה לחזור! אבל תחשבי שוב, לחזור? למה מה יש לך בבית? מחשב? טלווזיה, את לא חושבת שצריך לתת להם חופש ולחוש את הטבע? להיות עם קבוצה של אנשים, אם מישהו היה מביא מצלמה זו הייתה יכולה להיות אחלא סידרת טלווזיה. רציתי לכתוב לך את המילים הללו, שלא תתייאשי, שיעלה לך חיוך על הפנים והכי חשוב, שתוכלי להעביר אותו הלאה, לעוד אנשים שחשים בידיוק כמוך, למרות שכולם פה כל כך שונים עם סיפורי רקע אחרים(אה כן, וזו אחת המטרות שלכם פה, להכיר, להסתדר לסלוח ומידי פעם לשתוק, אבל מידי פעם לצרוח כל כך חזק), ילמדו אתכם פה מה לעשות עם החיים, להיות לבד, לנתק את הראש, אני פה, מרחוק, בוגרת קורס הישרדות, מחזיקה לכם יד, יד חמה, חיוך חם(תתפלאי כמה חיוך יכול לעשות למישהו אחר בקבוצה שלך, חיוך הוא קסם מיוחד!) תצחקו, תהנו, תבכו מידי פעם, צריכים לשחרר עצבים! אז מה? חוששת? אל תדאגי, הם פה שומרים עליך, שום דבר רע לא יקרה לך פה, ותזכרי לקחת הכל לצד החיובי שבעיניין, רוצה דוגמא ממני? בסולו החלטתי שכל הזמן הזה, הוא פשוט זמן להשלמת שינה, שקמתי בבוקר עם 67 עקיצות על יד אחת, ניזכרתי כמה מתוקה אני(צריכים ללטף את האגו, זה חשוב!), אני מחכה שביום שישי, תחזרי אלי, ותראי לי את התעודה, אבל ביננו, התעודה היא רק דף, מה שחשוב לך זו הידיעה שאת עברת את זה, אני כבר כל כך רוצה שתחזרי! מידי פעם תהי רעבה, מידי פעם תהי מיואשת, מידי פעם תזכרי שאת יכולה, את הכי יכולה! אז אהובה, אני אוהבת אותך, דואגת לך, מאחלת בהצלחה, ומספרת שאין מה לדאוג, אם אני עברתי את זה, כל אחד יעבור, זה הכל תלוי בכמה דברים: ידיעה ששומרים עליך חיוך עושה קסמים הכל לטובה!  תמסרי את המכתב הזה לכל מי שחושש, לכל מי שדואג, אני אוהבת את כל המשצים! זו התקופה הכי נהדרת בחיי! אוהבת אתכם המון! סיון בוגרת מחזור ראשון של קורס הישרדות.

black hock

New member
יוווו סיון../images/Emo9.gif

יו אם היית מביאה לי את המכתב הזה בקורס מדצים שלי (שאגב זו הסיבה שבגללו לא עשיתי איתכם תהישרדות שנה שעברה
) הייתי כ"כ מתחזקת!זה כ"כ מדבר על מה שעברתי אז!!!אוך אני אוהבת אותך
אגב כמה שנים רץ הקורס הזה?רק שנתיים?!אין מצב!

הוא היה לפני מספר שנים

וביטלו אותו, והוא חזר מחדש, לכן סופר שוב את המחזורים מחדש. שמחה שהמכתב שלי חיזק אותך.. :)

הוא היה לפני מספר שנים

וביטלו אותו, והוא חזר מחדש, לכן סופר שוב את המחזורים מחדש. שמחה שהמכתב שלי חיזק אותך.. :)

הוא היה לפני מספר שנים

אכן, אלי קרא לנו אותו ביום חמישי

אחרי הבית באוויר... אני מעדיף שלא לספר לך מה היו התגובות בפורום...

red head 02

New member
וואי, היה פשוט כיף!!!!!

השבוע הזה חלף בטיל.... היה פשוט מ-ד-ה-י-ם, ואני ממליץ לכל המש"צים שהיו השנה בג'וערה ללכת להישרדות בשנה הבאה.... חוויה מדהימה ובלתי נשכחת... אגב, באוטובוס חזרה מת"א לירושלים אחד הנוסעים ביקש אפילו שנישאר באחורי האוטובוס בגלל הריח (שלנו, או של הנקניק שנשאר....) אבל היה אחלה.... חזרתי הבייתה, פרקתי את התיק, התקלחתי, אכלתי קצת- אמא שלי הכינה מעין טראפלס שוקולד מרירים- משהו בסט... והיה "מתוק-לי מתוק-לי".... ואז נרדמתי על הספה.... וישנתי טוב.... (אה- וגם הלכתי לשירותים, עם האסלה המודרנית- המצאה גאונית כשחושבים על זה...) בקיצור.. תודה לכל מי שהיה שם, היינו אחלה קורס... חבר'ה איכותיים אחד אחד... והכי חשוב- תשמרו על קשר.... נתן (סיירת 2 אלופה!!!!) איציקיו- 328876548

purpel fox

New member
נתן... אתה לא מאמין!!

נכון שעפתי וחשבנו שלא קרה לי כלום?? הציפורן שלי נתלשה מהמקום!!! אוץץ' זה כואב ):

אני לא יכלתי להגיע

הייתי בקורס משלי ולא היה לי איך להגיע אליכם, מה שלום המכתב? עזר?

למעלה