הישראלי המכוער

watchdog

New member
הישראלי המכוער

והיום הוא מכוער יותר מתמיד. אמנון לוי ``חשף`` לכל האומה את פרצופו המכוער של הישראלי הנע בכבישים. מילא שאתם חראות, חותכים נהגים, נדחפים, עוברים באדום וחוצים פסי הפרדה ומתנהגים כאילו זה הכביש של האבא שלכם - אבל את הכבוד של מי ששומר עליכם ועל האוטו המסריח שלכם כשאתם מניחים את הראש בלילה - את זה איבדתם. אז מה היה לנו שם ? עשו ניסוי: הציבו בטרמפיאדה שני סטטיסטים - חייל במדים ונשק ומאחוריו, במרחק של כ-10 מטרים, בלונדינית צעירה בבגדים מחמיאים. דווקא בימי מתיחות כאלה, שהחיילים שלנו צריכים יותר מתמיד את ההערכה המינימלית של הציבור, בזה שיעלו אותו על הטרמפ ויקחו אותו הביתה, או גרוע מזה, אל הבסיס שלא בטוח שיחזור ממנו חי - דווקא ברגעים אלה, הנהגים מתעלמים ממנו ועוצרים בחריקה 10 מ` אחריו כדי לאסוף את הבלונדינית. צלם טלויזיה אמיץ שמסתתר בפינה מזנק מדי פעם לשאול את הישראלי המכוער למה דווקא בלונדינית ולא את החייל העייף והמסכן. כמה מכוער אתם שואלים יכול להיות הנהג הישראלי ? אז למי שלא ראה - מספר נהגים רתחו למה מעיזים לצלם את הפאדיחה, ואחד או שניים אפילו תקפו את הצלם במכת אגרוף אל המצלמה. הייתם צריכים לראות את השיירות שעצרו לבלונדינית, חלק מהנהגים אפילו הציעו לקחת אותה עד הבית אפילו שזה לא בכיוון הנסיעה - אולי הטרמפ יסתיים במיטה, נכון שעל זה חשבתם נבלות ? הייתי יכול לכתוב שעה על הישראלי המכוער שנדמה שככל שהזמן עובר ואנחנו צריכים לשנס מותניים ולשלב ידיים, דווקא אז מתגלים אותם העכברושים של החברה ומזכירים לנו שאנחנו בעצם חיים בביוב, והריח שבאויר זה לא יותר מסירחון אחד גדול. אני אישית נעלבתי להיות חלק מהעם הזה, אבל נראה לי שאני אתרגל בסוף. בכל זאת, לצערי הגדול יש מקרים הרבה הרבה יותר משפילים ומכוערים. הלאה הגועל נפש !

doriangray

New member
ראיתי-זה היה באמת גרוע

אבל מה הקטע עם האזרח י.קרני הרי ברור שכל מי שרואה אמנון לוי או ראה אפילו פעם אחת יודע שיש כזאת דמות פיקטיבית, אז ברור שהאנשים שמקבלים מכתב מוזר ממישהו בשם י.קרני יודע שעובדים עליו ושהוא עומד למבחן ולכן הוא יתן את כל כולו נראה מוזר ובנוגע לסמוי של רשף - זה הכי מוזר, הוא הרי תמיד מחופש אותו דבר אילי בר שהיה שדר בגלי צהל עם הזקן והכובע אם הייתי רואה אותו ברחוב הייתי מזהה אותו מקילומטר אז מה הקטע?

למעלה