הישרדות אולסטאר 2

Boran

New member
הישרדות אולסטאר 2

טוב, בהנחה שעונה 13 היתה כזו. אילו שורדים מעונות 1-12 (לא כולל כאלו שהיו באולסטאר הראשון. כן, גם לא רוב צ.) הייתם מכניסים? האמת רציתי לצמצם את זה ל-20, אבל מילאתי 20 רק משבע העונות הראשונות... אז שיהיה 40
הבחירות שלי: עונה 1: 1. קלי. כן, אני חושב שצריך לתת לה הזדמנות להוכיח אם הגיע לה מקום שני. עונה 2: 2. ג'ף. האיש עף מייד אחרי האיחוד בגלל "קול קודם". לא הגיע לו. והקטע עם הדגים היה גדול
3. מייקל. למרות שהוא לא ירצה. עונה 3: 4. קלי. וכל מילה מיותרת. 5. קלרנס. גם איש וגם סוס. 6. לינדסי / קים פ.. אחת מהן. עונה 4: 7. ג'ינה קרוז. וכל מילה מיותרת. 8. ג'ון 9. תמי עונה 5: 10. הלן 11. בריאן 12. פני 13. קן 14. ג'ייק עונה 6: 15. כריסטי 16. דינה 17. היידי. מגיע לה עוד עונה. עונה 7: 18. ג'ון סאבאג' או שאין עונה. 19. ריינו. 20. ג'וני פיירפליי. עונה 9: 21. אלייזה 22. ג'ולי 23. טרביס 24. לי 25. ג'ון פי 26. טווילה - אי אפשר בלי. עונה 10: 27. ג'יימס 28. איאן (למרות ההחלטה המטומטמת בסוף) עונה 11: 29. בריאן - חובה 30. דני 31. ברנדון - אפשרי. 32. ג'אד - אפשרי 33. סינדי 34. גרי עונה 12: 35: ברוס לי 36. דניאל 37. שיין 38. סאלי 39. סירי 40. משום מה מיסטי נראית לי ממש מעניינת.

Boran

New member
טוב, תיקון

להכניס את דארה וכריסטה מעונה 7 במקום מיסטי וסירי בעונה 12.

Uri04

New member
אף אחד...

אולסטארס 2 תהייה רעיון נוראי. באמת שלא הייתי רוצה לראות כזה דבר. הספיק לי אולסטארס 1.. האולסטארס היחידי שאני מוכן להביא בחשבון זה הנעליים.

Doji

New member
אולסטאר 2

אני חושב שאם תהיה אול-סטאר2 היא תהיה עם שחקנים מעונות 9 והלאה (אוליי זו תהיה עונה 16 אם הפורמט ישרוד). לא הגיוני לתת לשאריות מהעונות הראשונות שלא נבחרו (או לא רצו) לעונה8 להשתתף. מהעונות האלו ההראשון שמיד עולה לי בראש זה בראיין מעונה 11. עונה 9 - ג'ולי, טווילה, כריס. עונה 10 - קובי, איאן, אנג'י, אוליי גם את ווילארד. עונה 11 - בראיין [must have], איימי, סינדי. עונה 12 - סאלי, סירי, מיסטי.

amitooshacham

New member
ג'ון סאבג'?

העיקר אתה אומר שאין עונה אם הוא לא ישתתף. אבל אתה אפילו לא יודע איך קוראים לו.

Boran

New member
חח אנדרו סבאג', נו

אז מי זה ג'ון סבאג'? יש כזה שחקן או משו, לא? לא יודע, זה קפץ לי בראש.

ofofofof

New member
אה זה נחמד.. יאללה ../images/Emo3.gif

לא צימצמתי ל-16 או 20 או מספר מסויים, פשוט רשמתי מי אני ארצה לראות שוב מכל עונה.. עונה 1: 1. גרטשן 2. קלי עונה 2: 3. מרלין 4. קימי 5. אליזבת' עונה 3: 6. ג'סי 7. קלי קלי קלי קלי קלי
8. קים פ. (הצעירה, לא הזקנה) עונה 4: 9. ג'ינה עונה 5: הייתי רוצה את שי-אן שוב אבל זה לא אפשרי
אז אף אחד מהעונה המעפנה הזאת. עונה 6: 10. קריסטי
11. דינה 12. ג'נט 13. ריאן עונה 7: 14. קריסטה 15. ריאן O. 16. סנדרה
עונה 9: 17. ג'ון K 18. ליאן עונה 10: 19. אנג'י וכמובן.. וונדה
סתם סתם
עונה 11: 20. סינדי 21. דני עונה 12: 22. סירי
23. מלינדה
24. מיסטי 25. סאלי
26. טינה הקטע ששמתי יותר את אלה שאני אוהב מאשר כאלה שיהיה מעניין לראות, אז תהיה עונה שאני לא ארצה שאף אחד יעוף
וגם שמתי לב ששמתי, בלי כוונה, 23 בנות ו-3 בנים

