"הישות".

עורוס

New member
"הישות". ../images/Emo97.gif

מישהו יכול, בבקשה, להסביר לי קצת יותר בהרחבה מה זה, או לפחות לקשר אותי לדף ברשת שמרחיב?
מישהו מכם נתקל בה פעם?

עורוס

New member
התופעה שנקראת "הישות", ../images/Emo97.gif

שמאופיינת באנשים שחולמים חלומות צלולים. ממה ששמעתי, שכשאשר אדם מתעורר מחלום צלול הוא פוגש מולו את "הישות"- דמות ממשית שמופיעה בכל מיני צורות מול החולם. רציתי להעמיק בנושא, בכל אופן...

EndOfAllHopes

New member
אולי

אולי אתה מתכוון ל"ישות" שפוגשים כשנכנסים לתוך חלום צלול? אם כן אז אולי אתה מתכוון למדריכי חלומות, אשר ניתן ליצור בחלום צלול ולהשתמש בהם כדי לתקשר עם התת-מודע שלך...

שאלה לכולם : כמה מקסימיום חלומות

אנו חולמים בלילה וכמה חלומות מקסימום אפשר לזכור כשמתעוררים? אני אישית זכרתי הכי הרבה 5 חלומות..

EndOfAllHopes

New member
לדעתי

זה תלוי... אני אף פעם לא זוכר יותר משני חלומות ארוכים, אבל הרבה פעמים אני זוכר 6-7 קטעים של שניה מחלומות שונים. כעיקרון אין גבול למספר החלומות שאפשר לחלום...בד"כ חולמים כמה עשרות, ומחצללים שצלולים בכל החלומות יכולים לזכור את כולם.

silverhawk

New member
תשובה

במהלך לילה ממוצע חולמים עשרות ומאות חלומות אשר אורכם נע בין מספר שניות לעד כ-15 דקות. עם זאת, איננו זוכרים את רובם המוחלט של החלומות.

היישות

זה כינוי נוסף לתופעת "המכשפה", או "הזקנה" וכו.. היה סרט תעודי בשם הזה ששודר בערוץ 8 ודן בתופעה הזאת. כדאי לך לנסות לברר איתם מתי השידור החוזר. מדובר בהזיות שנוצרות בזמן שיתוק שינה עם עיניים פתוחות, הרבה פעמים בהזיות הללו יש תחושה של נוכחות נוספת בחדר (ע"ע היישות), ניתן לראות דמויות שמסתובבות בחדר או מסתכלות עליך. היות ולעיתים שיתוק שינה מלווה בתחושת חנק, אז קורה שההזיות הן של מכשפה שיושבת לך על החזה וחונקת אותך (ע"ע אפקט המכשפה). מי שלא מבין שמדובר בהזייות יכול להאמין שבאמת היתה נוכחות נוספת בחדר, ויש תיעוד נרחב על התופעה בראייה היסטורית. (אני אנסה למצוא לך קישור). יש גם איזכור לזה באתר של אלון ברמן בפרק שמסביר על ווילד. לכל המחצללים - זה מה שתראו אם תעשו ווילד עם עיניים פתוחות.

limmay

New member
אוי זה מפחיד!! נהנודה

אני עלולה לרדת מהנושא הזה לגמרי! כמו שקרה לי במיסטיקה... אוף >< הראש שלי יותר מדי עמוס בשטויות מסטיות שגורמות לי רק לפחד...T^T לא מספיק לי מה שאני לא בטוחה שראיתי בבית אז אני צריכה גם מכשפות שירדפו אותי ויחנקו אותי בבוקר? טוב אבל אני מאמינה שזה לא יקרה לי כי אני לא אעשה ווילד בעיניים פקוחות.. וגם כי אין י מושג מזה..

אין מה לפחד

זה בדיוק המקרה של: "הכל בראש" ברגע שמבינים שזה רק הזיות, אז ניתן אפילו לשלוט בהם, וגם בקלות להכנס לחלום צלול

Dream Warrior

New member
אני מתתי מפחד בפעם הראשונה...

שהיה לי שיתוק שינה... במשך יום שלם הייתי בטוחה שחטפו אותי חייזרים. לפחות העיניים שלי היו סגורות, נראה לי הייתי חוטפת התקף לב אם הייתי רואה מכשפה זקנה יושבת עלי.

limmay

New member
XDD נהנודה

זה מדכא!! טוב אני מוכנה לכחת סיכון בשביל לחצלל לפחות פעם אחת!><

למעלה