הירוק נעלם?

• פותח הנושא dios4
  • פורסם בתאריך

dios4

New member
הירוק נעלם?

אינני רוצה לחפור, ולשגע אתכם בכל מיני שטויות אבל משו מדאיג אותי, ואולי לא רק אותי. גאידמק עם הכסף הגדול נכנס לעולם הכדורגל הישראלי ונותן פייט לאחד והיחיד יעקב שחר, ודברים מתחילים להשתנות. מכבי חיפה מחתימה שחקנים שלדעתי לא מתאימים לרמה שלה, לרמה האירופיה של הקבוצה-כגון :רוני גפני- אבל זה מה שאמרנו גם על מגרלשווילי בזמנו, ולא מגרלשווילי עוד לא נהיה רוברטו קארלוס. עומר גולן, יש אחד שיכול להסביר לי למה מכבי חיפה צריכה שחקן כמוהו? עם כל הכבוד לגולן, מה הוא כבר עשה אם זה בפ"ת, או בנבחרת..למה מכבי חיפה מבזה את עצמה , למה אנחנו צריכים שחקן כזה? רגע הוא מסומן ככשרון גדול? אז למה הבנדאם לא מקבל הצעות מאירופה, או מאירן? למה מכבי חיפה לא משתמשת בצעירים? אוקי, התחמשנו בשני זרים. יש לנו שחקנים צעירים שיכולים להוביל כל קבוצה להשיגים, למה לא להחזיר את בן בסט לחיפה-לא להפועל! למה לא לתת לבוזגלו צ'אנס בקבוצה, מי צריך את עידן טל הרודף כסף הזה? תנו לכיאל לשחקן מהלב ותקבלו תוצאות. צריך להאמין בשחקנים שלנו, התחמושת שלנו! ושוב, אני חייב להזכיר לכל ה-אנטי רוסו- פה, שחיפה צריכה שחקן כמוהו, דווקא בתקופה כזו, גם יתרום מבחינה מקצועית וגם חברתית. ולא צריך לנסות ולהשפיע על ההנהלה בלא להביא שחקנים, תשפיעו בזה שצריך להעיף כמה שחקנים!

Cade Foster

New member
קשר לרוני גפני

תראה לי מישהו יותר טוב שחיפה יכלה להביא. ולא, את דנין-שטרית-פסר-גנון אנחנו לא יכולים להשיג כי הקבוצות שלהם לא ישחררו אותם. הוא מה שנקרא במנג'ר Last Resolt עומר גולן... מוזר באמת שחיפה מתעניינת בו ועוד מוכנה לשלם עליו מחיר מופקע, אבל אל תשכח, הוא עוד לא הגיע, קולאוטי עוד לא עזב, וכרגע אין שום סיבה למה שינחת בחיפה. בקשר לרוסו, די כבר עם השטויות האלה שהוא יתרום מבחינה חברתית. אם רוצים לשפר את האווירה באימונים שיביאו את אדיר מילר שיעשה צחוקים באימונים. ומבחינה מקצועית הבנאדם בן 34, לא זז. תעשה טובה, אין שום אופן שבו רוסו יכול לתרום לנו, וגם אם כן, אסור לפתוח דלת לבוגדים.

dios4

New member
תגיד

לפתוח דלת לבוגדים? אולי הקבוצה שלך לא רצתה להשיקע עוד קצת כסף..במקרה של בנאדו. מבחינה חברתית רוסו יכול לתרום, ואלו לא שטויות.. רוסו יגבש את הקבוצה, אבל בוא נגיד שהוא לא יגבש ולא כלום, תסתכל על בוקולי, אחרי הדקה 75 הבנדאם בקושי זז, למה לא להחליף אותו ברוסו?שיכול לזוז לאיזה 20 דקות. תקרא לזה מה שאתה רוצה, רוסו צריך לחזור לחיפה. ותאמין לי הוא הושפל מספיק בגלל העזיבה שלו לצהבת, ספג קללות אבנים ומה לא? ועכשיו הוא צריך להתנצל כדי ששחר יחשוב על זה..אם להחזירו או לא. גם דוידוביץ' רצה הפועל ת"א בזמנו, ואם יקבל הצעה, תאמין לי שלא ישאר למה?כי במועדון לא ירצו לשפר לו ת'חוזה, אז הוא יחשב גם בוגד?