Little Savage

New member
My 20 Castaways

עונה 1: קולין
עונה 2: אליזבט ג'ון מייקל
עונה 3: קלארנס קים פ.
עונה 4: פסקל שון
עונה 5: ג'ק
עונה 6: כרסטי
עונה 7: אנדרו סאבאג' דרה
עונה 9: איימי כריס
עונה 10: קובי טום
עונה 11: ג'יימי ברנדון סטפני ובובי ג'ון (חחח...סתם, סתם...שכחו מזה
)
עונה 12: טרי סירי
סה"כ זכרים:13
סה"כ נקבות:7

גרר...

עונה 1: 1. גרג.
עונה 2: 2. ג'ף.
עונה 3: 3. קלי - חובה! 4. טרזה. 5. קים .פ.
עונה 4: 6. תמי - חובה! 7. ג'ון. 8. ג'ינה.
עונה 5: 9. הלן - חובה! 10. בריאן.
עונה 6: 11. היידי. 12. מתיו. 13. דייב. 14. אלכס.
עונה 7: 15. כריסטה - חובה! 16. ג'וני, למרות שאין סיכוי. 17. ריאנו. 18. טריש.
עונה 9: 19. אמי - חובה! 20. טווילה - חובה! 21. אלייזה - חובה!
עונה 10: 22. קובי. 23. גרג. 24. אנג'י. 25. ג'יימס.
עונה 11: 26. רייפ. 27. סינדי. 28. ג'אד. 29. ג'יימי - חובה! 30. איימי. 31. ברנדון - חובה!
עונה 12: 32. אראס. 33. דניאל. 34. סירי. 35. שיין - חובה! 36. קורטני. 37. סאלי.
- 18, מתוכם 3 חובה.
- 19, מתוכם 7 חובה.

