הירהורי נהג

דותן ..

New member
הירהורי נהג

הצא``ט איבד מקיסמו,אמנם הוא עדיין דינמי,מפתיע ומעת לעת אפשר לנהל שיחה נורמלית עם גולשיםאבל הוא לגבי אכזבה והחמצה אחת גדולה,חבל!. אני כשלעצמי `` נהג חדש`` בצא``ט,רק שלושה שבועות ורב הוא התסכול. אם אכן הגולשים הם המדד למציאות החברתית הישראלית אזי מצבנו בכי רע. שלושה שבועות ודיי בהם כדי שאבחין שהותיקים,אלה שפוקדים את הצא``ט מידי יום ביומו מגלים סימני עייפות,ייאוש ומרימים ידיים,מציצים לרגע ונעלמים. העובדה הפשוטה והמרה היא כי הצא``ט משמש בנקודת זמן זו,אין לי מושג מה היה בעבר, חממה לנוכלים, סוטים וכן הלאה וכן הלאה(כל אחד כראות עיניו רשאי להוסיף)ואם כך הם פני הדברים,מה הועילו חכמים בתקנתם? שלושה שבועות! ואף עלפי שחולה הגא אנוכי יש בי הרהורים שמא התחבורה הציבורית עדיפה!

יפעת*

New member
דותן

הצאט כמקום אינטימי וחשאי ופתוח לכל מאפשר המון דברים. חלקם שליליים חלקם יפים. אני נכנסת לצאטים בערך שנה ויש תקופות נעימות יותר או פחות, ולפעמים גם סתם נמאס ואז לוקחים קצת אוויר. כמו בחיים כך גם בצאט אנחנו מסננים עם מי אנחנו רוצים לדבר ועל איזה נושאים. סה``כ אני מאמינה שכל אחד בצאט מביא את עצמו, וכן יש גם נצלנים וסוטים ואנשים שליליים ומשועממים, ממש כמו בחיים, אבל יש גם הרבה אנשים מעניינים, חכמים ונחמדים, אנשים שונים כאלה שלעולם לא היית פוגש ביום יום כי יש בינכם מרחק של קילומטרים או שנים או סתם כי בדרך אחרת דרככם לא היתה מצטלבת. הכרתי כמה אנשים כאלה שהפכו לחבריי הטובים, והכרתי כמה אנשים שלא אאמנתי שהם קיימים מחוץ לעיתונים והייתי שמחה לא להכיר אותם. כשאוכלים תפוח תמיד צריך לבדוק אם אין בו תולעת, לדעתי הסיכוי להרוויח ולהנות גדול יותר רק שצריך לשמור על עיירנות, אם יש מקום שלמדתי בו חשדנות זה כאן. אז שיהיה לך בהצלחה והמשך ציטוט מהנה ומעניין(אני מקווה) יפעת

לנהג המתוסכל

דותן יקר אני נמצאת בצ`אט כבר קרוב לחודש וחצי ואני מאמינה שרואים בי ``קבועה`` אני מוצאת הרבה סיפוק מעניין הצ`אט אני פוגשת הרבה חברים חדשים מדברת עם המון אנשים ואני לא מבינה למה אם אתה כל כך מתוסכל אתה עדיין ממשיך להכנס לצ`אט. בדר``כ אנשים נורמלים לא עושים מה שהם סובלים ממנו. לפחות עד כמה שידוע לי זה כל מה שהיה לי להעיר לגבי הנושא. אבל כל אחד כראות עיניו

למעלה