הירוקים שלי !!!!!!!!!

נתי (בת)

New member
הירוקים שלי !!!!!!!!!

הירוקים שלי עשו את זה !!!!!! ניצחו 2-1 את נתניה !!!! וואי ירדה לי אבן ע-נ-ק-י-ת מהלב !!!!! ירוקים שלי אני חולה עליכם !!!!!!!! שלכם תמיד : נתי

ירוק עולה!!!

הירוקים שוב ניצחו!!!!!! ניצחו את נתניה שלפני כמה ימים ניצחה את הפועל ת"א!!!! לפי דעתי, שנה הבאה יעקובו כבר יהיה עם חוזה של מיליוני דולרים באירופה. איש

הוא פשוט רוצה יותר מדיי...

וניסה לעשות יפה ולהיכנס לתוך השער. וכשרוצים יותר מדיי הרבה פעמים מחטיאים (תראה את רפי מהתחלת העונה). אבל ליוסי סולחים, כי מגיע לו שיסלחו לו. ראית איך שיחקנו בזמן שהוא היה פצוע, ומאז שחזר... שתי קבוצות שונות...

teen17

New member
זה לא בדיוק נכון........

הרי הוא אומנם רצה להיכנס עם הכדור לתוך השאר אבל הוא לא צריך לשכוח שכשמובילים בתוצאה 2-1 שזו תוצאה שבירה מאוד ובמיקום קריטי כמו של מכבי חיפה אז עוזבים את השטויות למשחקים אחרים ומבקיעים בלי כל מיני התחקמויות מיותרות כמו שהוא עשה אתמול.

ברור שסולחים ליוסי

אני חושב שעוד שניים שלושה משחקים הוא שוב יהיה בכושר מצויין ועד אז שייתן כמה גולים. איש

B-BALL

New member
בחיי אנשים!

שמתם לב לעובדה המזעזעת שליוסי אין ולו גול אחד מתחילת העונה?!?!?!?! הייתכן הדבר??? וגם בבישולים הוא לא מוביל את הליגה. לא נורא, כשהוא משחק, אפילו בלי להבקיע ולבשל, הצורה שבה הוא מניע את הקבוצה וקובע בזכות יכולתו הפנומנלית בדיוק מה ילך בהתקפת מכבי חיפה, מסירה ממנו את הביקורת על מחסור השערים המאוד מוזר שלו. הוא עוד יבקיע. והרבה.

למעלה