Cade Foster

New member
אני לא יודע מה איתך

אבל אותי זה יגעיל לראות את רוסו ירוק שוב. ועוד יותר מגעיל יהיה כשהקופים ישרקו לו בוז באמצע משחק כמו שעשו לדוידוביץ' בעונה שעברה כשהוא סירב להאריך את החוזה. במידה ורוסו יבוא, הנזק יהיה גדול יותר מהתועלת.

green apes 02

New member
תישמעו

לדעתי הרכשים שיעקב שחר ורוני לוי עושים הם נכונים כי כמו שראינו ביום שבת מכבי חפה לא רוצה ארופה רק להחזיר תאליפות הב לכרמל והרכשים שחיפה צריכה לעשות לא צריכים ליהיות בשמיים כי גם הליגה לא בשמיים אתם מדברים על בית"ר הם מפוצצים בשמות כי הם במוקדמות ליגת האלופות ורוצים להגיע לבתים כל שנה אתם מבקשים שהקבוצה תקנה שחקנים טובים מאוד אבל אל תישכחו שעם כל הכסף שיש ליעקב שחר קבוצת כדורגל זאת הפסד וחוץ מ-3 משחקים עם 3 הגדולות איצטדיון קריית אליעזר לא מלא וההכנסות של המועדון מהאוהדים נמוכים מאוד לעומת כל הקבוצות הגדולות האחרות שלא נדבר על האבוקות שנזרקות למגרש שגם עליהן מקבלים כנסות וכו' חוץ מרוסו שהוא בוגד שלא צריך לחזור והזרים שעדיין לא ראינו אבל בהנחה שהם באמת שווים משהו אים סיבה שלא תיהיה לנו קבוצה טובה

Olympic Hero

New member
ככה ההודעה שלו הייתה אמורה להיראות...

לדעתי הרכשים שיעקב שחר ורוני לוי עושים הם נכונים, כי כמו שראינו ביום שבת מכבי חפה לא רוצה ארופה רק להחזיר את האליפות הביתה לכרמל. הרכשים שחיפה צריכה לעשות לא צריכים להיות בשמיים כי גם הליגה לא בשמיים. אתם מדברים על בית"ר, הם מפוצצים בשמות כי הם במוקדמות ליגת האלופות ורוצים להגיע לבתים. כל שנה אתם מבקשים שהקבוצה תקנה שחקנים טובים מאוד אבל אל תשכחו שעם כל הכסף שיש ליעקב שחר קבוצת כדורגל זאת הפסד, וחוץ מ-3 משחקים עם 3 הגדולות איצטדיון קריית אליעזר לא מלא וההכנסות של המועדון מהאוהדים נמוכים מאוד לעומת כל הקבוצות הגדולות האחרות. ושלא נדבר על האבוקות שנזרקות למגרש שגם עליהן מקבלים כנסות וכו'. חוץ מרוסו שהוא בוגד שלא צריך לחזור, והזרים שעדיין לא ראינו אבל בהנחה שהם באמת שווים משהו, אין סיבה שלא תיהיה לנו קבוצה טובה. יותר מובן?

Olympic Hero

New member
אם נתעלם מהשגיאות או טעויות ההקלדה

לא עשית פסיקים או נקודות, ויש לך כנראה חסך רציני עם המקש אנטר. קח את זה כביקורת בונה

green apes 02

New member
פסיקים ונקודות?

אייי אייי מה אתם בני 5? עוד מעט תירצו שאני גם ינקד לכם קיצר אל תידאג אחי לקחתי לצומת ליבי חחח

Olympic Hero

New member
אם היינו בני 5, היינו מבינים מעולה בלי פסיקים

ונקודות. אני יכול להיות סופר קטנוני שאני רוצה, סתם שתדע - יש לך משהו כמו 4 טעויות בהודעה שכתבת. אבל מי סופר?

green apes 02

New member
גמני תאמין לי אבל

עזוב אותך נשמה אני לא בא להתווכח ולריב עם אףחד כמו שאמרת זאתי ביקורת בונה ככה לקחתי אותה

למעלה