הירהורים נוגים...

freewoman

New member
הירהורים נוגים...

התחושה הזאת של הלבד... שאין באמת משפחה רק קשר דם. האמת היא שאחרי כל כך הרבה שנים שחלפו מאז היציאה בשאלה חשבתי שההתמודדות תהפוך לקלה יותר, אך זה מתעצם עם הזמן התחושה של הבדידות הרצון להרגיש שיש מישהו שבאמת אוהב אותך ודואג לך... אני שואלת את עצמי איך לעזאזל אפשר להתעלם מבשר מבשרך מהאדם שאתה החלטת להביא לעולם, פשוט להיתעלם מקיומו לעזוב אותו לבד בהתמודדות מול כל מה שבחוץ... ואפשר לישון בלילה בלי להעלות על קצה חוט המחשבה את מה שעלול חלילה לקרוא לילד שלך שכל כך רחוק ממך? זו אכזריות לשמה או שמא עיוורון? אוווףףף אני בחיים לא אצליח להבין את זה, אני לא חושבת שקיימת התשובה. צריך רק להשלים עם המצב...

Patrick kim

New member
אנשים כועסים יש בכל מגזר.אנשים

שכועסים כדי לרצות את אלהים והחברה בה הם חיים כי לא ענית על הציפיות שלהם להראות לכולם בניך כשתילי זיתים סביב לשולחנך. מצטער להגיד הורים כאלה פרימיטבים כמו הורים שציפו לילד רופא או עו`ד ויצא שוטר או נהג באגד.אני לא מרחם על הורים כאלה אני בז להם עד רקיקה בפנים.(וירטואלית)..כי זכותו של הילד לבחור כל דרך חוץ מעבריינות פלילית מכל סוג.ואם בחר בפלילים שיטפל בו החוק.``עבריינות`` דתית אין לה מקום שהחברה והמשפחה תנדה ותידחה.ושיזדיינו הרבנים ומה יגידו השכנים.תוכיחו שיש אלהים מצווה והבן לא יצא-בשאלה.ועדיף שאלהים יוכיח.

dirty white boy

New member
ומנגד

תשאלי למה חלק מהיוצאים מתעלמים מההורים? העניין פה לא פשוט ולא קל לכל הצדדים, לא כל מקרה דומה לרעהו,יש אכזריות לשם שמיים ויש אכזריות בשם החופש,

Patrick kim

New member
בדרך כלל הילד מחפש לגיטימציה אצל

ההורים. אני משער שיש ילדים שלא נידחו ע`י משפחתם ואעפ`כ הילד ניתק מגע וקשר.אני סובר שמקרים כאלו נדירים מאד ויתכן שיש סיבות בסביבת המשפחה שגורמים לנתק הזה.

mnm6

New member
זה לדעתי בה ביחד קודם ההורה דוחה את הילד

ואז הילד פגוע כועס ורוצה להוכיח את עצמו ואז הוא דוחה את ההורים

barr1969

New member
בשביל זה יש חברים

ובלי קשר דם- החברים האלו הם משפחה כשרוצים.

מתלבט13

New member
אני לא יודע אם זה מנחם אבל.....

את לא היחידה. יש כאן די הרבה כמוך. בהקרנת הבכורה של הסרט של מני פיליפ, שמתי לב כמה אנשים כאן מרגישים תחושה דומה מאד. איזה שהוא דחף בתוכי רוצה להתחיל להסביר איך דבר כזה קורה. אם ממש תתעקשי אני יכול להתפלסף מעט על זה, לא נראה לי שזה מה שחסר לך. אולי כדאי לבנות ולמצוא חברים וכו'. לגבש קשרים מכל מיני סוגים. לשמור עליהם. זה לא תמיד מגיע לבד, לעתים צריך ליזום.

הזמן לא מקהה כאב

אבל כן גורם להתמתנות והשלמה. בצעדים מיניאטורים. עם המון רגרסיות אבל איכשהו מתישהו מגיעים לאיזון. ברוב המקרים.

למעלה