הירהורים...

Issar Y

New member
הירהורים...

קודם כל ברכות לכל הזוכים ביום הראשון ובהצלחה למתחרי היום השני. מאוד התרשמתי מגדעון יבלונקה שלא הרבה אנשים ספרו אותו, גם מאיתי מגידי ומשי שלו. כל הכבוד גם לשפושניק על התואר. חוץ מזה הייתי רוצה להעביר מסר בקשר לעניין הכרוז. מולי עושה עבודה מצויינת ואני לא מנסה להגן חס וחלילה על מי שפתחו את הפה עליו, ואני בטח לא מנסה לתרץ את ההופעה העלובה שלי מאתמול, אבל שמישהו יסביר לי למה לפני זינוק או קפיצה מולי מפסיק לדבר, אין מוסיקה ואפילו הקהל שותק ולעומת זאת כשזורק נכנס למעגל הוא צריך לשמוע מוסיקה בקולי קולות או יותר גרוע - מולי מתחיל להסביר מי זה, מה הוא עשה, מה קוטר המעגל ואיך קוראים לחיית המחמד שלו. שפוש אמר בפורום שכל אצן נורמלי מתנתק לפני הזינוק ולא שומע כלום אבל אני לא מכיר זורק אחד שיכול להתעלם ממה שציינתי, מה גם שזה נותן הרגשה מסויימת של חוסר כבוד לזריקות לעומת שאר המקצועות. אני אשמח לראות פה תגובות ומחשבות בנושא, גם של מולי. חוץ מזה אני חושב שהיתה אוירה טובה בתחרות ואני שמח מאוד לקחת חלק בתחרויות. שוב בהצלחה לכולם!

nirit2003

New member
לפעמים זה טוב שאין מתנגדים

כנראה שכולם מסכימים איתך... אם לא כבר היית רואה אותם קופצים עלייך

eynav bs

New member
דווקא לא כ"כ...

זה לא שאני לא מסכימה איתך בכלל, אבל גם באליפויות עולם ואולימפיאדיות מנוגנים שירים ברקע והקהל מוחא כפיים ויש המון המון רעש. מה תעשה במצב כזה?לא תזרוק? תנסה להתחבר לזה,אולי זה כן יעזור לך....

Issar Y

New member
מובן שיש רעש...

אבל לקרוא בשם של הבן אדם זה מוגזם... ואני אומר בוודאות שהרוב המוחלט של הזורקים חושב כמוני.

בוקי ש

New member
מסכים איתך לחלוטין, גם לי זה הפריע

כשזה היה קורה ובתור אחד שהיה בקהל הפעם והתמקד בזריקות אני שמתי לב לתופעה ותהיתי איך מולי אפשטיין לא הטריף את הזורקים. כפיים סבבה, מוסיקה, מילא, לא ב110 דציבל אבל שיהיה...התגובה על כך שגם בתחרויות אחרות בעולם יש מוסיקה היא לא מדויקת כי שם כנראה רגילים לזה, אבל בארץ, בכל שאר התחרויות מלבד א"י, יש שקט מוחלט, וזה קצת שוק להתחרות פתאום עם כל הסחת הדעת הזאתי! אבל כשהכרוז, קורא בשם שלך כשאתה מבמעגל הזריקות, זה מפריע כי אצל בן-אדם נורמאלי זה אינסטינקט להגיב לשמו! זה היה פשוט מגוחך, מזלזל ולא מתחשב. בהזדמנות זאת רציתי לומר לכולם כל הכבוד, במיוחד לזורקי הדיסקוס שנתנו אחלה תחרות, ברמה גבוהה מהמצופה עם 3-4 שיאים אישיים.

למעלה