הירו זקן?

lidor203

New member
הירו זקן?

אתם יודעים חשבתי על זה כן אשכרה חשבתי) והגעתי למסקנה שהירו מזדקן יותר מאשר אנשים אחרים... תחשבו על זה כל האנשים מזדקנים באותו הקצב כולל הירו עד שהוא עוצר את הזמן..וכשהו עוצר את הזמן כולם חוץ ממנו גם נעצרים...וגם ההזדקנות שלהם עוצרת, לעומת זאת, הירו לא נעצר ולכן גם ההזדקנות שלו לא נעצרת.. לדוגמא: אם הירו יעצור את הזמן ל50 שנה...הוא יבגר ב 50 שנה לעומת כל שאר האנשים בעולם שלהם לא יקרה כלום... נקודה למחשבה שעלתה לי עכשיו לראש: מה אם הירו ימות |חס וחסה| בזמן שהזמן קפוא?...סתם נקודה למחשבה קיצר חרתי וסתם החלתי שבא לי לחשוב... יום נעים!

lidor203

New member
המקלדת חרא...

הרצפה עקומה והשמש חזקה מדי הקיצר: כן אשכרה חשבתי)=(כן אשכרה חשבתי) יבגר=יתבדר חרתי=חפרתי החלתי=החלטתי

zebikz

New member
מי שהרג את אבא של הירו לדעתי הוא

הילד הזה שמנסה להתחיל עם קלייר תחושת בטן

lidor203

New member
איך זה קשור למה שאני רשמתי?

ד"א נראה לי שרשמו את מה שאמרת וסקלו את ההצעה הזאת...

AgeGen

New member
אהבתי

רעיונות נחמדים.. אהבתי את הפינה הזאת. למרות שאני חושב שלהירו יהיה דיי קשה למות בזמן שהוא משתמש בכוחות שלו, כי יש את העובדה שהוא יכול לשגר את עצמו לכל זמן ומקום. אז אם הוא מהיר מספיק הוא תמיד יכול להעביר את עצמו לרגע שהוא בטוח שהוא לא מות בו. הדבר היחיד שעוקף את זה זה אם יש איזשהו catch לכוח שלו, כמו באקס-מן למשל, שהוא חייב לדעת לאן הוא משתגר כי אם לא הוא יתקע בתוך איזה קיר וימות או יגיע לאיזה מימד אחר שהוא לא יכול לחזור ממנו. הרעיות שהוא מזדקן מהר יותר מכולם נכון, אבל רק בתנאי שהוא רק עוצר את הזמן ולא חוזר אחורה. כי אם הוא חוזר אחורה תכל'ס הוא הופך להיות צעיר יותר. זה כמו הפרדוקס של שני האחים התאומים זהים ששלחו אותם לחלל ביחד, אבל למסלולים שונים שלקחו אותו זמן רגיל, אבל אחד יותר זמן במהירות שנות אור שונה, ואז הוא הזדקן באיזה כמה דקות. מה שהייתי רצה לדעת זה מה באמת קורה שהוא משתגר אחורה בזמן ומשנה דברים. משהו היה חייב להשתבש כשהוא חזר אחורה בזמן ודיבר עם פיטר (save the cheerleader...). אני חושב שהליקוי חמה איכשהו קשור לזה שהוא חוזר אחורה בזמן. נגיד ברגע שהוא חזר לשנת 1600+ אז באותו רגע בדיוק משהו עצר את הזמן הרגיל ויצר ייקום חדש שהתחיל עם הליקוי חמה. בערך כמו באבודים בחלל והבועה הזאת...

ASS1F

New member
זאת סוגייה מוכרת

בכל פעם שעוסקים בעניין של מעבר בין זמנים.... אגב, תופתע לשמוע שהיא גם מתרחשת במציאות, עם אסטרונאטים שיוצאים לחלל, בגלל המהירות שבהם הם טסים, והכבידה שלא משפיעה עליהם, מבחינת השפעת הזמן על הגוף שלהם הם מושפעים פחות ממי שנמצא על כדור הארץ, אם מישהו יצא למסע בכלל של כמה שנים, הוא יחזור לעולם שבוא כולם התבגרו יותר ממנו....

למעלה