היריון...

ענברבור

New member
חבר'ססססססססססססס

תודה לכולם על העזרה והתמיכה, גלולות למניעת היריון אני לא אקח מסיבה פשוטה אחת- זה משמין!!!!!! ובגיל 19 לא מתאים לי להיות דבה, כמובן שגם לא אישה הריונית... ובכן ג'אס, את כדור ה"פלא" לקחתי בשלושת הפעמים כשהיה לי חבר במשך שנה, טעויות קורות. ולכולם................ תודההההההההההההההההה
לקחתי את הגלולות בסוף... ו... מקווה לטוב

אמממ

אני באמת מקווה שהסתדר לך הכל. ושפעם הבאה תהיי יותר חכמה ותמנעי ממצבים כאלו. ויש משהו בדברייך שהפריע לי.. מה רע בלהשמין בהריון? הכי טוב בהריון לאכול מה שמתחשק.. בשביל מה יש "דיאטת אחרי הריון"?

tapuzp

New member
בדיקת דם

הריון מופיע בבדיקת דם כשמונה ימים לאחר ההפריה. פוסטינור אז, כבר לא ממש יעזור לה ( או לאף אחת אחרת ).

tapuzp

New member
ביוץ מחזור ומה שבינהם

ענברבור והשאר לגבי ביוץ, הוא מופיע 14 לפני המחזור הבא ( ולא!!! 14 מסיום הקודם ) אז אם יש לך מחזור סדיר הסיכוי קטן. כמובן שאולי הסיכון גדול. ולכל הגברים שביננו, זרע יכול לחיות בגוף האישה כ 72 שעות, כן גם שלך גבר גבר. ולגבי פוסטינור, דברי מהר עם הגניקולוג שלך, או חפשי ב google. שתהני כל כיום מחדש אני

yorm69

New member
בחירת מין הילוד

עם באמת בא לך להיכנס להריון ואת רוצה בן אז כדאי שתקיימי בזמן הביוץ ואם בא לך בת אז ממליץ לך לקיים ממש לפני תחילת הביוץ כי זרע של זכר מהיר אבל שורד פחות זמן, וזרע של נקבה איטי יותר אבל שורד יותר זמן. הבחירה היא שלך.

koolyo

New member
הריון

ענבר, כדי להכנס חהריון לא מספיק זרע, את גם חייבת לבייץ. יום אחרי סיום המחזור עוד אין ביוץ. את יכולה ליהיות רגועה. באשר לשאר "היועצות", תקראו קצת ספרות מקצועית יא מפגרות!!! פן תפגעו...חחח. יא אללה...שנת 2001 ועוד לא מבינות כלום

קוליו כנס

רוב ה"יועצות" פה עברו כמה הריונות.. ובתור אחת שעברה 2 הריונות אני יכולה להגיד לך שאני לא צריכה לקרוא ספר על הנושא, אני יכולה לכתוב אחד כזה. ודרך אגב.. אנחנו ב2006. אדון קוליו היקר.. שאתה הולך לשכב עם מישהי אנא שים 4 קונדומים ותגיד לבחורה שתיקח גלולות כדי שלא יצא עוד אהבל כמוך.

ענברבור

New member
----------------------------

טוב אחרי כמה ימים בבסיס אני רואה ו... חחחחח בנות- תודההההההההה על התמיכה אתן ממש מתוקות ודווקא מהבנים לא ציפיתי אבל אלייסטור!!!!!!!! אם הייתי סובלת מחרדות בטוח הייתי נמצאת במחסן נטוש כשחבל קשור לצווארי! לקחתי את הפוסטינור ולימים אלה אני במחזור... ולא אני לא אקח גלולות עד שאתחתן ולא יהיה איכפת לי מהשומנים
ואני מקיימת מין בטוח. תודהההההההההההההההה על הדאגה וכו' ענברבור.

למעלה