Nameless One

New member
דווקא יכול לעבוד,

אם עונת האולסטארז של ביג בראדר הוכיחה משהו היא שעונת אולסטארז של סידרת ריאלטי לא חייבת להיות כישלון ואפילו יכולה להיות מצויינת. אני חושב שהסיבה שעונת האולסטארז הראשונה הייתה כזאת כישלון היא בגלל שההפקה התפשרה והכניסה לסידרה מתמודדים סוג ג' בנוסף לעוד כמה אנשים שבאמת לא היה אכפת להם מהמשחק יותר. (אלישייה,ג'נה לואיס,אמבר,סו,רודי...) כדי שעונת אולסטארז תעבוד טוב צריך קאסט שכמעט בכל תוצאה שחקנים ראויים ומעניינים יגיעו רחוק, הבעיה עם עונת אול סטארז 2 היא שהרבה מתמודדים טובים בוזבזו כבר, ככה שכבר דיי קשה ליצור עונה טובה. לעונה טובה הייתי מכניס קאסט מצומצם של 16 מתמודדים, עם שחקנים בעלי נטייה גדולה יותר לקחת סיכונים או אפילו יותר אימפולסיבים, אבל הכי חשוב כאלה שבאמת היה אכפת להם מהמשחק, גם לא הייתי טורח עם שחקנים מעונות לפני 7, דיי עבר זמנם, ואולי המעריצים יזכרו מי זאת לעזאזל תמי או תריסה, אני בספק אם לרוב האנשים יהיה אכפת. (רגם ככה רוב הדמויות הגדולות של העונות הישנות נלקחו לאוול סטארז): מהנשים הייתי לוקח את: סאנדרה (עונה 7)- מנצחת,לטינית ועצבנית. לא תשב בצד ותחכה שיעיפו אותה. איימי (עונה 9)- אחרי סטפני, האישה הכי דומיננטית שהייתה לסידרה, רק שהיא עושה רושם של אישה הרבה יותר אינטלגנטית. טווילה (עונה 9)- קשוחה, סו 2.0 רק הרבה יותר טובה, היא זאת שבאמת הייתה מאחורי המהפך הגדול של עונה 9. אלייזה (עונה 9)-איך עונה עם כל כך הרבה דמוית טובות נהפכה לאחת הגרועות... בכ"א שחקנים רגשניים כמוה בד"כ יובילו לשינוי במשחק ולא יעמדו בשקט ברגע שמישהו יגיד להם שרוצים להדיח אותם (גם אם זה שקר). קייטי (עונה 10)- היא מאוד מצחיקה וחבל שזה לא התבטא בסידרה עם עריכת "מקום שני" שהיא קיבלה, היא גם שחקנית דיי טובה שבשבט דומיננטי כמו קורור לא היה לה שום סיכוי לנצח. איימי (עונה 11)- אהבתי מאוד את הדמות שלה, יש לי הרגשה שאם היא הייתה ממשיכה במשחק המשחק היה יכול להיות שונה מאוד. סירי (עונה 12)- צריך להוסיף משהו? דמות מעניינת,מצחיקה ויש לה הבנה טובה של המשחק. קורטני (עונה 12)-כי צריך מישהי להביס בפיינאל 2, חוץ מזה הטיפשות שלה קורעת. מהגברים: ברטון (עונה 7)- היה שחקן דיי טוב,הכוח האמיתי מאחורי דרייק (שהתחילו להפסיד ברגע שהוא עף) פיירפליי (עונה 7)- אחת הדמויות הכי משעשעות שהיו בסידרה,לפי דעתי זו הייתה טעות שלא דחו את ההפקה של אולסטארז והכניסו אותו וסאנדרה. רורי (עונה 9)- הוא פשוט היה מלך בוואנוטו, עכשיו אם הוא רק היה שורף את המחנה של הבנות... איאן (עונה 10)- אז כן, הוא עשה טעות מפגרת בסוף, אבל זה לא שהיה לו סיכוי לנצח את טום באתגר האחרון. חוץ מזה הוא שיחק משחק מצויין ודיי היה המוח מאחורי ברית טום-איאן קייטי. בריאן (עונה 11)-אפילו שהוא לא הגיע רחוק כל כך, הוא השחקן עם ההבנה הטובה ביותר לגבי המשחק. ג'אד (עונה 11)- MAN אני הייתי משלם בשביל לראות איטנרקציה בינו לבין קורטני. שיין (עונה 12)- בהופעה שלו בSURVIVOR LIVE ובנאום המושבעים שלו הוא תמיד עשה לי רושם כאחד השחקנים היותר אינטלגנטים שהיו בסידרה. טרי (עונה 12)-זונת האתגרים האולטימטבית,יש לי הרגשה שבעונת אול סטארז הוא בחיים לא יגיע למיזוג.

מפשפש בזכרון לפני השינה

עונה 7: סנדרה ג'וני פיירפליי עונה 9: כריס טווילה סקאוט איימי עונה 10: טום איאן קייטי סטפני עונה 11: רייף בריאן ג'אד ג'יימי עונה 12: סירי סאלי טרי סה"כ 16 מתמודדים - 9 גברים ו-7 נשים מעניין שאף אחד מכם לא חשב שסטפני היא חומר לאולסטארס.

ofofofof

New member
לגבי סטפני,

אולי היא חומר לאולסטארס, אבל ראינו אותה כבר כ"כ הרבה פעמים שנמאס.
לפחות לי.

נוGר

New member
האולסטאר 2 שלי

לפי דעתי יהיה הכי מעניין לעשות 3 שבטים- כאלה שניצחו, כאלה שהגיעו למקום השני וכאלה שעפו ראשונים שבט ראשון: 1. סוניה (עונה 1) 2. דב (עונה 2) 3. ריאן (עונה 6) 4. ברוק (עונה 9) 5. ג'ואנה (עונה 10) 6. טינה (עונה 12) שבט שני: 1. קליי (עונה 5) 2. קלי (עונה 1) 3. דניאל (עונה 12) 4. נליה (עונה 4) 5. מתיו (עונה 6) 6. טווילה (עונה 9) שבט שלישי: 1. וספיה (עונה 4) 2. בריאן (עונה 5) 3. אראס (עונה 12 4. כריס (עונה 9) 5. דני (עונה 11) 6. טום (עונה 10)

Boran

New member
רעיון מגניב

הייתי אבל מחליף באלו שעפו ראשונים את טינה , סוניה, דב וג'ואנה באנשים יותר מעניינים. דולי מעונה 9 (למרות שהיא עפה שניה), פיטר מעונה 4, ג'ון מעונה 5. אלו אנשים שנראה לי שבאמת יש להם סוג של פוטנציאל.

למעלה