הירורים על ילד...

נרקיסה5

New member
הירורים על ילד...

מצד אחד השתוקקות גדולה , תחושה נעימה של אהבה וחום והקמת משפחה , דיגדוגים למראה נשים בהריון ומחשבות רבות מצד שני מחשבות מתרוצצות : לא חסכנו מספיק, עוד לא סיימתי את התואר,שנינו התחלנו עבודה חדשה , איך נסתדר , מאיזה כסף ... מחשבות שלא נכנס בהם שום רגש וטעם של אהבה מאוד קונקרטיות וישירות מה מכריע ? לחכות עד ש... ? לחיות בתיכנון כל הזמן ? לא יודעת פשוט מבולבלת..

לחיות בתכנון כל הזמן

היי נרקיסה5 הגעת לפורום אימון. אימון יאפשר לך הגיע להחלטות שיתאימו לזוגיות שלכם להחלטה כל כך משמעותית עבורכם. אם מתאים לך אימון. הנקודה הראשונה שאני ממקדת אותך להתבונן בה לעומק להתבונן במשפט שכתבת בסוף ההודעה: "לחיות בתכנון כל הזמן" האם את מודעת לכך שהבאת ילד לעולם לא תאפשר לך לחיות בתכנון כל הזמן? האם את מוכנה ורוצה לשנות את ההתנהלות שלך "כמתוכננת כל הזמן" לפני שאת מקבלת החלטה משמעותית של הבאת ילד לעולם?

נרקיסה5

New member
כן אני מוכנה ורוצה

אבל אני כול חיי בתכנון בגלל זה מן הסתם זה כול כך בוער בי ... לעשות שינוי במחשבה בגישה בדרך שלי ... מילדות ציירתי לי צעדים בראש ואני הולכת בהם כמתוכנן שום דבר לא התפספס לי בדרך.. וצעד המשמעותי של הבאת ילד לעולם פרי אהבתנו , היא הצעד שבא אחרי התואר אחרי שחסכנו ואחרי כול מה שכתבתי קודם.. אבל פתאום כבר לא בא לי לחיות בצעדים שהכתבתי לעצמי באיזשהוא נקודת זמן בחיי בתור ילדה פתאום כבר זה לא נראה לי נכון.. אבל איך עושים את זה ?

נראה לי לא נכון

לבקש ממך להתחייב לשינוי :) מזמינה אותך לעולם הדמיון. האם את יכולה לדמיין יום אחד בחייך שתסיימי אותו תדעי שאפשר לחיות ואפלו להנות..גם בלי לתכנן. אם מתאים לך שתפי אותנו בתיאור יום שכזה.

נרקיסה5

New member
למה לא נראה לך נכון ?

לבקש ממני להתחייב לשינוי ? הרי אני נמצאת בתחילותו של שינוי מבחינתי.. תסבירי לי בבקשה

בקשת שינוי בדפוס ההתנהלות שלך

להיות מחוייבת. לכן לא השתמשתי באותו הדפוס ומקדתי אותך לכיוון אחר. יצרתי בהירות עכשיו?

נרקיסה5

New member
יום בחיי

אני לא מצליחה לדמיין יום כזה .. מה עושים ביום כזה בלי תכנון ? בסה"כ יש לי לו"ז מאוד קבוע , לימודים ,עבודה במשרה מלאה פעם ביום מבט לחשבון בנק באינטרנט, בישולים ועינינים אחרים(ואני בכוונה מתארת את זה כמה רשימת מכולת) ות'אמת הזמן שהכי זורם ורגוע ואני מלאת סיפוק אושר ונחת זה שאני עם בעלי ככה לקראת סוף היום

נרקיסה5

New member
תודה בכול מקרה על העזרה

קצת קשה לי שזה לא ברצף.. מוציא אותי מקו המחשבה.

יום בלתי מתוכנן

יום כזה יכול להיות סתם יום שאין לך שליטה עליו, בין בבחירה ובין בחוסר ברירה למשל: יום חופש יום כיף שמתוכנן ע"י הבעל/ בן הזוג יום מחלה, אני מתכוון מחלה אמיתית, כזו שצריך לשכב במיטה בבית או בבי"ח (חלילה) יום בחו"ל שאין בו קשר אינטרנטי לבנק אחרי שיש ילד/ים: יום שבו הילד חולה יום כיף עם הילד וכו' וכו' ויש גם כאלה שבוחרים יום מיקרי, מודיעים על מחלה בעבודה ונשארים תחת הפוך מול שמים גשומים, בלי שום תכנון סתם ככה, לבד, תחת הפוך כל אחד מאלה מתאים להגדרת "יום לא מתוכנן" יאללה, עכשיו הדמיון שלך צריך לדבר

למעלה