הנה הוא:
קורס הישרדות ראשון, שתיים שלוש! הקשב! שתיים שלוש! הקשב! במילים אלו סיימנו את קורס ההישרדות, מחזור ראשון, לעמוד שם גאה, לאחוז ביידי בנות קבוצתי, ולהיות גאה גם בהן, להסתכל על האנשים בקורס ולהזיל דמעה. זהו, זה נגמר, עשינו את זה, סוף סוף! עכשיו את בטח קוראת את המכתב הזה, ומחכה רק להגיע לקטע הזה, שבו אפשר להפטר מהתיק הזה מהעליות המרגיזות, מחוסר תנאים, די לשיחות ערב מסביב לאש, די להכל! רוצה לחזור! אבל תחשבי שוב, לחזור? למה מה יש לך בבית? מחשב? טלווזיה, את לא חושבת שצריך לתת להם חופש ולחוש את הטבע? להיות עם קבוצה של אנשים, אם מישהו היה מביא מצלמה זו הייתה יכולה להיות אחלא סידרת טלווזיה. רציתי לכתוב לך את המילים הללו, שלא תתייאשי, שיעלה לך חיוך על הפנים והכי חשוב, שתוכלי להעביר אותו הלאה, לעוד אנשים שחשים בידיוק כמוך, למרות שכולם פה כל כך שונים עם סיפורי רקע אחרים(אה כן, וזו אחת המטרות שלכם פה, להכיר, להסתדר לסלוח ומידי פעם לשתוק, אבל מידי פעם לצרוח כל כך חזק), ילמדו אתכם פה מה לעשות עם החיים, להיות לבד, לנתק את הראש, אני פה, מרחוק, בוגרת קורס הישרדות, מחזיקה לכם יד, יד חמה, חיוך חם(תתפלאי כמה חיוך יכול לעשות למישהו אחר בקבוצה שלך, חיוך הוא קסם מיוחד!) תצחקו, תהנו, תבכו מידי פעם, צריכים לשחרר עצבים! אז מה? חוששת? אל תדאגי, הם פה שומרים עליך, שום דבר רע לא יקרה לך פה, ותזכרי לקחת הכל לצד החיובי שבעיניין, רוצה דוגמא ממני? בסולו החלטתי שכל הזמן הזה, הוא פשוט זמן להשלמת שינה, שקמתי בבוקר עם 67 עקיצות על יד אחת, ניזכרתי כמה מתוקה אני(צריכים ללטף את האגו, זה חשוב!), אני מחכה שביום שישי, תחזרי אלי, ותראי לי את התעודה, אבל ביננו, התעודה היא רק דף, מה שחשוב לך זו הידיעה שאת עברת את זה, אני כבר כל כך רוצה שתחזרי! מידי פעם תהי רעבה, מידי פעם תהי מיואשת, מידי פעם תזכרי שאת יכולה, את הכי יכולה! אז אהובה, אני אוהבת אותך, דואגת לך, מאחלת בהצלחה, ומספרת שאין מה לדאוג, אם אני עברתי את זה, כל אחד יעבור, זה הכל תלוי בכמה דברים: ידיעה ששומרים עליך חיוך עושה קסמים הכל לטובה! תמסרי את המכתב הזה לכל מי שחושש, לכל מי שדואג, אני אוהבת את כל המשצים! זו התקופה הכי נהדרת בחיי! אוהבת אתכם המון! סיון בוגרת מחזור ראשון של קורס הישרדות.