" הישבן ל המדי"

" הישבן ל המדי"

תוההה
בימים אלו יש פרסומת שכזו המחפשת את ה ישבן הכי יפה ואני תוהה מי קבע שישבן יפה הינו ישבן קטן ועגול? מי קבע שרזה יפה? אולי ישבן עגול וגדול הוא הישבן הבא? מה דעתכם? האם אפשר לשנות? האם נרצה?

כל אחד וטעמו

את יכולה לומר אותו הדבר על תחרות מלכות היופי. היופי הוא בעיני המתבונן, אנשים חושבים שיש רק סוג אחד של יופי וזו שטות. בגלל זה כל הדברים האלה כל כך מטופשים כי אין בזה נכון או לא נכון.

bulb

New member
יש ישבן קטן, יש ישבן גדול, יש תפוחי ויש אגסי

אבל ישבן כמו של ג'ניפר לופז - זה ישבן שנועד לעבודה. היא שרה כמו חתול רטוב, משחקת כמו בטלנובלה קולומביאנית, הבושם שלה מריח כמו גויאבה מהשנה שעברה, אבל אלוהים חנן אותה בעכוז עסיסי שמעורר יצרים קדמונים |נבוט|

Unbroken

New member
תחת תחת...

הדבר הראשון שאני מסתכל אצל בחורה יש ויש, אני אוהב הרבה סוגי תחתים, קטנים וחצופים או גדולים שעושים גלים... תחת זה יפה. כמו שכבר אמרו קודם, על טעם וריח כיף להתווכח, אבל זה לא נותן כלום, הרי בסופו של דבר כל אדם הוא לעצמו, וכל אחד מה שעושה לו את זה.

מוזר באמת

איך זה ברור לכולנו לאיזה תחת בערך מדובר. ומה יקרה אם אשלח את התחת שלי לתחרות?
מעניין.

rikibit

New member
ישבן עגלגל ומלאאא זה הכי אחי ../images/Emo6.gif

אני נורא אוהבת בחורים/ות עם ישבן...זה יפה וסקסי ולטעמי זה נורא נורא יפה
לשלי יש סיכוי???

אני שמתי לב לתופעה יותר חמורה,נשים משקרות לגב

שהרבה נשים משקרות לגבי המשקל שלהם,באתר הזה של התחרות שי הישבן הכי מושלם,אז ממש לא כולן רזות וצנומות יש כל מיני סוגים של ישבנים,גם ישבנים צנומים או שטוחים וגם ישבנים אגסיים ומלאים ...ואת רואה שם פשוט תופעה כזאת של נשים שהן לא רזות ודקיקות ונראות במשקלים של 65-70 ק''ג או 60 ק''ג , שרושמות בפרטים האישיים שלהם שהן 50 קילו או אפילו 48-45..נראה לי נוראאא ...כאילו למההה להתבייש בזה שאתן מעל 50 ק''ג?מה כבר מביךך בזהה?זה פשוט נורא עד לאן האובססיה הזאת לרזון הידרדרה

Eran De Niro

New member
אז ככה ...

אני יענה לכם לפי תאורית ערן דה נירו , הישבנים מחולקים לשלוש קבוצות גדול, קטן, ושווה , ישבן גדול הוא גדול ישבן קטן הוא קטן וישבן שווה (היופי בעייני המתבונן ) אבל באופן אישי אני מעדיף את הבינוני השווה

Eran De Niro

New member
תודה ../images/Emo9.gif

אני יודע , שהיא יפיפייה ומהממת ומיוחדת אבל זה לא כל כך קשור לכאן ...

הרי ברור שהישבן של המדינה צריך להיות מלא\גדול

אני לא בטוח אבל שזה קשור לשמנות . זה יכול להיות אבל קשור ליופי
:)

למעלה